Evet, bir geri dönüş yaşasın artık Nemesis de
Kısaca tanıtmamız gerekirse: Nemesis birbirine bağlı, ama bir o kadar da zıt iki kutbu temsil eder: adalet ve intikam. Kincidir, ona yapılan bir yanlışı kolay kolay affetmez ve bir şekilde intikamını alır - kanlı ya da kansız. Adaleti sağlamak konusunda sabit görüşlüdür; bir kere nihai kararını verdi mi, bunu değiştirmek imkansızdır. Sessiz, içten pazarlıklı ve tehditkar yapısı, gerek insanlar ve melezler, gerek de Tanrılar ve Titanlar arasında belirsiz bir yerde kalmasına neden olmuş, hiçbir tarafa mutlak güven aşılayamamasıyla sonuçlanmıştır.
Aradıklarıma gelirsek;
Tanrılar / Tanrıçalar:
Aramız İyiDengesiz de olsam, beni hoş karşılayan, benim de tahammül ettiğim tanrı ve tanrıçalar.
* Nyks
*
*
Eski Dost:Eskiden anlaştığımız, şimdi ise yerine göre anlaştığım, yerine göre karşısında durduğum bir dost.
* Khione
AnlaşamıyoruzKanlı bıçaklı düşman değiliz... Ama birbirimizden haz etmiyoruz.
*
*
*
DüşmanNemesis'in savunduğu değerlere bire bir karşı çıktığını düşündüğü, karşılaştıklarında kavga çıkarabileceği tanrı ve tanrıçalar.
*
*
*
Titanlar:
O Bir TaneEvet, alışılmadık bir durum, ama Nemesis bu titana aşık ve onun için her şeyi yapabilir.
* Krios
Çıkar İlişkisiAnlaşılabileceği gibi, ilişkilerini sadece karşılıklı çıkarları belirliyor, fazlası yok.
* Helios
*
*
SevmediklerimEh, insan Othyrs'te yaşamaya başladı diye dağın efendilerinin hepsiyle iyi anlaşamıyor.
*
*
*
Melezler:
ÇocuklarımAdı üzerinde. Bazılarıyla anlaşamasak da, hepsi benim için çok önemli.
* Pacely Wandrof
*
*
Sevdiğim MelezlerOnlarda gördüğüm potansiyel beni heyecanlandırıyor.
* David Carter
* Nicole Avery Johnson
* Georgina Orwell
*
*
Korumam Altındaki Melezler* Zoe Amy Gringesied
*
*
Benden Korkan MelezlerTemsil ettiği değerler ve bunu uygulama biçimleri, Nemesis'in ölümlülerin yüreğinde korku salmasına neden olmuştur.
*
*
*
Önemsemediğim MelezlerBana saygı duyabilirler, hatta beni sevebilirler de, ama umrumda değiller.
*
*
*
Diğer:
Özel Kurgu