Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Duyurular.

YazarMesaj
Lena H. Bryce
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Lena H. Bryce

Duyurular. Empty
MesajKonu: Duyurular.   Duyurular. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 7:49 am

Burada ders ile ilgili önemli duyurular bulunacak.
Lena H. Bryce
Lena H. Bryce

Duyurular. Empty
MesajKonu: Geri: Duyurular.   Duyurular. Icon_minitimePaz Ağus. 07, 2011 3:10 am

Katılım az olduğundan ve süre talep edildiğinden dersin bitiş tarihi 10 Ağustos' a ertelenmiştir.
Lena H. Bryce
Lena H. Bryce

Duyurular. Empty
MesajKonu: Geri: Duyurular.   Duyurular. Icon_minitimeCuma Ağus. 12, 2011 10:22 am

İlk dersin sonuçları açıklanmıştır!

& Pearl ~ 92 - Muhteşem. | En beğendiğim rp olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Okurken keyif aldım ve kurgun da hoştu. Puanını etkileyen imla hatalarıydı. Senden böyle küçük hatalar beklemezdim; fakat rp dersi geçmeyi hak ediyor.

& Leonard ~ 89 - İyi. | Rp iyiydi. Senden daha yaratıcı bir kurgu ve daha az imla hatası beklerdim. Rp' yi okurken sıkılmadım; fakat pek yaratıcı değildi. Yine de dersi iyi bir notla geçmeni sağlayacak kadar güzeldi.

& Anita ~ 84 - İyi. | Rp' nin başlarını okurken gerçekten sıkıldım. En klasik dersliğe gitme kurgusunu kullanmışsın. Ancak sonlara geldiğimde akıcı bir şekilde okuyabildim. Fakat puanını asıl etkileyen imla hatalarıydı. Sana tavsiyem imla işaretlerinden sonra bir boşluk bırakman. Rp hataları olmasına rağmen sınıfta kalacak kadar kötü değildi.

Hepinizi tebrik ederim. Dersi başarıyla geçtiniz. Önümüzdeki üç sınavdan birine girip iyi not alarak dersten mezun olabilirsiniz.

Duyurular.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Duyurular
» ~Duyurular
» & Duyurular
»  Duyurular
» Duyurular