Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~Duyurular

2 posters
YazarMesaj
Katherine M. von Dorff
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Katherine M. von Dorff

~Duyurular Empty
MesajKonu: ~Duyurular   ~Duyurular Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 6:43 am

Y a p ı l a n D u y u r u l a r

DUYURU: Evet arkadaşlar, yedi kişi olmuş bulunmaktayız ve alımları on kişi olunca kapatacağız. Yani sadece üç kişi daha başvurabilir. Tabii özel durumlarda tekrar üye alımları açılacaktır.
Ve ayrıca bu başvuran herkesi kabul edeceğimiz anlamına gelmiyor. Şu an çoğu kişi Romalı olmak istiyor ama eğer herkesi kabul edersek kamp Roma Kampı'na döner. O yüzden kabul edilmeyenler lütfen alınmasınlar.
(Cintia B. von Dorff)

DUYURU: Bakın, çoğu kişi bana Romalı olmak istediği konusunda mesajlar yolluyor. Bu benim elimde olan bir şey değil. Romalı olmak istiyorsanız, bunu Athena'ya onaylatmalısınız. Onun ise şu sıralar başka Romalı istemediğini düşünüyorum. Bu grubu sitedeki Romalı sayısı artsın diye de kurmadığımı belirtmem gerek. Sırf buraya katılmak için Romalı olanlar, pardon ama size üzülüyorum. Orjinal bir kurgunuz ve Athena'dan izniniz olmadan sizi kabul edemem. Bu yüzden. Alımları değiştiriyorum. Athena'dan izniniz olmadan, bu gruba alımınız kabul edilmeyecek. Aynı şekilde, bu gruba üye değilseniz, Romalı sayılmayacaksınız!

NOT: Athena'dan izniniz olduğu kanıtlanmadan, ne derseniz deyin, en orjinal kurguya bile sahip olsanız, başvurunuz kabul edilmeyecek.
(Katherine M. von Dorff)
http://camelot.hareketforum.org/
Katherine M. von Dorff
Katherine M. von Dorff

~Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: ~Duyurular   ~Duyurular Icon_minitimePtsi Mayıs 16, 2011 6:49 am

İ m z a l a r ı m ı z; SPQR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~x~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Cintia B. von Dorff
Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Cintia B. von Dorff

~Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: ~Duyurular   ~Duyurular Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 8:21 am

Paul Christensén, grup yöneticilerinin de onayı ile Romalı olmaktan çıkarılmıştır. Size Yunanlı rp'lerinizde başarılar dileriz. Biz grubumuzda, özenti insanlara yer vermekten nefret ederiz. Eğer bu mesajtan sonra, karşı çıkan veya saygısızlık içeren bir söz söylerseniz, adminler tarafından banlanırsınız.
Katherine M. von Dorff
Katherine M. von Dorff

~Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: ~Duyurular   ~Duyurular Icon_minitimeSalı Tem. 12, 2011 5:53 am

Duyuru: Çoğu kişi sadece isim üzerinde Romalılık yapıyor. Ben Romalı gibi davranacak kişiler istiyorum. Bu yüzden çoğu kişiyi Romalılıktan çıkarma kararı aldık. Ki buna siz nasıl karar verebilirsiniz derseniz, hatırlatırım ki sizin Romalı olmanızı sağlayan da bizlerdik.

Romalı Melez Rütbesini Kaybedenler;
~Eryx von Dorff.
~Steve J. Christensén.
~Hermia A. Cocteau.

&Zaten Romalı olmaktan çıkmış melezler sayılmamıştır. Herhangi bir şikayet kabul etmiyoruz. Herhangi bir itiraz da. Eğer Romalı olmak istiyorsanız, bunu rp'lerinizde gösterecektiniz. Romalı olmak, sadece imzalarda, yok Vulcan'ın, yok Bachuss'un oğluyum diye yazmak değildir. Romalı olmayanlar tarafından yazılacak her mesaj, adminlere söylenecek ve silinmesi sağlanacaktır. Bu yüzden kendinizi boşuna yormayın.
Katherine M. von Dorff
Katherine M. von Dorff

~Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: ~Duyurular   ~Duyurular Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 12:37 am

&Herhangi bir karışıklık olmaması amacı ile Romalı olmaya devam eden melezlerin listesini yaptık. İsminiz yoksa, Romalı olduğunuza dair her şeyi silip, ortadan kaldırıyorsunuz. Bunlar Athena tarafından onaylandı. Gereksiz yere yer kaplayan Romalılar istemiyorum.

Romalılar;
~Katherine M. von Dorff.
~Cintia B. von Dorff.
~Marcus L. Stanislaus.
~Drake Tyrell Stanislaus?

&Drake, sen bir ara kurgu değiştirmekten söz ediyordun. O yüzden emin olamadım. Tatilden dönünce hala Romalı olup olmadığını söylersin.
&Eğer bu listede olmayıp da, kendine Romalı'yım diyen birini görürsem Athena ile konuşur, uyarı almasını sağlarım. Bunu yapmak için yeterince oyalandım. Ben Romalı gibi davranabilirim, tekrar Romalı olsam gibi mesajlar da istemiyorum. Atılmadan önce öyle davranacaktınız.
&Aynı zamanda Romalı olunabiliyor mu, alımlar açıldı mı gibi sorular da sormayın. Size söylediğim gibi Athena kurgunuzu onaylamadan ben burada kabul edemem.

~Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» & Duyurular
»  Duyurular
» Duyurular.
» Duyurular
» Duyurular