| Laudomia'dan İstekler | |
|
+25Serena Su Hanzadeoğlu Crystal Anna Ixdior Apollon. Ange Morgan Lamartine Keith Matt McMillen Ramona Antinus Mitchie Carter Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Danniel Hawke Gaea Hestia Rose Denise Harris Aleda Beth Hwang Satellite Morgan Alexandra Bethany Daniels Afrodit. Jennifer Amy Carter Cristina Black Robert Harris Athena Lucianna Fackrell Stella Fabiano Edward Kevin Hawke Sonechka Ephimovich 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Danniel Hawke Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:07 pm | |
| Karakterinizin adı:Danniel Redria
Ünlünüzün adı:jared padalecki , jansen ackles Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız:Yok İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım):İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:KEVİN, DANNİEL Ek olarak istenenler:Arkadaşım Kev in imzasındaki gibi yazılsın isimler ama resim farklı olsun lütfen | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:15 pm | |
| Buraya yazıcak başvuru için. Başka nereye yazacaktı? Merak etme. Sıran gelince sanada yapacağım Dan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:16 pm | |
| doğru doğru ben yanlış gömüşüm | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:27 pm | |
| Lau Sat'ın yaptığı gibi hareketli resim yapabiliyor musun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:28 pm | |
| Hayır. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Daha önce ihtiyaç durmadım öyle bir şeye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:35 pm | |
| Tamam
En son Emily Rose Greene tarafından C.tesi Kas. 27, 2010 12:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:35 pm | |
| Tamam | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 17, 2010 11:37 pm | |
| Yapılanlar kısmına koysan daha iyi olurdu. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Eyl. 18, 2010 10:58 pm | |
| Arkadaşlar hepinizinki hazır. "Avatar-İmza Yapılanlar" başlığından alabiliriniz. | |
|
| |
Danniel Hawke Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Paz Eyl. 19, 2010 5:01 am | |
| Karakterinizin adı:Danniel Redria
Ünlünüzün adı:Jensen Ackles Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil):Yok İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım):Avatar Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Danniel Ek olarak istenenler:Şimdilik yok saol | |
|
| |
Gaea
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 22, 2010 3:37 am | |
| Ünlünüzün adı: Daveigh Chase Özel olarak istediğiniz resimler veya url adresi: sen bulabilirsen çok ii olur =) İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: J-cutie yazılsın ve altına "Under the death of desire ..." şeklinde lütfen =) Ek olarak istenenler: yok ve şimdiden teşekkür ederim Laudomia | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| |
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 23, 2010 4:03 am | |
| Henüz hiç birinizinki hazır değil ne yazıkki. Ağır tempolu ilerleyen okul hayatı internete girmemi zorlaştırıyor. Yinede en kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Danniel, avatarını vaktim olursa yarın siteye koyarım. Raney, seninkisine resim bulmam lazım. Ve pek tanınmış bir ünlü olmadığından zor olacakmış gibi. Ne zaman hazır olur bilmiyorum. Mia, seninde imzanı hazırlamak kolay elimde resim var ama bilgisayara girmek bu kadar zorken ve benim yapmam gereken tonlarca ödev varken seninkide gecikecekmiş gibi. Bu arada avatara uyumlu bir şey çıkaramıyorum üzgünüm. Ama sana extradan avatar yapacağım. Sizden istediğim tek şey: Lütfen geç yaptığım için beni dövmeyin! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En kısa zamanda koymaya çalışacağım. Hazır olduğunda bu başlık altından size haber veririm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 23, 2010 4:11 am | |
| merak etme dövmem yani en azından ben yapmam | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 23, 2010 4:13 am | |
| Yhaw seninkileri yaptık. Gecikecek bir şey yok senin. Ne atlıyorsun xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 23, 2010 4:14 am | |
| DAn şu aralar giremiyor geç yaparsan sorun olmaz diyim dedim şimdide dedim | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Eyl. 24, 2010 9:18 pm | |
| Karakterinizin adı: Mitchie Heinz Ünlünüzün adı: Danielle Campbell Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Eminim sen süper resimler seçersin. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): Avatar ve imza. Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Adım ve demeter kızı Ek olarak istenenler: yok | |
|
| |
Ramona Antinus Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Çarş. Eyl. 29, 2010 5:58 am | |
| Danniel! Sonunda hazırlar. Lütfen geç yaptığım için beni dövmeye kalkma. Lisenin ağır temposuna hala uyum sağlayamadım o yüzden vaktimde olmadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 30, 2010 7:09 am | |
| Raney seninki için daha uğraşmam lazım. Gecikme için üzgünüm. Ama hem vaktim yok hemde seninki uğraştıracak gibi.
