| Tartışma Bölümü | |
|
+20Kevin Least Adyali Beckett Artemis Tiffany Trully Claire Angel Deeply Edward J. F. Newgate Eduard Ryan Longrange Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Apollon Marcus L. Stanislaus Allen Jacques Harth Drake Tyrell Stanislaus Katherine M. von Dorff Georgina Orwell Alexia Sophie Russell Satellite Morgan Zack Cliff Burton Hanna Olıvıa Temple Athena 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 3:58 am | |
| Of, of ve of. Arkadaşlar, gelen pm'ler üzerine maksimum sınırı 3000 yapıyorum. Aslında şeytan minimum sınırı 2000 yapıp Halat'ta halinizi görmemi söylüyor ama neyse. | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 5:11 am | |
| Rp'mi yazmış ve Tanrıça Athena'ya pm olarak göndermiş bulunmaktayım. (Eheheh, tam 2999 sözcük oldu. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 5:13 am | |
| Bana şu ana kadar rol oyununu gönderenler; Anna Maria Benson ve Drake Tyrell Carter. Diğerleri, bence çabuk olun biraz, sürenizin yarısı doldu bile. (Fark ettim, rp'yi gördüm ve hayattan soğudum. ) | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 8:44 am | |
| An itibari ile 2999 sözcükten oluşan rp'mi Athena'ya pm ile göndermiş bulunmaktayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 9:12 am | |
| Ahah, ben de biri daha 2999 sözcükten oluşan bir rp yazsa da okusam diyordum. Şaka tabii, yazın siz. Ee diğer rp'ler nerede millet? Yarın son gün, unutmayın. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 9:39 am | |
| Bende eksiklerimi nasıl sığdıracağımı düşünüyorum, tanrıçam neden şu max 3500 değil ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 10:01 am | |
| Ben size o sınırları minimum 5000 yapıp, sonraki etaplar için süper bir ceza verirdim aslında ama insaflı günümdeyim bugün. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 10:18 am | |
| Aaa ama olmaz ki tanrıçam siz böyle cezalar vermeyin ve bende en iyisi susayım | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 10:39 am | |
| Anlaştık. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 11:27 am | |
| Öhö, ben de şimdi rp'mi Athena'ya pm atmış bulunmaktayım. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 11:31 am | |
| Aynı şekilde bende rp'mi an itibariyle Athena'ya atmış bulunmaktayım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 12:07 pm | |
| Rp'sini göndermiş olanlar. Anna Maria Benson Drake Tyrell Carter Marcus L. Carter Katherine M. von Dorff Cornelia Fackrell Bu melezler çok son ancı ama. Evet, iyice strese girin diye yazıyorum; Göndermeyenlerin son 16,5 saati. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 10, 2011 10:56 pm | |
| Duyuru; -Bazı özel nedenler ile yarışmadan adaylığımı çekmek istiyorum. Özel neden kesinlikle rpmi yazmayıp da ceza almaktan korkmam değil! Dün annem internetimi iptal ettirdi, bugün yalvar yakar açtırabildim. Bir daha böyle bir riskle karşılaşmak istemiyorum. Başvuru yaparken böyle bir şey olacağını bilseydim hiç başvurmazdım. Tanrıça Athena, güç puanım vs sıfırlanmaz değil mi? Bu ay korkarım adamakıllı siteye giremeyeceğim. Anlayışınız için teşekkürler. Özetle şimdi Mayıs uykusuna yatıyorum. Ama unutmayın, uyanışım muhteşem olacak. (Bu duyuru diğer karekterlerim için de geçerlidir!) | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 12:11 am | |
| Rp'mi athena'ya pm yolu ile atmış bulunmaktayım birde tanrıça athena fazla yorulmasın diye sizin gibi sınırı zorlamadım biraz düşünceli olun arkadaşlar | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 1:06 am | |
