| Umarım İyi Anlaşırız | |
|
+2Mirabella LaPiere Katnis Roselie Graham 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Katnis Roselie Graham Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 7:32 am | |
| Merhaba! Ben Yaren biraz Trabzonlu biraz Ankaralı biraz Ordulu biraz İstanbullu biraz Adanalıyım... Daha nasıl anlatsam bilemedim çünkü bizim aile kollara ayrılıp her taraftan biraz almış. 11 yaşındayım. Kitap okumaya ve resim çizmeye bayılıyorum (Belki buraya da birkaç tane ekleyebilirim ). Çevremdekiler oyunculuğumun da iyi olduğunu, bu yüzden tiyatro kursuna başlamam gerektiğini söylüyorlar. Ben de açıkçası gitmek istiyorum. Mitoloji tutkunu olduğumda baya küçüktüm. Ders kitaplarımın sayfaları resim ve süslü yazılmış mitoloji (Hangisi olduğu fark etmez. Mısır mitleri, yunan mitleri vs.) tanrı(ça) isimleriyle dolu. İyi ki öğretmen kitaplarımızı kontrol etmiyor. Yüzmek ve basketbol oynamak en büyük hobilerimden. Ayrıca piyano kursuna başlamayı da istiyorum. Müzik dinlemeye bayılıyorum. Bilimsel konularda (Beyin, elektromanyetizm) lise düzeyinde filanım sanırım. Baya meraklıyım bu konulara. Neyse, asıl konuya dönersek bisiklet binmek ve yürüyüş gibi şeyleri sıklıkla olmasa da yapıyorum. İngilizcede sınıfım düzeyindeyim fakat İspanyolca ve İtalyanca'ya kafamı feci bir şekilde takmış durumdayım. Her ne kadar eğitimini almamış olsam da birkaç kelime filan biliyorum. Ayrıca kugulamak da hoşuma gidiyor. Sık sık hikaye ve ya kompozisyonlar yazıyorum. Bazen Çılgın Profesör" olarak tanımlanıyorum ki bu gerçekten sinirimi bozuyor. Utangaçım biraz o yüzden kendimden daha fazla bahsedemeyeceğim sanırım. Zaten sussam iyi olacak çünkü devam edersem bir daha duramayacağımı hissediyorum... Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 8:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 8:53 am | |
| Getirmek isterdim bende ama halamın nişanı vardı geç kalıyorduk. Hem de yazdığım gibi ungacımdır. Ben de mumyalama işlemini çok ilginç buluyorum. Mısırlılar'ın firavunlarını mumyalarken yaptıkları ritüeller filan... İlginç geliyor bunlar. Ben de resimde pek iyi olduğumu sanmıyorum ama çevremdekiler resimlerimin güzel olduğunu söylüyorlar. Ben de uzun yazıları okumayı severim sanırım kitap okuma alışkanlığım yüzünden. Kısacası ben de, ben de, ben de... Bu arada ilk tanıdığın Yaren kimdi? | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 8:59 am | |
| Sende benim gibisin. İstanbul,İzmir,Yunanistan,Alman,Ermeni karışımı var bende de Çok garip bir his. Birisi sorduğunda nerelisin diye durup kalıyorum ama çoğunlukta İstanbul kanı gezdiği için damarlarımda İstanbulllıyum diyorum. 11 yaşındasın ve bu kadar çok hobin /ilgilendiğin alanın var. Seninle ile gurur duyuyorum. Birisiii Resim mii dedi? Ben bir kaç resim koydum istersen bakabilirsin. Resim koymanı istiyorum hemenn! Hadii,koşş,koooş! Merak ettim şimdi Müzik ile aran iyi olmasına sevindim. Kim müziği sevmez ki? Değil mi ? Bu arada geç oldu ama Ben Elif. 15 yaşındayım. Konuşkanlık iyidir ,iyi. Bende çok konuşurum. Önemli olan ne kadar konuştuğun değil mantıklı konuşup,konuşmadığındır Bak felsefede yaptım arada. Uzuuuuuuuuun lafın kısası aramıza hoşgeldin. Benim kanım sana kaynadı. Zaten resim dediğin anda bittim,bittim. Olimposlular olarak Resmi çok severiz. Dimi Büşraaaaa? Neyse iyice otamatiğe bağladım ben. Aramıza hoşgeldin. | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 9:14 am | |
| Kitap okurken de bana "Otomatiğe bağladı Yaren hiç aksatmıyor" vb. şeyler söylüyorlar gıcık oluyorum.Genelde Trabzonlu diyorum çünkü o bölgede yaşıyorum. Zaten başka bi şey desem "Hiç şuna benzemiyorsun, hiç buna benzemiyorsun." filan diyorlar. Kötü olan bir yönüm de şu başkalarının laflarına çok fazla önem veriyorum. Utangaçlığımdan kaynaklanıyor sanırım. Neyse resimlere baktım süper olmuşlar O seviyeye gelebilmem için eğitim almam gerkiyor sanırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 9:17 am | |
| SERGİ AÇALIIIIIIIIIIIIIIIIM ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 9:23 am | |
| Yehuuuu!!! Yaşasın sergi!!! Sergi açalım!!! Of fazla abarttım galiba Özür dilerim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 9:49 am | |
| Ahh,ahh. Bu ben 11 yaşımdaki halime benziyor. Ciddiyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Paz Haz. 26, 2011 11:57 pm | |
| Kuzenimin çektiklerini görünce keşke hep küçük kalsam diyorum SBS falan Neyse bazen kendimi kaybedip yukarıdaki şekilde saçmalayabiliyorum Bunun için önceden özür dilerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Ptsi Haz. 27, 2011 2:45 am | |
| Nisa bu başlığa hiç uğramamışsın kırıldım sana Ne oldu bilsemdeki arkadaşlığımız | |
|
| |
Melanie Arianna Bates Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Ptsi Haz. 27, 2011 2:49 am | |
| Kusura bakma bilgisayarı kapmak zor oluyor Yaren. Bu arada sen zaten her zaman çılgınsın Bunu kabul ettiğini kendin söylemiştin. Şu an 10 cm uzağındayken saç baş dalmak da kolay olur. Her an dalabilirim sana | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Ptsi Haz. 27, 2011 4:15 am | |
| 10 cm uzağındayken mi? Nisa başına bir şey falan düşmedi değil mi Bu arada çılgın olduğumu hiçbirzaman inkar etmedim | |
|
| |
Katherina Zoey Night Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Çarş. Haz. 29, 2011 2:53 am | |
| Biraz geç oldu ama Merhaba Katnis | |
|
| |
| Konu: Geri: Umarım İyi Anlaşırız Çarş. Haz. 29, 2011 4:48 am | |
| Teşekkür ederim | |
|
| |