Sıradan bir kamp gününde bir kaç genç ve hevesli çaylakların yeraltı dünyası hakkında konuşmalarına şahit oldum . Sanki aşırı korkunç bir yermiş gibi bir tarladan söz ediyorlardı . Sanırım Asphodel tarlaları idi adı . Sadece nötr insanlar ölünce oraya gidermiş . Nötr ! Sıfır ! Hiç ! Garip bir yer yani yaşamın boyunca eşit yaşamazsın ki ya iyi yada kötü biri olursun . Bizler melez olduğumuzdan belki oraya girdikten sonra çıkabiliriz ve bu gerçekten eğlenceli bir macera olabilir . Hmm denemeye değer ama bir sorun var bu macera için kim bana ortak olacak . Bu kadar cesur ve çılgın birini nereden bulacağım . Buldum , işte Ashley ! Cesur ve çılgın bir Artemis avcısıydı . Üstelik iyi geçindiğim arkadaşlarım arasında yer alıyordu . Hızlıca Artemis kulübesinin yolunu tuttum . Kapıyı tıklattığımda kapıyı bana kuzenim Satellite açtı " Hey kuzen , Ashley orada mı ? " dedim . İçeri baktıktan sonra " Ashley ! Seni görmek isteyen biri var . " dedi ve gülümseyerek içeri geçti . Ashley kapıya geldiğinde macera öncesi merakı ile " Evet , nereye gidiyoruz ? " dedi , sanırım onu bir macera için çağırdığımı anlamıştı . Çılgınca bir ifadeyle " Yeraltı dünyası . " diye bağırdım . Ash bir sevinç çığlığı attı . " Yalnız bir sorun var . Şey ... Nasıl gideceğiz ? Pegasuslara bizi yeraltı dünyasına götürebilirmisiniz desek olur mu ? " dedim gülerek . " Hmm ... Benim bir planım var . " dedi ve biz pegasus ahırlarına doğru giderken o heyecanlı görünen planını anlatmaya başladı . Yeraltı dünyasının en kolay geçidi Los Angeles'deki geçidi kullanacağız . Los Angeles güzel bir şehir ama yeraltına geçidi olduğunu öğrendikten sonra oraya daha farklı bakmaya başladım . Pegasuslarımıza atlayıp " Los Angeles ! " dedik .
Sakin sakin uçmaya başladık yaklaşık yarım saat sonra " Güzel bir şehir , güzel bir yeraltı geçidi bekliyorum . Asansörlü falan olursa güzel olur . " dedim Ash'e ve gülüşmeye başladık . Los Angeles'in ışıkları beklediğimden daha güzeldi kesinlikle göz kamaştırıcı . İnmemiz gereken yer belli değildi ama pegasusalar kötü bir şey sezmişlerdi ki yere indiler . Ashley den komut bekliyordum .