| Yorumlar Başlığı | |
|
+43A. Anna Bianca Sentius Ashley Everdeen Lara Croft Paul Christensén Eryx von Dorff Cintia B. von Dorff Stephan F. Canner Drake Tyrell Stanislaus David Tyler Theodor Aquila Terra M. Winchester Aldrick R. Carter Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Nicholas M. Monmouth Sirius Marvin Winchester Darth Vader Alexis Kwon Artemis Zellana L. Tyler Martin Tudor Daisy Lenore Fackrell Thalia A. Carter Hektor Carter Jones Brain Perseus Carter Hector Sentius Edward J. F. Newgate Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Clara Thompson Alex Nike Adyali Beckett Ares Satellite Morgan Cassandra Masen Pacely Wandrof Athena Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Rose Denise Harris Robert Harris 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 1:40 am | |
| Site içinde geçen her türlü konu/olay hakkında yorum yapma mekanımız Ben başlıyorum... Jenny'nin artık kulübe lideri olmadığını öğrendim, sitenin ilk üyesi bence her zaman lider olarak kalmalıydı. Mesela ben kendi rızamla liderliğimden vaz geçip onu Stell'e devrettim, kendisi okul nedeniyle artık siteye pek vakit ayıramıyor ama bir an bile liderliğini elinden almayı düşünmedim. Bu kardeşler arası saygı ve sevgiyle alakalı sanırım biraz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 2:22 am | |
| Bu konuda sana katılıyorum. Kulübe lideri her ne kadar forumda fazla online olamasa da saygı gösterilmeli . |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 2:30 am | |
| Ben de katılıyorum, kendim lider olduğum için değil, kardeşlerin birbirine karşı saygılı olması gerektiğini düşündüğümden. - Titan Atlas'ın Kaçışı özel görevine yorum yapmak istiyorum: Adrian ve Lucy çok iyi iş çıkarmışlar, ben çok beğendim tüm postları Bir de Sere'nin çok güzel avatar ve imza hazırladığını düşünüyorum. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 3:12 am | |
| Bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Lucy az geliyor ama bir kere bile onun liderliğine göz dikmedim. Zaten biz aramızda hep anlaşıyoruz. O yokken bile işlere ben bakıyorum. Önemli olan rütbe değil, önemli olan kulübemiz. O yüzden asla sorun yaşamıyoruz bi'tanemle. Ve Rose'm teşekkürler hayatım. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 3:58 am | |
| Sere'mm teşekkürler Ve evet, ben de aynı şekilde düşünüyorum. Athena kulübesi için konuşmuyorum, bizim öyle bir sorunumuz yok çünkü ama, kardeşler arasındaki bağ çok önemli. Bazıları birbirlerine yabancılarmış gibi davranıyor, enteresan. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 4:28 am | |
| Ben zaten o gelene kadar devraldım. O gelince tekrar o lider olacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 07, 2010 10:12 am | |
| - Adrian Black demiş ki:
- Kardeşler arası sevgi saygı önemli şey tabi ki, ama bence hic online olamayan kisilerin lider kalması anlamsız. yne de birisinin liderliğine göz dikmek hos bir davranıs deil, bence lider "ben artk fazla giremiyorum, x kisi lider olsun." diye önermeli. kendisini degil, kulübesini düsünmeli.
