Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

& Duyurular

YazarMesaj
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

& Duyurular Empty
MesajKonu: & Duyurular   & Duyurular Icon_minitimePtsi Mayıs 30, 2011 5:17 am

Dersimizle ilgili duyuruları, mezun olanları buradan öğrenebilirsiniz. ^^

http://www.platis.forummum.net
Satellite Morgan
Satellite Morgan

& Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: & Duyurular   & Duyurular Icon_minitimeCuma Tem. 08, 2011 9:06 pm

Dersleriniz değerlendirildi, sıra sonuçları açıklamakta.

Bilanca D. McQueen: Bir yazım yanlışına rastlamadım doğrusu. Ayrıca kurgu olarak da en iyi seninki diyebilirim. Fakat biraz daha ayrıntılı anlatabilirdin, uzatılabilitesi olan bir dersti. Anlatım da hoştu, kısa olsa da beğendim. Yirmi üç puan, tebrikler Bianca.

Luke Winchester: Muhtemelen klavye hatası olan birkaç yazım yanlışına rastladım, hatta birkaçtan da fazla. Bir iki tane olsaydı puan kırmayacaktım lakin gerçekten göze batıyordu. Onun dışında betimleme oldukça hayranlık verici, kurgu biraz sıradan da olsa kesinlikle geçmeyi hak eden bir rol oyunu. Yirmi altı puan, tebrikler Luke.

Chelsea Cocteau-Evans:
    Öncelikle hiçbir yazım yanlışına rastlamadım. Kurgu yerindeydi ve paragraf düzeni ile renklendirme hoştu. Anlatım fazla içtendi, kurgu konusunda da sıradanlık vardı fakat bir avcının yapabileceği başka bir şey yok gibi zaten. Yirmi beş puan, tebrikler Chels.

Ange Morgan Lamartine: Ange, kurgu oldukça yerindeydi. Biraz daha betimleme olsaydı çok iyi olurdu. Yazım ve noktalama hataları gerçekten göze batıyordu, anlatım da hafiften çalkantılar vardı. Fakat gerçekten geçmeyi hak eden başka bir rol oyunu daha. Yirmi dört puan Ange, tebrikler.

Liliana Caprice Von Dorff:
    On dört puan, bu demek oluyor ki sınava giremeyeceksin. Eğer tek tek açıklamak gerekirse paragraf düzeni zaten yoktu, bazı eğitmenler buna bakmıyor olabilir fakat benim kriterlerimde vardı. Renklendirme vasattı, göz yorucu renkler olmamalıydı. Ayrıca oldukça kısaydı, anlatım sadece anlattığın için vardı. Betimleme yoktu ayrıca kurgu da gerçekten klasikti. Bu durumda gelecek ay tekrar derse girmeniz gerekiyor. Üzgünüm.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

& Duyurular Empty
MesajKonu: Geri: & Duyurular   & Duyurular Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 8:31 pm

Ange Spike Russo, sınavı geçtiniz.
Carmen Gabriel Boudicca, sınavı geçtiniz.
Chelsea Cocteau-Evans, sınavı geçtiniz.

Üçünüze de tebrikler, teşekkürler. Statünüzü edinebilirsiniz. ^^

& Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Duyurular
» Duyurular.
» Duyurular
» Duyurular
» Duyurular