Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum

2 posters
YazarMesaj
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum Empty
MesajKonu: Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum   Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum Icon_minitimeSalı Haz. 28, 2011 7:47 pm

Bugün yine çok sıkıcıydı.Bir yere gitmek istiyordum.Long Island kısıyı iyi bir seçimdi.Oraya doğru yola koyuldum.Tam vardım derken bir çakıla takıldım ve yere yapıştım.Sanırım elim kırılmıştı ama aldırış etmedim.Acı acı kıyıya vardım.Biraz düşündükten sonra yürümeye başladım.On belkide on beş dakika sonra tekrar geri geldim.Birden bir ses duyduğumu sandım.
Hemen arkamı döndüm.Gece tanrıçasının çocuğu olsanız bile yinede korkuyorsunuz.Buda şaşırtıcı bir şey.Her neyse konumuza dönelim.Birden biri bana dokundu.Arkamı döndüğümde bir
tanrıça gördüm.Hayatımda hiç tanrıça görmemiştim.Yarın olimposa annemi görmeye gitçektim.Bu tanrıça kimdi hiç bir fikrim yoktu.Konuşmaya başladım."Ben Leo von Dorff tanrıçam.Gece tanrıçasının oğluyum.Siz kimsiniz ? " Daha önce hiç tanrı yada tanrıça görmediğim için mutluluk bir de korku vardi içimde
http://blgsyrs.sozlukspot.com/
Nemesis
Tanrıça
Tanrıça
Nemesis

MesajKonu: Geri: Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum   Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 1:14 am

Beni bir kez daha Long Island kıyısına getirmiş olan şeyin ne olduğundan tam olarak emin değildim. Ellerimi tedirgin bir tavırla önümde kavuşturmuş denize doğru bakarken hissettiğim tek şey, duygularımın epey karışık olduğuydu. Kendime bile tam olarak açıklayamadığım bir şeyi ona nasıl açıklayacaktım ki? İç geçirdim ve yerde duran çakıl taşlarından birini tekmeledim. 'Belki de yanlış anlamışımdır.' diye masumca bir düşünce geçti aklımdan. Her şeyi ters yorumlamaya o kadar alışmıştım ki, bu işin de sevimsiz yönünü görüyordum belki de. Tamam, sevimsiz yanlış bir kelime olabilirdi, ama beklenmedik ve afallatıcı olduğu kesindi. Kendi düşüncelerime o kadar kapılmıştım ki orada benden başka birinin daha olduğunu son anda fark ettim. Ah, o anda birinin karşısına çıkmak gerçekten de en son istediğim şeydi. Bu yüzden çabucak bir görünmezlik büyüsü mırıldandım ve kıyıya gelmiş olan genç çocuğu izlemeye başladım. Nedense bana bir şekilde tanıdık geliyordu. İçimden onu korkutmak geçti ve arkasından yaklaşarak ona dokundum. Bana döndüğünde görünmezliğimi kaldırmıştım. Bir süre bana şaşkın şaşkın bakan çocuk, 'Ben Leo von Dorff, tanrıçam. Gece tanrıçasının oğluyum. Siz kimsiniz?' diye sordu. Onun bu... açık sözlülüğü karşısında kaşlarım havaya kalkmıştı. Yine de bir tanrıçayla bu şekilde konuşabildiği için cesaretini takdir etmem gerekirdi. Bu yüzden lafı fazla dolandırmadan ona cevap vermeye karar verdim. 'Ben Tanrıça Nemesis, genç adam. İlahi adalet ve intikam tanrıçasıyım. Aynı zamanda da ablan oluyorum.' Sakince kollarımı kavuşturdum ve Leo'ya tam olarak sırtımı dönmeden tekrar okyanusu izlemeye başladım.
Leo von Dorff
Nyks'in Çocuğu
Nyks'in Çocuğu
Leo von Dorff

MesajKonu: Geri: Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum   Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 1:33 am

'Ben Tanrıça Nemesis, genç adam. İlahi adalet ve intikam tanrıçasıyım. Aynı zamanda da ablan oluyorum.' dedi.Bunu biliyordum ama şaşırmış gibi yaptım."Nemesis'mi,ablam mı oluyorsunuz? Ben sadece ablam yada abilerimin kulübede olduklarını biliyordum" dedim.Tanrıça Nemesis yani ablam devam etti."Sen kampa geleli kesin iki yada üç hafta olmuştur.Daha bir tanrıça ile nasıl konuşacağını bilmiyorsun.Sana az ders vereyim genç adam.Bir tanrıça ile konuşurken asla gözlerine bakmamalısın yoksa yanarsın.Şimdi melezler genellikle tanrıçalarla konuşurken hep şey kelimesini kullanır.Şimdilik seni affediyorum melez.Ama bir dahaki sefere düzgün konuşmazsan gerçekten çok
kötü ezilceksin"dedi.Konuşmaya devam etti."Senin ne işin var burada? Bir his beni buraya getirdi" dedi.Bunun annem ile bir alakası olup olmiycağını düşündüm.Konuşmaya başladım."Tanrıçam bugün çok canım sıkılıyordu bende buraya geldim.Aslında isterseniz ben gideyim gelirken elim kırıldı.Revire gitmem lazım.Şey size iyi günler" dedim.

Rp bitmiştir...
http://blgsyrs.sozlukspot.com/

Tanrıça Nemesis ile karşılaşıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tanrıça Nemesis ile Karşılaşıyorum
» Tanrıça Nemesis'le Rp ler
» Tanrıça Demeter İle Karşılaşıyorum
» Tanrıça Artemis İle Karşılaşıyorum.
» Tanrıça Khione ile Karşılaşıyorum