| ~ Versaillas Lupin ~ | |
|
+4Hermia Aigian Cocteau Mark Copeland Andrea Grace Harvey Aaron Edmon 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aaron Edmon Ares'in Çocuğu
| Konu: ~ Versaillas Lupin ~ Paz Nis. 17, 2011 11:37 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İSİM : Versaillas Laurent Lupin YAŞ : 19 KONUM : Ares Oğlu DOĞUM YERİ : Bulgaristan. BİLDİĞİ DİLLER : Bulgarca, Danca, Yunanca, İngilizce, Fransızca EBEVEYN : Barbara Lupin & Ares TARAF : Tarafsız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~ Kişilik ~Onu tanımlamak zordur. Kişiliği kişiden kişiye farklılık gösterir. Ancak her zaman saygılıdır. İnsanlara soğuk yaklaşır. Kadınlara karşı davranışı ise biraz daha yumuşaktır. Onları kırmamaya özen gösterir. Kadınları ve erkekleri ayırır. Erkeklere daha farklı kadınlara daha farklı yaklaşır. Ancak kesinlikle bir kadına asılmaz. Duygularını saklaması her zaman kolay olmuştur. Huzur onun için önemli olan tek şeydir. Huzurunu kaçıran insanlarla ilişiğini hemen kesebilir. İhanete uğramaktan nefret eder. Çünkü o '' dostum '' yada '' arkadaşım '' dediği insanlar için canını bile tereddüt etmeden verebilir. Koruyucudur. Sevdiklerini korur. İnsanları hiç bir zaman ezmez. Egoistlerden nefret eder. Yapmacık davrananlardan ve rol yapanlardan hiç haz etmez. Kolay nefret eder ancak bir insana bağlandığı zaman ondan kopmamak onu kırmamak için elinden geleni yapar. Metal müzikten hoşlanır. Bunun sebebi ise metal müziğin onu gerçekten yansıtmasıdır. ~ Fizik ~Upuzun kızıl renkte saçlar, tıpkı gün batımı gibi. Simsiyah gözler, zifiri karanlık bir gece gibi... Soğuk bir ten, buz gibi... Düzgün bir fizik, özenle çizilmiş bir tablo gibi... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~ Kamptan Önce ~ Nedense hep dışlanmıştı Versaillas. Ailesi tarafından sevilmiyordu. Hatta onlara aile bile demek istemiyordu. Ancak kardeşi Brianna... Her şeyi değiştiriyordu... Onun tüm dünyası kardeşi üzerine kurulmuştu. Onun için ne kadar dayak yemişti kim bilir ? Karşılıksız bir sevgiydi bu işte. Ona karşı sinirlenemiyor ondan nefret edemiyordu. Hatta bu kadar sert bile değildi. Ancak Brianna ölünce her şey değişmişti. Artık evi ona bir hapishane hayat ise sonsuza kadar sürecek bir lanet gibiydi. Fakat annesinden bir tanrının çocuğu olduğunu öğrenince... İşler değişmişti. Yaşamak istiyordu. Nedenini bilmiyordu ama sadece yaşama isteğiyle dolmuştu. Bunun sebebi ise belkide sadece yeni bir evin özlemiydi... ~ Kamptan Sonra ~Tüm bu söylenenlere inanmak zordu. Size birisi bir tanrının oğlu olduğunuzu söylese inanırmıydınız ? Versaillas bunun bir rüya olduğunu düşündü.Hayatı, her şeyi alt üst oldu. Ancak kendine gelmesini bildi. Fakat hiç değişmedi. Melez kampı onun için yeni bir yuvaydı. Burda onu rahatsız etmiyorlardı. Saygı diye bir şey vardı. Ve bağlar... İnsanlar birbirlerine o kadar bağlıydılar ki ister istemez değişmişti Versaillas. Brianna her zaman onunlaydı ama onun ruhunun mutlu olduğunu hissediyordu. Ve değişiyordu. Gerçekten değişmesi mümkün müydü ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~ Sevdikleri ~- Huzur - - Metal Müzik - - Ormanlar - - Ares - - Savaşmak - ~ Sevmedikleri ~- Egoistler - - Huzurunu bozan şeyler - - Yapmacık insanlar - - Saygısızlar - [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Paz Nis. 17, 2011 11:38 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~ Aile ~Brianna Lupin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biricik kardeşim... Sen gideli uzun zaman oldu. Ancak bir an olsun bile aklımdan çıkmıyorsun. Özledim seni. Hemde çok. Arada