Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

En acımasız ceza !

2 posters
YazarMesaj
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

En acımasız ceza ! Empty
MesajKonu: En acımasız ceza !   En acımasız ceza ! Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 11:02 pm

Kardeşlerimle kulübeyi temizledikten sonra, yorgun argın yemekhaneye doğru yol aldık.Karnım zil çalıyordu.Ve çok uykusuzdum.Gece hiç uyumamıştık.Diğer kulübelerin dedikodusunu yapmıştık.Özellikle, Afrodit kulübesinin Razz Yemekhaneye yaklaştıkça, yemek kokusu burnumun içini doldurmaya başladı.Yemekhane, tıklım tıklım melez doluydu.Kampa geleli, uzun süre olmasına rağmen tanımadığım bir sürü yüz vardı.Masamıza doğru ilerlemeye başladık.

"Hey şu tipsizlere bakın kızlar"

Bu ses tabiki de sürekli kavga ettiğim, can düşmanım Lara'nın sesiydi.Onların masasının önünde durdum.

"Sorunun ne?" dedim öfkeyle.Bu kız beni delirtiyordu !
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

En acımasız ceza ! Empty
MesajKonu: Geri: En acımasız ceza !   En acımasız ceza ! Icon_minitimeC.tesi Nis. 09, 2011 12:59 am

Kardeşlerim ile birlikte masada oturmuş dedikodu yapıyorduk.Özellikle de Hera kulübesiyle.Hanna ile ilgili dalgaa gerçerken birden gözüm mutfağa giren modayla alakası olmayan kişilere çarptı.Bunlar Hanna ve kardeşleriydi. "Hey,şu tipsizlere bakın kızlar." dedim kıkrdayarak.Hanna dediklerimi duymuş bana doğru geliyordu."Senin sorunun ne?" dedi öfkeli bir sesle.Derin bir nefes alıp konuşmaya başladım. "Tek sorunumuz,sizin gibi ucubelerle karşılaşmak." dedim kibirli bir sesle.Neredeyse tüm melezler ağızlarını açmış bizi seyrediyorlardı.Annem Afrodit,Hera'yla düşmandı bizde manevi çocuklarıyla...Hanna'dan cevap gelmeyince konuşmama devam ettim. "Hera'nın zevki yokmuş.Baksana kendisi gibi tipsizleri evlat edinmiş." Aşırıya kaçtığımı biliyordum ama amacımda buydu zaten.Hanna masaya bir adım daha yaklaştı daha sonra kendisine hakim olup arkasını döüp gitmeye başladı.Bu kavga burada bitemezdi.İzin veremezdim.Tüm kamp hala bizi izliyordu.Elime geçen makarnaları direk Hanna'nın üstüne attım.Hanna hem şaşkın hem sinirli arkasına döndü. "Ne yaptın sen?" dedi öfkeli bir ses tonuyla.Kendimi beğenmiş bir ifadeyle ayağa kalkıp yanına yaklaştım. "Çirkinlere birşeyler katıyorum." Claire ayağa kalktı ve elime bir portakal suyu tutuşturdu.Gülümsedim ne yapmamı istediğini anlamıştım ve bunu seve seve yapardım.Bugün Hanna'nın en kötü günü olabilirdi.Portakal suyunu Hanna'nın kafasından aşağıya döktüm. "Berbat kokuyorsunuz.Baari portakal suyu kokunuzu bastırsın." dedim burnumu tutarak.Hanna istediğim kıvama gelmişti bakalım şimdi ne yapacaktı.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

En acımasız ceza ! Empty
MesajKonu: Geri: En acımasız ceza !   En acımasız ceza ! Icon_minitimeC.tesi Nis. 09, 2011 4:46 am

Ağzım bir karış açık, ona bakıyordum.Çünkü şok olmuştum.Bu zamana kadar çok kez kavga etmiştik.Ancak bu sefer sınırı fazlasıyla aşmıştı.Kardeşlerim masadan kalkıp yanıma geldiler.

