| Laudomia'dan İstekler | |
|
+25Serena Su Hanzadeoğlu Crystal Anna Ixdior Apollon. Ange Morgan Lamartine Keith Matt McMillen Ramona Antinus Mitchie Carter Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Danniel Hawke Gaea Hestia Rose Denise Harris Aleda Beth Hwang Satellite Morgan Alexandra Bethany Daniels Afrodit. Jennifer Amy Carter Cristina Black Robert Harris Athena Lucianna Fackrell Stella Fabiano Edward Kevin Hawke Sonechka Ephimovich 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Ptsi Ekim 04, 2010 3:28 am | |
| Ünlünüzün adı:Nina Dobrev Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Alexandra Regina Daniels Love And Beauty Goddes Afrodit's Daughter Κόρη του Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Ek olarak istenenler:Yazı koyu pembe gibi olursa sevinirim ve istediğin resimden yap takımı. Ben fazla tercih sunayım dedim
En son Alexandra Regina Daniels tarafından Çarş. Ekim 06, 2010 3:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Crystal Anna Ixdior
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Ekim 05, 2010 7:52 am | |
| Karakter Adı:Crystal Anna Ixdior Ünlünüzün Adı:Miranda Kerr Ünlünüzün Galerisi ya da resimleri(özelden de yollayabilirsiniz): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Avatar mı, imza mı, takım mı, icon mu?(lejantlarınız için):Takım(av-im) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Ekim 05, 2010 11:59 pm | |
| Karakterinizin adı:Septiel Monarch Ünlünüzün adı:Leighton Meester Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Sizin zevkinize bırakıyorum. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Returns to the world around me. Ve adım soyadım Septiel Monarch ya da Queen S. olabilir. Ek olarak istenenler: Ek olarak istediğim bir şey yok. |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Ekim 06, 2010 3:27 am | |
| Karakterinizin adı:Edward kevin Oswald Ünlünüzün adı:Andy Whitfield Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız: yok İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım):Hepsi (büyük iş çıktı ) Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Karakterinizin adı: speed, strength, intelligence, all mineEk olarak istenenler:İmzam biraz saldırgan olsun birde avatarım bu resim olursa sevinirim | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Ekim 07, 2010 7:58 am | |
| Karakterinizin adı: Serena Melanie Holls
Ünlünüzün adı: Alexandra Daddario Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Yok ama istersen galeri adresi gönderirim. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım. Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Fark etmez. Nasıl hoş duruyorsa. Ek olarak istenenler: Yok.
Teşekkürler canım şimdiden. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Ekim 07, 2010 9:42 am | |
| Hımmm. Hades'ten özendim itiraf ediyorum Karakterinizin adı: Athena, Lucianna, Serena, Jekaterina. Ünlünüzün adı: (sırasıyla) Melina Kanakaredes, Liv Tyler, Alexandra Daddario ve Kaya Scodeliario. Özel olarak istediğiniz resimler varsa url adresini bırakınız: Yok İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Children of Athena (eğer yer olursa kızların minik minik isimleri de yazabilir resimlerinde...) Ek olarak istenenler: Kızım Anna Maria'yı dahil etmedim çünkü o Hekate kulübesine geçecek... Hades'e yapılan imzayı çok beğendim, onun gibi birşey olabilir yine, hepimizin resimleri çerçeve içinde gibi. Yazarken bana bile çok uğraştırıcı geldi, o nedenle üzgünüm Lau Şimdiden teşekkürler | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Ekim 08, 2010 8:23 am | |
| Ahh evet çok güzel olur, ben de kıskandım zaten Hades çocuklarını | |
|
| |
Persephone Tanrıça/GM
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 09, 2010 4:54 am | |
| Ünlünüzün adı: Rosario Dawson Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Sen bulursan sevinirim. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım. Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Tanrıça Persephone. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 09, 2010 10:34 pm | |
| Ünlünüzün adı:Valentina Kallias,Chelsea Staub,Miranda Kerr,Clemence Poesy Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım):İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Hunters Of Artemis Evet biz de özendik! | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Ekim 13, 2010 3:44 am | |
| Arkideşlerim sizden isteğim bana daha sert ve eskitilmiş avarat ve imza yapmanız şu anki avatarım gibi resimler var onlardan olsun Demi Lovato üzerinede benle ilgili nevarsa yazın :d | |
|
| |
Demeter Tanrıça
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Ekim 13, 2010 3:45 am | |
| Karakterinizin adı:Demeter
Ünlünüzün adı:Stefanie Pfetten ve Jessica Stam (ümlüme karar vermeye çalışıyorum da) Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil):Sen bulursun. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Tanrıçalığımı ifade eden kelimeler ve adım. Ek olarak istenenler:Çok teşekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Ekim 13, 2010 3:51 am | |
| Yapıyorum en azından çalışıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Ekim 13, 2010 3:57 am | |
| | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 16, 2010 9:30 pm | |
| Lau bize de (Poseidon-Cornelia-ben) Hades çocuklarına yaptığın gibi bir imza hazırlayabilir misin lütfen? Çok hoşuma gitti de | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 16, 2010 10:07 pm | |
| Karakter Adı: Selly Emily Greene Ünlünüzün Adı: Ashley Tisdale Ünlünüzün Galerisi ya da resimleri(özelden de yollayabilirsiniz): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.](İstersen kullanma ) Avatar mı, imza mı, takım mı, icon mu?(lejantlarınız için):Avatar,imza Boyutlar?(sadece iconlar 100x100 olabilir):Avatar 250*250 imza farketmez Not:Bir sürü rengarenk resimlerim var siyah beyaz avatar ile imza olursa sevinirim
İmzada ve avatarda afrodit kızı filan yazmasın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Ptsi Ekim 18, 2010 6:24 am | |
|
En son Adrian Black tarafından Çarş. Kas. 24, 2010 5:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Ptsi Ekim 18, 2010 6:27 am | |
| Şahsen kardeş imza istiom Hades çocukları gibi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Ekim 28, 2010 6:52 am | |
| Bana bir takım hazırlarsan çok sevinirim Siyah-beyaz olabilir mesela | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 30, 2010 6:51 am | |
| bende bir takım alsam lau geçen yaptığın süperdi ama imzada kardeşlerimde olsun lütfen ve babamda tabii birde babam için yaparsan sevinirim karakteri filmdekiyle aynı benimkide Alexis bledel | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Kas. 24, 2010 5:09 am | |
| Karakterinizin adı:Leonie Violet Ünlünüzün adı:Hayley Williams Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız:sen bulursun İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): avatar,takım ve imza hepsinden isterim Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:yok(şimdilik yok ) Ek olarak istenenler:teşekkürler şimdiden | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Kas. 24, 2010 5:27 am | |
| Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Reneé | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Kas. 24, 2010 5:29 am | |
| ha unuttum avatarda bu avatarımın büyüğünü bulabilirden sevinirim NOT:sen cvp yazana kadar daişmicek avatarım haberin olsun... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Kas. 24, 2010 5:30 am | |
| Laudomia uzun zamandr girmiyor siteye, başka birinden istesen daha iyi olur sanki..
|
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Kas. 24, 2010 5:33 am | |
| hepsini tekrar yazamam bnnnnn ve Reneéyi soracak olursen boşwer xD | |
|
| |
| Laudomia'dan İstekler | |
|