| Laudomia'dan İstekler | |
|
+25Serena Su Hanzadeoğlu Crystal Anna Ixdior Apollon. Ange Morgan Lamartine Keith Matt McMillen Ramona Antinus Mitchie Carter Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Danniel Hawke Gaea Hestia Rose Denise Harris Aleda Beth Hwang Satellite Morgan Alexandra Bethany Daniels Afrodit. Jennifer Amy Carter Cristina Black Robert Harris Athena Lucianna Fackrell Stella Fabiano Edward Kevin Hawke Sonechka Ephimovich 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Laudomia'dan İstekler Salı Eyl. 14, 2010 9:40 am | |
| Hmm... Anladığım kadarıyla öbür yardımda sadece avatar yapılıyormuş. Ben daha düzenli ve daha işlevli bir başlık açmak istediğimden burada ikinci bir başlık açıyorum. Avatar, İmza ya da İcon isteyenler aşağıdaki formu doldursunlar lütfen. Önemli not: Lütfen özel olarak istenen resimler kısmına birbirine uymayan cıvık resimler koymayın. Sonra imza falan çıkarması zor oluyor. Önemli not 2: Özel ünlü kullanıyorsanız lütfen url veriniz. Sonra zor oluyor. Önemli not 3: Bütün üyeler en fazla 3 kez takım başvuruda bulunabilirler. Daha sonra başka bir başlık ihtiyacı duyulursa açarım. Ona başvuru yapılır. Nedenini merak edenelere söylüyorum. Benim bütün vaktimi alıyor bu iş. Herkesin başvurusunu yetiştiremiyorum. Üstelik yaptırmayanlarada hak tanımak lazım. Sonuçta sitede tek siz değilsinz ya. - Kod:
-
Karakterinizin adı:
Ünlünüzün adı: Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Ek olarak istenenler: Ayrıca yardım etmek isteyen olursa onlar için daha kolay olur sanırım bu. Ama mümkünse bana pm atsınlar lütfen. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Laudomia L'Aquila tarafından Salı Ekim 05, 2010 9:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Eyl. 14, 2010 9:47 am | |
| karakterinizin adı:Edward kevin oswald ünlünüzün adı :jared padalecki , jansen ackles özel olarak isdediğim yok İstenen şey : imza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:KEVİN , DANNİEL
En son Edward Kevin Oswald tarafından Salı Eyl. 14, 2010 9:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Eyl. 14, 2010 9:52 am | |
| Karakterinizin adı: Stella Fabiano Ünlünüzün adı: Taylor Momsen Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız: Ben senin zevkine güveniyorum ama mümkünse çok hırçın verdiği pozlar yerine masum vermiş olduğu pozları bulabilirsen çok sevinirim İstenen şey: İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Stella Fabiano ama eğer resimde yer kalmazsa sadece Stell'de yazabilir Ek olarak istenenler: Teşekkürler şimdiden | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Eyl. 14, 2010 10:20 am | |
| Karakterimin adı: Lucianna FackrellÜnlümün adı: Liv Tyler* Özel olarak istediğim bir resim yok ama ünlümün gençlik resimlerini daha çok tercih ederim İstenen şey: Aslında önceliğim imza ama zorluk olmazsa yeni bir avatar da süper olur.Üstüne yazılmasını istediğim şeyler: Resimdeki boşluğa göre, Lucianna Fackrell veya sadece Lucy.Ek olarak: Başlık iyi olmuş Laudomia, site olarak avatar ve imzalara önem vermeye başlayalı sadece birkaç gün oldu, cidden en lazım şeylerden birisi | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Eyl. 14, 2010 11:05 am | |
| Bu arada düşündüm de, tüm Tanrı-Tanrıçaların ortak bir avatar ve imza stili olsa, hoş olur değil mi? Tabii o kadar kişiye görsel hazırlamak zor olur, bu işin altından kalkabilecek 3-4 kişi bulunsa, yapılabilir belki. Sonra işi abartıp her kulübenin melezleri de kendi özel stillerini bulabilir. Hades çocukları bir ara yapmıştı, güzel duruyordu. (Neyse yorumlarınızı pm veya diğer avatar başlığına alayım, burası konusundan sapmasın ) | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Salı Eyl. 14, 2010 7:32 pm | |
| Kev ve Stell sizinkileri yaptım. Lucy ve Robyn'in biraz beklemesi lazım. Yapıldığında bu başlıktan haber veririm. Yarına ya da bu akşama hazır olurlar sanırım. Kev ve Stell siz "avatar imza yapılanlar" adlı başlıktan imzalarınızı alabilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 12:11 am | |
| Karakterinizin adı:Cristina Black
Ünlünüzün adı:Alexis Bledel Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): imza ve (yapabilirsen)avatar Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Crist veya cristina black Ek olarak istenenler:İyileştiremeyeceği tek yara AŞK yarası...(sadece imzaya) | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 12:16 am | |
