'' Haklısın dostum. Burası Styx Nehri değil.Aspodel'e hoş geldin ortak.'' dedi Iason Iason'a katıldım. Aspodel de olduğumuza emindik. Çünkü hiç bir şey hissetmiyorduk. Etrafta başı boş dolaşan ruhlarda kesinleştiriyordu bunu. Amaçsızca yürüyüşe devam ettik. Etrafta Styx nehrine ait izler arıyorduk. Umutsuz durumumuzu iyileştirecek tek bir şey vardı ÖLMEDEN STYX NEHRİNİ BULMAK. Bu kadar kötü bir şekilde ölmek çok korkunçtu. Yaklaşık altı saattir yeraltında styx nehrini arıyoruz. İkimizinde gücü çok azaldı. Bayılmamak için o kadar çok şarap içtim ki bazen çift görüyorum. Başım dönüyordu. Tam bayılacakken " Dostum hadi ama kendine gel. " dedi ve sarstı beni o yüksek miktardaki kas gücüyle. " Tamam. Tamam! " şeklinde yanıt verdim dostuma. İçimden " Nerde bu lanet olasıca nehir! " şeklinde naralar atıyordum. Yeni bir silah alsam daha iyi olacakmış şeklinde düşünceler sardı aklımı. Ama bir görevimiz vardı. Iason'un taşıdığı kor haldeki Stygian demirini Styx nehrinde soğutup muhteşem güçlü silahlar elde etmeliydik. Altı saattir bu nedenle dolaşıyorduk buralarda....