Y a p ı l a n D u y u r u l a r
DUYURU: Evet arkadaşlar, yedi kişi olmuş bulunmaktayız ve alımları on kişi olunca kapatacağız. Yani sadece üç kişi daha başvurabilir. Tabii özel durumlarda tekrar üye alımları açılacaktır.
Ve ayrıca bu başvuran herkesi kabul edeceğimiz anlamına gelmiyor. Şu an çoğu kişi Romalı olmak istiyor ama eğer herkesi kabul edersek kamp Roma Kampı'na döner. O yüzden kabul edilmeyenler lütfen alınmasınlar.
(Cintia B. von Dorff)
DUYURU: Bakın, çoğu kişi bana Romalı olmak istediği konusunda mesajlar yolluyor. Bu benim elimde olan bir şey değil. Romalı olmak istiyorsanız, bunu Athena'ya onaylatmalısınız. Onun ise şu sıralar başka Romalı istemediğini düşünüyorum. Bu grubu sitedeki Romalı sayısı artsın diye de kurmadığımı belirtmem gerek. Sırf buraya katılmak için Romalı olanlar, pardon ama size üzülüyorum. Orjinal bir kurgunuz ve Athena'dan izniniz olmadan sizi kabul edemem. Bu yüzden. Alımları değiştiriyorum. Athena'dan izniniz olmadan, bu gruba alımınız kabul edilmeyecek. Aynı şekilde, bu gruba üye değilseniz, Romalı sayılmayacaksınız!
NOT: Athena'dan izniniz olduğu kanıtlanmadan, ne derseniz deyin, en orjinal kurguya bile sahip olsanız, başvurunuz kabul edilmeyecek.
(Katherine M. von Dorff)