| RP'mi Athena'ya yolladım. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 2:21 am | |
| Sınırı birazcık geçen rp'mi tanrıça Athena'ya yollamış bulunmaktayım. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| |
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 2:44 am | |
| Elbette puanlanır sıfırlanır Georgina, başına gelenler için üzgünüm fakat bu rp'den ölmediğiniz müddetçe muaf tutulma şansınız yok; Ölürseniz de tutulmazsınız ama en azından bunu bilemezsiniz. Bu kadar ciddi yani. Yazın yeni bir başlangıç yaparsın artık. Yedek listesinden bana sonuçlar açıklanmadan rol oyununu gönderebilecek veya birkaç saat ek süre talep edip o sırada rp'sini yazabilecek, kısaca 2. tura geçilmeden oyuna dahil olabilecek varsa özel mesaj yolu ile bana ulaşsın. Benim kesin konuşmam üzerine rp'sini zorlanarak kısaltan arkadaşlardan özür diliyorum, Eduard'ın rp'si sınırı 165 kelime geçmesine rağmen kabul edilecek çünkü yazar gözüyle ben denedim ama içeriği bozmadan kısaltamadım kurgusunu. Bunun diğer yarışmacıları etkilemeyeceğinin garantisini verebilirim, 1500-3000 arası uzunluktaki rp'ler bu etapta aynı puanı alacak, sınır sonradan genişletildiği için, haksızlık yaşanmasını istemedim. (2999 kelimeli ve kurgusunun son kısmı kısa kesilmiş olan rp'ler de endişelenmenize neden olmasın, dediğim gibi, hepsini eşit şekilde değerlendireceğim.) Anna, Drake, Marcus, Katherine, Cornelia, Zack, Satellite, Eduard rol oyunlarını bana yollamış bulunmakta. 8 karakter yazdı, 1 karakter çekildiğini açıkladı, üç karakteri son iki saatleri olduğu konusunda uyarıyorum. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 2:58 am | |
| Peki diğer karekterlerimin de sıfırlanacak mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 3:10 am | |
| Bana kalsa sıfırlanması gerekir ama hayır, kurallar gereği yalnızca Georgina karakterinin puanları sıfırlanacak. | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 3:49 am | |
| Tanrıça'm, çok az ipucu verseniz? Rp'lerin değerlendirilenleri ne durumda falan... Bu arada yedekler mi katılacak oyuna yoksa yazmayan kişiler elenecek ve yerleri boş mu kalacak? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 4:01 am | |
| Rp'lerin durumu için şöyle söyleyeyim; Bazı kişiler beni şaşırtacak kadar iyi, bazılarıysa şoka uğratacak kadar kötü yazmış. Çoğunun değerlendirmesi henüz bitmediği için bu kadar konuşabilirim şimdilik. Ben 12 adayı belirlemek için uzunca bir seçim süreci yaşadım, kimseye haksızlık etmek istemediğim için bildiğiniz ince eleyip sık dokudum ama Georgina'nın yazdıkları üzerine, onun yerine Claire'i almayarak hata etmiş olduğumu fark ettim. Cidden pişman oldum, Claire yarışmada yer almayı ondan daha çok hak ediyormuş, bunu fazla geç olmadan öğrenmiş olduk. Kısacası, Georgina yerine yarışmaya dahil olan aday Claire. Georgina'nın güç ve kulübe puanları sıfırlanacak, Claire 1. bölüm de dahil olmak üzere yarışmanın tüm bölümlerine katılacak çünkü henüz yarışmanın en başındayız. Bir aksilik çıkması durumunda sıradaki yedeğimiz Hermia. Stresli anlar yaşayan üç kahraman sakin olsun, süreyi biraz geçirdi diye kimseyi diskalifiye etmeyeceğiz. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 4:06 am | |
| Edit : Kendimi yorumlarda sandım kusura bakmayın
En son Yondaime Hokage tarafından Çarş. Mayıs 11, 2011 4:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 4:08 am | |
| Tanrıçam sonunda gerçeği görebildiniz. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Çarş. Mayıs 11, 2011 4:09 am | |
| 5000 dinar feda olsun sana | |
|
| |