| Yorumlar Başlığı | |
|
+22D. Juliet Sera Châtillon Kevin Least Alexis Kwon Serena Su Hanzadeoğlu Lucianna Fackrell Martin Tudor Lucas Matthew Price Terra M. Winchester Alexia Sophie Russell Georgina Orwell Edward J. F. Newgate Claire Angel Deeply Tristan Micah Addison Robert Harris Cornelia Fackrell Selene Darcy Harris Ophelia Martinez Cintia B. von Dorff Katherine M. von Dorff Zack Cliff Burton Drake Tyrell Stanislaus Athena 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 3:25 am | |
| Düş'te de Apollon'un payı var bence. Renklerin Büyüsü de Hekate'ninki olabilir. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 6:12 am | |
| herhalde artık başvuru başlığı klitlenir acaba ne zaman açıklanır yarışmacılar | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 6:18 am | |
| Son bir saatiniz melezler! Başvuru yapıp yapmamak arasında gidip gelenlere duyrulur! Pis bir şekilde sırıtarak söylemek istiyorum ki, fikirlerin çoğu yanlış yolda. Drake birkaç nokta yakalamış ama diğerlerinin çoğu tutmamış. Eh, Athena'nın oyunu Test değil, onu söyleyeyim. Orada karşınıza çok daha değişik iki tanrıça çıkacak. Bir tanesi kurgusal açıdan çoğunuz için çok yeni bir isim. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 6:24 am | |
| Ters köşeye yatabileceğimi tahmin etmiştim o konuda aslında ama yine de söylemeden edemedim. Test'in Athena ile ilgili olabileceğini söyleyen bendim. O değişik iki tanrıçayı çok merak ediyorum var ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 6:40 am | |
| Biri test diyince akla pek gelmeyen bir isim, diğeri de, hımm, hiçbir bölüm için aklınıza gelmeyecek bir isim. Ama şunu söylemeliyim ki bölüm isimlerinin hepsi bölüm oyunlarını anlatan birer imge. Yani, hepsinden yola çıkarak kurgu hakkında tahmin yürütebilirsiniz. Hatta o minicik kelimeler, kurguyu öğrendiğiniz zaman size ipucu bile verebilir. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 8:04 am | |
| Bu oyun tamamen zeka oyunu. Kurgu verildikten sonra yüzeysel olarak kurguyu yazan kaybedecek. Verilen kurguda anlatılmak istenilen çok daha arkalarda olabilir. Katılan melezlere başarılar diliyorum Eğer kurgu işini tahmin ediyorsam. Okuduğunuzda ilk aklınıza gelen değilde düşünebileceğiniz kurguların ilkinin ve sonuncusunun karışmışı olarak karşınıza çıkar. İyice saçmaladım. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 8:09 am | |
| Hiçbir şey anlamadım Yon | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 8:24 am | |
| Ya anlatması zor. Bir kaç şifreleme yöntemi falan | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 7:44 am | |
| Yarışma çok manyak geldi bana, ilk bölümü okudum rp yazasım geldi, o kadar yani. Bölüm isimleri de çok tarz olmuş. Ödüller hele, bir harika. Neyse, gelmişken ortalığı karıştırayım ben. Adayım Drake!! Var mı Drake'i geçebileceğini düşündüğünüz biri? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 7:55 am | |
| Ay içim gidiyor benim bu tanrıların oyununa yaaağğğ. Yazın tekrar yapılırsa ben de katılırım belki. Tüm yarışmacılara başarılaar! Ben ekipteki çoğu kişide birinci olma potansiyalini görüyorum ama şu anda baskın adayım Drake sanırım. Evet evet Drake. Onu da Sat, Lia ve Kate takip ediyor kafamda. (Son tura girildi, heyecan dorukta... ) Aa hatta ben imzama ekleyeyim o destek şeysini. | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:16 am | |
| Seçilmemişim, zaten seçilmeyeceğim barizdi ya neyse. =P
Hımm, hemen kendi adayımı söylüyorum o zaman, Utkuu! <3 Hatta sonraki adayım da Ceren, çift olarak o ikisini tutuyorum yani. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:25 am | |
| Yalnız fark ettim ki site çapında en çok desteklenen aday Drake. Ama sevinmesin, ben Drake'i destekliyorum ama bir sorun bakalım neden destekliyorum? Çünküü Sere yarışmaya katılmamış. Yoksa Sere onu ezer geçerdi. | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:30 am | |
| Aman aman aman, destekçilerim de mi varmış benim asdf. İlk partta eleneyim de rezil olduğunuzla kalın. Sere katılsa öyle olurdu ama dersleri yüzünden katılamadı. :/ | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:35 am | |
| Hayırr, burada bir nambır van varsa o da sensin Seree! Tamam Utku da fena değil işte ama, cık. Seni geçemezdi. Daha Lia vaar, Sat vaar, Kate vaar... (Ben niye yokum yaa. ) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:40 am | |
| Siz ikiniz bir de bizim Romalı Lex katılsaydı çok daha zevkli olacaktı yaa. Neyse, ikincisi yapılırsa ona da Tristan olarak katılır, sizinle rekabet ederim belki asdf. Ama Sere benden iyisin sen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:44 am | |
| Sere'nin senden iyi olduğunu herkes biliyor zaten Utku. ^^ | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 8:57 am | |
| Yapılır yaa, yapılmazsa isyan çıkartırız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 9:07 am | |
| Ben de destek veririm bakın, atarlardayım zaten asdf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 10:11 am | |
| Utku yok öyle bir şey özelde işkence yaparım bak ahaha. Yapılır yapılır. İçimden bir ses öyle diyor. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Mayıs 09, 2011 11:15 pm | |
| Bakalım, 1. Tanrıların Oyunu istediğimiz gibi sorunsuz bir şekilde sonlanırsa, ikincisi yapılabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Salı Mayıs 10, 2011 7:47 am | |
| Ben sürpriz bir şekilde bir şeyler mi yapsam buna gücüm yeter mi ? | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| |
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Çarş. Mayıs 11, 2011 3:36 am | |
| Yarışmacılar heyecanla ilk oyundan kaç puan alacaklarını beklerken, bir kısım oyuncu da rp'lerini yetiştirme çabasındayken, kimse birinci oyun sonuçlandıktan hemen sonra başlayacak olan ikinci oyuna kafa yormuyor. Arkadaşlar, uyarıyorum. Birkaç istisna dışında atladığınız her bir bölümde karşınıza daha zorlu bir oyun çıkacak. Uyku Sarmaşıkları'nın şifrelerini çözmek için saatlerinizi düşünmeye harcayacağınızın garantisini verebilirim. Belki de birinci partın ikinci oyunu, kurgusal açıdan tüm yarışmanın en zor oyunlarından biri. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Çarş. Mayıs 11, 2011 3:51 am | |
| Pekala, daha birincinin stresini atlatamadan ikinci için endişelenmeye başladığım andır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Çarş. Mayıs 11, 2011 7:52 am | |
| Başlayarak hayırlı bir şey yaptığını söyleyebilirim. Oyuna şimdiden odaklanıp kafa yorun. Gerçekten, kurgusu içinden kolaylıkla çıkılabilecek tarzda değil. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Perş. Mayıs 12, 2011 7:40 am | |
| Neler neler çıkar. Sadece benim aklıma geçer not alabilecek 4-5 kurgu geldi. Tabii yarışmacılar bir tanesini bulsalar havalara uçarlar sanıyorum, yazdıklarımı okuduğumda zorluk derecesini epeyce yüksek tutmuş olduğumuzu bir kez daha fark ettim. | |
|
| |
| Yorumlar Başlığı | |
|