Adım Enes, 14 yaşındayım ve İstanbul'da 8. sınıfta okuyorum.
Gözlerim ela ama gözlerim suyla temas ettiğinde yeşeriyor
Televizyon izlemeyi,kitap okumayı ve bilgisayar oyunları oynamayı çok severim...
Genelde fantastik ve macera kitapları okurum,heyecanı olmayan kitaplar beni pek sarmaz.
Film tercihlerimde aynı yönde;fantastik aksiyon-macera izlerim.Korku filmleriyle aram pek iyi değildir.Romantik komedi de izlerim arasıra...
Sevdiğim sporlar: Futbol,basketbol,yüzme ve uyumak.Futbol maçları izlemeye bayılırım.Basketbol maçlarını da severim ama sadece NBA maçları.
Derslerim iyidir. En sevdiğim dersler İngilizce ve İnkılap tarihi.
En sevdiğim hayvanlar yılan.Çoğu kişinin düşündüğünün tersine yılanlar insanlardan daha çok korkar ve kendini korumak için saldırır.
En sevdiğim renkler deniz mavisi ve siyah.
Beşiktaşlıyım.Beşiktaş'ta en sevdiğim futbolcu Quaresma,genel olarak en sevdiğim futbolcu ise Kaka Leite'dir.
Müzik türü ayırt etmem, klasikten rock a kadar her müzik türünü dinlerim ama arabesk dinlemem.
PJO da ve Olimpos Kahramanların da en sevdiğim karakterler Leo,Nico ve Percy.
En sevdiğim tanrılar Hermes ve Apollon.
Ne zaman istesem haiku tarzı şiir yazabilirim
Bu şiirler bence güzel bazı arkadaşlarımca da berbatımsı olur.
Bence How I met your mother dünyada gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi ve Barney Stinson'da gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi karakteri.Hımym dışında Chuck ve The Vampire Diaries dizilerini çok severim.
Unutmadan buraya Zeynep(Hope Miller) sayesinde üye oldum.Ona da buradan selam söylemek istiyorum.