sırada rüyalarıma girip gösteriyorsun ya kendini rahatlatıyor işte bu beni... Barbara Lupin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Annem... Nedense bana hiç sevgi göstermedin. Eh umursadığımı da söyleyemem. Sen beni sevmiyorsun ben de seni sevmiyorum. Problem yok... Hermia Aigian Cocteau[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Baba tarafından kardeşlerimden biri. Onun hakkında bildiğim pek bir şey yok. Nede olsa yeniyim. Sadece çok güzel olduğunu ve kulübe liderimiz olduğunu biliyorum. İyi bir kıza benziyor. Bazı hareketleri bana Brianna'yı hatırlarmıyor değil. Ehh.. Zarar vermemeye ve kırmamaya dikkat edeceğim. Nicole Avery Johnson[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ares kulübesine adımımı attığım ilk anda senin yapmacık olduğunu anlamıştım. Fakat kardeş olduğumuzdan mıdır nedir senden nefret edemedim. Ancak bu demek değildir ki seninle iyi anlaşıcaz. Benden uzak durduğun sürece sana zarar vermeyeceğimden eminim. Özel İnsanlar / DostlarAndrea Grace Harvey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nesin sen ? Brianna'nın reankarnasyonlaşmış halimi ? Yaptığın her hareket, söylediğin her söz bana onu hatırlatıyor. Bundan rahatsız olmam gerekiyor ancak nedense hiç rahatsız değilim. Seni her zaman koruyacağım küçük kız. Bundan şüphen olmasın. İcon - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Versaillas Lupin tarafından Paz Mayıs 08, 2011 9:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 1:57 am | |
| | |
|
| |
Mark Copeland Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 3:10 am | |
| Benide ekle,arkadaş olarak,resmi lejantımı açınca görebilirsin. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 5:52 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 6:15 am | |
| Ehem. Hermia eklendi. Diğerleriyle de kurguyu konuşursak eklerim en kısa zamanda. ^^ | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 6:25 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurgu; Sana biraz yapmacık geliyorum sanki ama pek emin olamıyorsun. Sonuçta kardeş sevgisi. Ya da lejantıma bak da öyle bir şeyler uyduruver. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 6:35 am | |
| Ekledim.^^ Kurguyu senin dediğinle ve birazda kendi uydurmamla karıştırdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 6:41 am | |
| İlla kurgu diyorsun yani asdfgh. O zaman şöyle olsun : Yakın dost falan filan asdfg.
En son Andrea Grace Harvey tarafından Ptsi Nis. 18, 2011 7:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 7:04 am | |
| Olmaz ( Versa bakışı ) | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 7:07 am | |
| Senin bu bakışların bitmedi bir türlü. Editledim. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 9:05 am | |
| | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 9:34 am | |
| Ekle yaaaa. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 9:34 am | |
| Ne yazıyım ya | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 9:40 am | |
| Tanışmadık daha yaz ya. İkonum yok ama söyleyeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Ptsi Nis. 18, 2011 9:41 am | |
| İyi bi kurgu bulalım bence =/ | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Salı Nis. 19, 2011 6:07 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ Cuma Haz. 03, 2011 12:01 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ares çocuklarıyla nedense iyi anlaşıyorum senle de dost olalım dost | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Versaillas Lupin ~ C.tesi Haz. 11, 2011 12:26 am | |
| | |
|
| |
| ~ Versaillas Lupin ~ | |
|