Mia ve Mitch. Sizinkiler hazır. Avatar-imza yapılanlar başlığından alabilirsiniz. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 30, 2010 9:00 am | |
| Lau, bir Liv Tyler resmi buldum, korkunç beğendim. Bana onunla bir takım hazırlayabilir misin? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İşte bu Bunlar da ona uyumlu olabilecek resimler: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzerine de ismim yazılırsa çok sevinirim Teşekkürler şimdiden (acelesi yok, ne zaman uygun olursan o zaman yaparsın ) | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Perş. Eyl. 30, 2010 11:42 pm | |
| Karakterinizin adı:Leonard Jeff Valdez Ünlünüzün adı: Jeff Hardy Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil):Yok. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım):Takım Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Jeff Ek olarak istenenler: Şimdiden sağol. Marifetlerini görelim bakalım | |
|
| |
Ramona Antinus Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Ekim 01, 2010 4:13 am | |
| Uuu... Gerçekten süper resimler Lucy. Bu resimlerle ben iyi eğlenirim şimdi. Aklımda farklı bir şeyler vardı onu denerim belki ama belli olmaz. Bu arada ilk resmi ben daha önce görmüştüm Lucy. Hatta ondan bir şeyler yapmayı denemiştim sana ama olmadı O yüzden başka imzalar yapmıştım sana. Ama diğer iki resmi birleştirip kenarada diğer imzalarda yaptığım gibi fotoğraf şeklinde koyarım olmazsa. Merak etme eninde sonunda kullanıcam o resmi söz. Olmadı şeffaflaştırıp üstüne yapıştırmayı denerim. Jeff, sonunda başvuruda bulundun. Gerçi tuhaf ünlü seçimin nedeniyle ne kadar yapabilirim hiç bir fikrim yok. Ama yaparım ben. Şimdi Lucy seninki ilk hazırlayacağım şey zaten. Geriyede Jeff ve Raney'nin takımları kalıyor. Ayy! Sizin gibileride anlamıyorum. Sitede zaten az üye var o yüzden alınmamış tonlarca ünlü var. Ama siz gidipte en az resmi olan kişileri seçiyorsunuz. Yok yok. Sinir krizi geçirteceksiniz siz bana. Ama sıkılıyorum bazen o yüzden iyi geliyor bazen. Off! Şu diğer sitedeki karakteri halletsem ne kadarda güzel olacak. Amaaan! Siz aldırmayın bana gevezeliğim tuttu. En kısa zamanda hazırlamaya çalışacağım arkadaşlar. Umarım Raney beni dövmez. Çünkü çok uzun zamandır bekliyor kızcağız. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Ekim 01, 2010 4:58 am | |
| Ünlünüzün adı: Taylor Swift Özel olarak istediğiniz resimler varda url adresini bırakınız :Yok senin zevkine güveniyorum İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım):Avatar-imza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler:Ange Spike Ek olarak istenenler: Şimdiden teşekkürler | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Cuma Ekim 01, 2010 5:43 am | |
| Thenoma benim ünlümün çok resmi var ama adam gibi olan pek yok | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 02, 2010 4:51 am | |
| bende yeni bir takım alabilirmiyim | |
|
| |
Apollon.
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler C.tesi Ekim 02, 2010 4:56 am | |
| bende rica ediyorum melezler iyiliksever bir melez iyi olur doğrusu | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Paz Ekim 03, 2010 4:49 am | |
| Hades ve benim aynı kare içinde olduğumuz, mümkünse birlikte çekilmişiz gibi çıkmış bir resim yapabilecek kadar yetenekli olan var mı?? Karakterinizin adı: Stella Fabiano Ünlünüzün adı: Taylor Momsen, babamınki de Steve Coogan Özel olarak istediğiniz resimler varsa url adresini bırakınız (Yoksa da ben bulurum sorun değil): Sitedeki resimlerimize benzeyen resimler olabilir, hiç fark etmez. İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Hades'in resminin altında My lovely daughter Stella... yazabilir, ya da siz neyi uygun görürseniz... Ek olarak istenenler: Bu hafta içinde giremeyebilirim, o yüzden yapabilirseniz ancak önümüzdeki hafta görebilirim, teşekkürlerimi şimdiden iletmek istedim | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Paz Ekim 03, 2010 4:54 am | |
| Bir şey daha, babamda imza istiyormuş, fikrimi de çok orjinal bulmuş, tüm kardeşlerim, ben ve babamın olduğu imza da yapabilir misiniz?? Babam adına yazıyorum; Karakterinizin adı: Hades Ünlünüzün adı: Steve Coogan (Hades), Orlando Bloom (Hector), Brad Pitt (Robyn), Taylor Momsen (Stella), Özel olarak istediğiniz resimler varsa url adresini bırakınız: Fark etmez sanırım... İstenen şey (Avatar, İmza, İcon, Takım): İmza Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyler: Resimlerin altında çocukların ismi olursa sevinirim (kendisi dedi ) Ek olarak istenenler: Yok | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Laudomia'dan İstekler Paz Ekim 03, 2010 6:00 am | |
| Gerçekten güzel fikir Stell | |
|
| |
| Laudomia'dan İstekler | |
|