Adım Zeynep, 14 yaşındayım ve İzmir'de lise hazırlık okuyorum.
Ankara'da doğdum aslında, ortaokul bitinceye kadar da orada yaşadım. Sonra annem ve babam (emekliler) keyif çatmak için İzmir'e taşınmaya karar verdi. Beni de sürüklediler tabii ki
Gözlerim ela - yeşil arası saçma kötü bir renk.
Saçlarım uzun, pırasa gibi düz ve kumral.
Televizyonla aram iyi değildir, maç olmadıkça izlemem...
Kitap okumayı ve film izlemeyi çok severim.
Her türlü kitabı okurum, hiç ayırt etmem.
Ama filmde öyle değil, korku filmlerinden hiç korkmadığım ve etkilenmediğim için bir süre sonra bana saçma gelmeye başladı, izlemiyorum artık. Romantik takılmam... (Odunun tekiyim yani
) Animasyon çok severim, oradaki masumluğu ve şirin karakterleri hala çok seviyorum
Sevdiğim (ve yapabildiğim) sporlar masa tenisi, tenis, yüzme ve voleybol. Basketbol ve futbol maçları izlemeye de bayılırım
Derslerim iyidir. En sevdiğim dersler Matematik ve Tarih.
En sevdiğim hayvanlar aslan ve at. İkisinin de çok asil yaratıklar olduğunu düşünüyorum
En sevdiğim renkler gri, siyah, beyaz ve lacivert.
Beşiktaşlıyım
Müzik türü ayırt etmem, klasikten rap e kadar her şeyi dinleyebilirim, ruhuma dokunsun yeter
PJO da en sevdiğim karakterler Nico Percy ve Luke.
en sevdiğim tanrılar tanrıçalar Apollon, Poseidon, Hermes, Afrodit ve Eirene. İçlerinden en çok Eirene ve Apollon'u seviyorum.
İlham geldikçe, sıkıntılı olduğum zamanlarda şiir yazarım ve hepsi berbat olur
14 yıllık kısacık yaşamımda öğrendiğim bir şey varsa, o da taraf tutmamam gerektiğidir.
İleride elçi olup dünyayı turlamak istiyorum.
Gerçi değişiklikten nefret ederim, kalemliğimin yerinin değişmesinden bile. (düşünün böyleyken hayatımı değiştirdim
)
ama dünyayı turlayacaksam, değer.
en büyük imkansız hayalim, abimin olması.
Çok konuştum sanırım, susayım ben artık