Rütbenin kisiye kazandırdıgı ekstra bir sey yok, sadece kulübeyi yönetme yetkisi veriyor. bunu da hic online olmayan birinin yapabilecegini dusunmuyorum acıkcası, tabi bu benim dusuncem sizinkine de saygı duyarım Doğru diyorsun ama lider çıkıp da 'x kişisi lider olsun' diye önermeden, rütbesini başvuruyla elinden almak saygısızlık bence. Tabii mesela Jenny'nin durumunda Leo haklı çünkü o online olamıyor okul vs yüzünden, eğer siteye gelse kendisi söylerdi kardeşine. Zaten Leo da o geri dönene kadar liderlik yapacakmış. Yalnız bir de liderleri aktif olduğu halde rütbesini elinden almak isteyenler var, onlara cık cık cık diyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:46 am | |
| Evet, yeni görev listesi hakkında yorumlarınızı alalım? | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:47 am | |
| Yeni görev listesi varmış,duydum.Sat aradı beni;gel görev yapıcaz en azından bu yüzden gir diye.Ben de girdim işte | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:50 am | |
| Pacee yarın okulda seni mutlaka döveceğim, koro çalışması da varsa bittin sen
bu arada yeni görev listesini çok beğendim, diğerlerine göre daha iyi olmuş | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:50 am | |
| Zor,ama bayramda yapmaya çalışırız.Kardeşimi sokabildiğime de memnunum hani | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:52 am | |
| kardeşin sonunda girebildi, bir de rpyi doğru yazsa | |
|
| |
Ares Tanrı
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:55 am | |
| Yarın kavga var, Yarın kavga var. Hahahaha. Keşke orda olup görebilsem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:56 am | |
| | |
|
| |
Ares Tanrı
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 4:58 am | |
| - Jessica Adams demiş ki:
- Pacee yarın okulda seni mutlaka döveceğim, koro çalışması da varsa bittin sen
bu arada yeni görev listesini çok beğendim, diğerlerine göre daha iyi olmuş buraya seni döveceğim yazmışın ya onu diyorum.
Bu arada ceza tarlalarındakine kim devam edecek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 5:04 am | |
| hıı tmm, görememen yazık oldu, Nas bu yazıyı görürse diye bir soru yönelteyim, kolunu morartan ben miydim yoksa Berkay mı? Yoksa ikimiz de sana vura vura bu hale mi getirdik neyse konuyu saptırmayayım, cevabı bana pmden atarsın ya da yarın söylersin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 5:07 am | |
| Serbest kurgulu görevlere bayıldımm |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Kas. 08, 2010 5:25 am | |
| Yeni listeyi beğendim, sanırım anca bayram tatilinde görevlere başlayabileceğim ama olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Paz Kas. 14, 2010 6:38 am | |
| Hımmm... Lucy ve Adrian arasında bir rekabet başlıyor sanırım. Aslında direk Athena ve Ares kulübeleri diyelim şuna. Hades kulübesine de dişli bir rakip iyi olurdu... (Hec ağlayacak şimdi zaten Stell ve sen yetiyorsunuz diye ) | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Perş. Ara. 09, 2010 10:17 am | |
| Medya Köşesi'ne yorum yapmak istiyorum; Harika olmuş kii. Bayıldım, muhteşem bir fikir. Editörlerimiz de çokoşmuş yani. Tebrikler editörlere ve bize yaşattıkları keyifli anlar için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Cuma Ara. 10, 2010 1:27 am | |
| Evet, kesinlikle katılıyorum daimi ittifakım. Çok güzel olmuş Empire Esintisi, şimdi merakla Olimpos Tv'yi bekliyorum. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Cuma Ara. 10, 2010 1:34 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Ara. 13, 2010 12:15 pm | |
| Buna yorum yapmasam olmaz: Ey siz pek sevgili kendinden başka kimseyi önemsemeyen dostlarım, Aşk Bahçesi'nden ne istediniz? Pm denen bir şey var ama değil mi? Kullanın o halde, forumları arena alanına çevirmenin alemi ne? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Ara. 13, 2010 7:43 pm | |
| Canımız orada tartışmak istedi demek ki. (Olimpos çocuğuyum ben her yerde tartışırım xD espriyi anlayanlar gülsün ) |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Cuma Ara. 17, 2010 12:49 am | |
| ~Burası sadece yorumlar için. * Eveet, düello turnuvaları konusunda yorumlarınızı alalım millet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Ara. 20, 2010 10:38 am | |
| 5.görev listesi hakkında yorum yapmak istiyorum; Tebrikler, çok zor olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Ptsi Ara. 20, 2010 10:41 am | |
| Of o ne yaa, baktım ve kaldım. Tek mekanda maksimum 5 kişiyle 50 post? Cidden tebrik ediyorum Athena ile Kheiron'u. Alkııış!! | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Salı Ara. 21, 2010 1:02 am | |
| Serena yazmıyor. Oh ne güzel. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Yorumlar Başlığı Salı Ara. 21, 2010 2:46 am | |
| Serena yazmıyor derken? Anlamadım? | |
|
| |