| Karakterinizin adı: Jennifer Amy ParkerÜnlünüzün adı: Selena GomezÖzel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız: Hiç fark etmez İstenen şey: Birbirine uyumlu avatar ve imza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Jennifer Parker yeterli, ya da Jenny ParkerEk olarak istenenler: Üstünde birde şimşek olabilirse mükemmel olur, ama sen resme yakışmadığını düşünürsen boşver Teşekkürler | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 1:58 am | |
| melezler benim filmdeki karakterimin adını bulursanız çok sevinirim ben buldum ve kaybettim ve lau benim için bir takım yaparsan çok memnun olurum canım | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 2:32 am | |
| Anne senin filmdeki karakterinin oyuncusu Serinda Swan'muş. Uzun aramalardan sonra buldum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 2:57 am | |
| Teşekkürker... İşim daha çok kolaylaşmış oldu. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 7:25 am | |
| Karakterinizin adı: Satellie MorganÜnlünüzün adı: Eddie Looklet (Soyadını bilmiyorum ama [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'daki modellerden biri)Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Bunları kısaltarak falan yaparsın sen heralde.Hepsini de kullanmak zorunda diilsin alternatif olsun diye yaptım.Sen bilirsin,karıştır büyüt küçült yaparsın bir şeyler...Üzerinde istediğin kadar oynayabilirsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): İmza ilk tercihim,avatar bunlardan oluyorsa ve güzel oluyorsa yapabilir misin? Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Hunter of Artemis Satellite MorganEk olarak istenenler: Üzerinde istediğin kadar oynayabilirsin resimlerin.Büyüt,küçült,ekle..
| |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 7:53 am | |
| Verdiğin resimlerle bir şeyler yapmaya çalışıcam tatlım. Modelinin adını bilmediğimden ve albumünün urlsini vermemiş olduğundan göz ağrım el verdiğince güzel yapmaya çalışacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 8:11 am | |
| Üzgünüm tanrıça Afrodit ama ünlünüzün fan sitesi açılmamış ya da zarar görmüş ve tekrar kuruluyor. Bu yüzden hiç albümü yok ya da görünmüyor. Elimden geldiğince resim arayacağım ama bulduğum resimlerin imzaya uyacaklarını hiç sanmam. | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 8:17 am | |
| Ben yapıyorum gerçi de zaman ayıramıyorum. Ayarlarsın birşeyler zahmet olmazsa (: Karakterinizin adı: Aleda Beth Hwang Ünlünüzün adı:Sunny Lee, ama böyle bulman zor olabilir. SNSD Sunny gibi anahtar kelimeler işine yarayabilir. Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Bulman zor olabilir yine Gallery linki verebilirim ama üyelik istiyor. Sorun olmaz dersen pmden haberleşiriz. (: İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Takım Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Aleda Beth Hwang, Daughter of Hermes Ek olarak istenenler: Takıl kafana göre (: | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 11:39 am | |
| Selam Laudomia Başlık hayırlı olsun öncelikle İsim: Rosamarie Sea Ünlünüzün adı: Alessandra Ambrosio Özel olarak istediğiniz resimler: Yok, zevkine güveniyorum. Mavi tonlarda olması tercihim ama İstenen şey: Takım olursa çok sevinirim... Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: I'm Swagger! Ek olarak istenenler: Bir de imzada 'You put me through Robyn!' yazarsa süper olur Şimdiden teşekkürler^^ | |
|
| |
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 12:33 pm | |
| Merhaba, bana da imza hazırlayabilir misiniz? Ünlüme Kate Winslet dedim, aklıma Hestia'yı yansıtan hiç kimse gelmedi, yani önerilere de açığım... Kate Winslet için avatar ve imza istiyorum, kızıl saçlı halini daha çok seviyorum ama sarışın olsa da olur İmzada Tanrıça Hestia yazması yeterli. Teşekkürler şimdiden. | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 8:08 pm | |
| - Laudomia L'Aquila demiş ki:
- Üzgünüm tanrıça Afrodit ama ünlünüzün fan sitesi açılmamış ya da zarar görmüş ve tekrar kuruluyor. Bu yüzden hiç albümü yok ya da görünmüyor. Elimden geldiğince resim arayacağım ama bulduğum resimlerin imzaya uyacaklarını hiç sanmam.
