Rose ve Lia'yla birlikte oturup kurabiye yiyordu. Kurabiyesi bitince içeri öğrenci gelmişmi diye bakmak için ayağı kalktı. Koridordan yürüyerek içeri girdiğinde bir kızla pegasus gördü. Kızın Dionysos çocuğu olduğunu biliyordu. Fakat daha önce hiç tanışmamışlardı. Kız eğitmeninin geldiğini görünce ayağa kalktı. Yanına gitti ve " Selam. Ben Claire. Eğitmenim. " dedi. Elini tokalşmak için uzattı. Kızda " Selam Claire Bende Chelsea. " derken tokalaşmak için uzatılan eli sıktı. Pegasusu Patasana'nın yanına gitti. Başını biraz okşadı ve kulağına fısıldadı: " Naber dostum? " Patasana güzel bir kişnemeyle cevap verdi. Tanışma fastı bittiğine göre artık derse geçebilirlerdi. Öncelikle pegasusuyla ilgili merak ettiği yada sorunlarını halletmenin sonra uçmayı öğretmenin daha iyi olacağını düşünerek " Öncelikle pegasusunla ruh ikizi olmalısın. Onu anlayabilmelisin. Sonra uçmayı öğrenmelisin. Çünkü anlayamadığın sürece uçuramassında. O yüzden ilk dersimi onu anlama. Öncelikle Patasana'yla ilgili merak ettiğin veya bir sorunun var mı? " dedi. Chelsea düşünmeye başladı, pegasusu Patasana'ya baktı. O düşünürken bende ona bir soru sordum: " Chelsea sana Sea diyebilirmiyim? " Chelsea'nın bu sorulara cavap vermesini bekledi.