"Sınırı aştın" diye bağırıp Lara'nın saçlarına yapıştım. Çığlık atmaya başladı.Tabi kardeşlerim boş durmadı.Bütün Afrodit kulübesi ile kardeşlerim birbirine girdi.Yemekhane bir anda savaş alanına döndü.Diğer kulübeler durun yapmayın,diyorlardı.Bağırışlar,çağırışlar arasında Bay D.'nin tok sesi duyuldu ve birden herkes olduğu yerde kalakaldı.

"Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz,veletler!" diye bağırdı.Yavaş yavaş yanımıza yaklaştı.Bu süreç içinde Lara'ya bakma fırsatım oldu.O güzelim saçlarını, mahvetmiştim.Afrodit Kulübesi, gerçekten görülmeye değerdi.Bay D. yine konuşmaya başladı.

"Kim başlattı bu kavgayı?" dedi.
Kardeşim Kim :
"Lara efendim,Hanna'nın kafasına portakal suyu döktü ve bize laf attı." dedi.
Bay D. uzun uzun beni ve Lara'yı süzdükten sonra :
"Bulaşıklar sizi bekler"dedi sinsi sinsi.
Lara Adams
Lara Adams

En acımasız ceza ! Empty
MesajKonu: Geri: En acımasız ceza !   En acımasız ceza ! Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 1:00 am

Benim bir özelliğim vardı.Duyguları kontrol edebiliyordum.Bay D.'nin duygularına girmeye çalıştım.Bir tanrı olduğu için beni biraz zorlamıştı.Çok güç sarfetmiştim ama yine de başarmıştım.Bay D.'nin bana acımasını sağladım ve yüzüme üzgünce bir ifade taktım. "Kim? Aşkolsun kardeşin için yalan söylüyorsun ha?" dedim,üzgün bir ses tonuyla.Bay D. hala düşünüyordu.Derin bir nefes alıp sözlerime devam ettim. "Bu beni çok kırdı.Hanna sende beni çok kırdın.Ben...Ben seninle arkadaş olmak istiyordum.Annelerimiz düşman diye bizim de düşman olmamız gerekmiyor ki?" Melezlerin arasından hafif kıkırdaşmalar gelmeye başladı.Bay D. kızgın yüzünü Hanna'ya çevirdi.Hanna ne yapacağını bilemiyor gibiydi.İşimi sağlama almak için saçlarımı düzeltip hafifce hıçkırdım.Claire'nin yanına gidip ona sarıldım.Yüzümü Bay D.'ye çevirdim.Yüzüm üzgündü ancak Bay D. Hanna'ya kızmak için akrasına döndüğünde yüzümü sinsi bir gülümseme aldı.Özel gücümü seviyordum.Bay D. Hanna'ya neler yapacak,Tanrı bilirdi.Benim ise tek bildiğim acı çekecekti.Bay D. gerçekten çok katıydı.Beni ise seviyordu çünkü onun çocuğu ile birlikteydim.Kevin ile birlikte olmamız bay D.'nin beni hoş karşılamasına neden oluyordu.Ancak Kev ile ayrılırsam bay D.'nin büyük kinini kazanmış olacaktım.Bay D. kısa süre düşündükten sonra konuşmaya başladı. "Hanna Marin! Çabuk Kherion'un ofisine,eğer suçunu inkar edeceksen,sadece beş dakikan var!" Herkez Hanna'ya bakıyordu bende dahil.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Hanna Olıvıa Temple
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu

En acımasız ceza ! Empty
MesajKonu: Geri: En acımasız ceza !   En acımasız ceza ! Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 1:16 am

Bu kız tam bir şeytandı.Artık diyecek bir şey bulamıyordum.
"Kheiron'un yanına gitmeme gerek yok.Bulaşıkları yıkarım"dedim.İnkar etsem daha kötü bir ceza verebilirdi.

"O zaman direk bulaşıkhaneye,yıkadıktan sonra Kheiron'un yanına"dedi ve uzaklaştı.Hemen Lara'ya döndüm.
"Bu burada bitmez"dedim.Bana pis pis baktı .Ben de ona.Ama bu burada bitmeyecekti gerçekten de.

RP BİTMİŞTİR

En acımasız ceza !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı
» Arenada ceza
» Ceza Uyarısı
» Kavga ve Ceza