tamam sen bana bir gönder resimleri pm le sonra bir bakıyım olmazsa sen daha sonra ayrlarsın | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 15, 2010 10:11 pm | |
| Ünlümü değiştirdim o yüzden mümkünse tekrar yapabilir misin?Yarın da olur. Karakterinizin adı:Satellite Morgan Ünlünüzün adı:Chelsea Staub Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil):Lütfen... İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Öncelik imza uyumlu bir avatar da olabilir. Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Adım ve Hunter of Artemis Ek olarak istenenler:Sana güveniyorum!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 16, 2010 12:14 am | |
| Satellite, Rose, Aleda ve Tanrıça Hestia. Hepinizinki yapıldı. | |
|
| |
Gaea
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 16, 2010 5:43 am | |
| Karakterinizin adı:Raney Olympos Williams Ünlünüzün adı: Daveigh Chase Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]karışık kuruşuk oldu ama umarım halledersin İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): imza:D Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Sweet song, but the last song ... Ek olarak istenenler: Avatar | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 16, 2010 9:46 am | |
| Karakterinizin adı:Edward Kevin Oswald
Ünlünüzün adı:Jared Padelecki Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız:Yok İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Avatar Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Kevin Ek olarak istenenler :yok
| |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 16, 2010 10:31 am | |
| Raney ve Kev. Sizinkileri yaptım. "Avatar-İmza Yapılanlar" başlığından alabilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 16, 2010 11:11 pm | |
| İlk yaptığını da çok beğendim ama daha önceki avatarımdaki resim çok hoşuma gitti, onu kullanarak bir şeyler yapabilirmisin diye soracaktım sana zahmet olmazsa Karakterinizin adı: Jennifer Amy ParkerÜnlünüzün adı: Selena GomezÖzel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Son iksini çeşit olsun diye koydum, olmasalar da olur )İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Avatar ve imzaÜstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: İmzada Jennifer Parker, Avatarda sadece Jenny yazabilir Ek olarak istenenler: İstersen ilki haricindekileri kullanmasanda olur ama ilk resim mutlaka olsa olur mu, onun dışında senin zevkine güveniyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 16, 2010 11:58 pm | |
| Hımm... Doğrusu verdiğin resimler gerçekten güzel ama imza çıkmıyor canım. Dün bi arkadaşa denediğim şeyi denicem artık. Umarım o olur. İstersen ne tür bir şey olduğuna bakabilirsin. Raney'nin imzası. Resimlerden birini kullanıp yanına fotoğraf gibi diğer resimleri yapmaya çalışacağım. | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 12:41 am | |
| Melezler benim resimlerimle avtar yaparsanız süper olur illa fan siteden olmasada olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 1:03 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 1:08 am | |
| Kesinlikle yardımcı oluyor. Tanrıçanın ve Jenny'nin kiler hazır olur olmaz seninkilere başlıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 1:11 am | |
| Tamam teşekkürler şimdiden | |
|
| |
| Laudomia'dan İstekler | |
|