Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. | |
|
+14Maggie Gladhell Steve J. Christensén Daemon Adonis Erechtheus C. Scarlett Stanislaus Barney Awesome David Killer Edward Kevin Hawke Camillia Dowlickt Luna Harrods Alicia Roxanne Wideen Alexis Kwon Thalia A. Carter Marcela V. Martinez Jill Violet Temple 18 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Paz Haz. 05, 2011 12:36 am | |
| hıım, doğru ^^ Syd'i gıcık olduklarına, Lori'yi de tiksindiklerine atıyım o zaman. o kadar da kötü olmayalım | |
| | | Annabel Lorianne Marlyn Athena'nın Çocuğu
| | | | Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Paz Haz. 05, 2011 12:59 am | |
| e düşman dedin | |
| | | Annabel Lorianne Marlyn Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Paz Haz. 05, 2011 1:05 am | |
| Olumm kızım kötü napam ben asdfg. | |
| | | Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Paz Haz. 05, 2011 1:10 am | |
| tamam işte atıyım yerli yerine | |
| | | Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Paz Haz. 05, 2011 1:49 am | |
| Kuzen ve kardeş, beni nereye eklemek istersin istersen gıcık olduğun filan olabilirim, eğlenebiliriz | |
| | | Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Paz Haz. 05, 2011 6:11 am | |
| hayır kardeşlere atıyorum ^^ | |
| | | | Aradığınız kişi camdan atladı, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|