| Hayali Kurgu Karakterleriniz. | |
|
+34Luna Harrods Olivia Alexandro Tyler Daphne Warringford Elena Chantelle Mellark April Marcella Temple Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Darius Cladius Glaber Mark William Trully Alex Nike Katherine M. von Dorff Zellana L. Tyler Thalia A. Carter Mantalon Soluric Allen Jacques Harth Zack Cliff Burton Terra M. Winchester Adyali Beckett Cristina Black Tom Ward Hermia Aigian Cocteau Alexandra Bethany Daniels Arthur Dragomir Clara Thompson A. Anna Bianca Sentius Cassandra Masen Stella Fabiano Keith Matt McMillen Satellite Morgan Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Aleda Beth Hwang Rose Denise Harris Athena 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Cuma Mart 04, 2011 8:46 am | |
| Logan diye ölmüş bir dostum var | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Cuma Mart 04, 2011 8:48 am | |
| *Adı Cazz olan bir kedim var. Pegasusumun adını Cazz koydum özlem gidermek için. *Ohio'da gittiğim okulda eski arkadaşım Lens var *Üvey kardeşim Luther var. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Salı Mart 22, 2011 12:13 pm | |
| Ölümlü kız kardeşim, Hannah Williams. Roma kampından dostum olan Mars oğlu Aaron. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Cuma Mart 25, 2011 7:00 am | |
| Ne zaman dolaşsam karşıma çıkan kampta bulunan adlarını unuttuğum melezler. Seviyorum onları ya. | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Perş. Nis. 07, 2011 6:32 am | |
| Scharlotte,Marion ve Loretta var ok & yay sınıfında ve denetlemelerde beni döven çocuklar | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Perş. Nis. 07, 2011 6:47 am | |
| | |
|
| |
Darius Cladius Glaber Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Çarş. Nis. 13, 2011 4:33 am | |
| - Eski okulumdan arkadaşım James var. Aynı zamanda kendisi bir satir. - Ayrıca eski okulumda aşık olduğum ama bir türlü açılamadığım Clara isimli bir kız. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Paz Nis. 24, 2011 3:15 am | |
| Mike var kampa getiren arkadaşım birden ortadan kayboldu o.0 Came diye Medusa tarafından öldürülen bir arkadaşım var. Çok sevgili babam müzisyen Ryuga (Morgan soyadını kullanmıyor ama kimlikte var) Lawliet Aaa tabiki yami no seirei no ken'e hapsolmuş binden fazla karanlık ruh da var . | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Ptsi Nis. 25, 2011 4:49 am | |
| Öhöm Öhöm Brock - Satirim Clarie - Abimin yanmadan önce iftafeyeyi arayan bakıcı Sebastian - Yanmış abim Ben - 4 kere yetim hane müdürlüümü yapan adam Bay Drake - Satirimin babası Bayan Marie - Satirimin annesi (Aura) Jack - okulun kabadayı grubunun başkanı Dona - Harçlık dağıtan görevli kadın Mike - Kısa bir zaman önce ölen dedem | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Ptsi Nis. 25, 2011 7:27 am | |
| bende yazıyım bari James Shiba: 5 yaşından beri beni eğiten dövüş sanatları ustam. Yaşamadığım baba sevgisini onda yaşadım. (Bana uyguladığı işkenceye benzer eğitimlerin dışında ) Roseline Burton: Beni küçük yaşta yetimhaneden evlatlık alan işkolik,sevecen ve sevimli üvey annem. Sebastian: Gerçek annemin bana verdiği sihirli silahımın içinde bulunan hayatını beni korumaya ve bana hizmet etmeye adamış uşaklarımdan birisi. Claude: Sihirli eşyamın içinde bulunan hayatını beni korumaya ve bana hizmet etmeye adamış olan ikinci hizmetkarım. Ferdinant : Beni melez kampına getiren çılgın satir. Scarlet Philiphs: The Global Olympos adlı şirketimdeki hırslı,çalışkan sekreterim. | |
|
| |
April Marcella Temple Amphitrite'nin Çocuğu
| |
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Cuma Haz. 03, 2011 6:17 am | |
| Beni eski okulumda gözetleyen ve kampa getiren melez arkadaşım Finnick Bird, en yakın arkadaşım olur kendisi. (Gerçi yeni karakter olarak açmayı düşünüyorum da iki karakterimin en yakın arkadaş olması çok mu mego olur diyorum ) | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Ptsi Haz. 06, 2011 9:49 am | |
| hmm.. beni kampa getiren biricik Nymph dostum Amy var. (: | |
|
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Çarş. Haz. 15, 2011 6:35 am | |
| Benimde sonradan iyiliğim için bana kötü davrandığını öğrendim üvey babam Jack var Sonra beni kampta getiren Apollon çocuğu Dan var | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Perş. Haz. 23, 2011 3:38 am | |
| Hayali olmayan karakter avcı Chelsea var. Beni kampa getiren oydu | |
|
| |
Alexandra Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Perş. Haz. 23, 2011 4:00 am | |
| Eski sevgilim Joshua var | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Ptsi Tem. 25, 2011 2:39 am | |
| ...Listeye devam.(Yeni kurgumda, Boston'ın habercisi olarak çevrem olmalı değil mi? ) *Dedektif Rizzoli ve Adli tıp görevlisi Moura Isles, o kadar olayda bana ve kardeşime yardım ettiler. *Adli tıp da istediğim bilgi almak için bazen zorunlu flört ettiğim Scott.(Sağ olsun. Hiçbir bilgiyi esirgemedi benden ) *Patronum Mr. Dowsen *Oyuncak köpeğim Boomer *Komşum Kate. *Ü. annem Felicia ve babam adını sallayamadığım. *Beni rakip olarak gören Luna. *Polis Departmanından Jamie. | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Ptsi Tem. 25, 2011 8:44 am | |
| Maggie Gladhell; Dacey; eski iş ortağı. Ezeli rakibi. Amacı meg'in Mısır seyehatinde ülkeye gizli olarak getirdiği antikaları ele geçirmek ve hatunumuzun kimliğini ele vermek. Matthew: Eski dostu; -yeniden iş ortağı- Meg'e kaçakçılıkta yardım ediyor. Bobby: Dacey'nin ortağı. İhtiyar biri, kaçakçılıkla ilgili tüm işleri Bob'un yürüttüğü söylene bilinir. Teodoro: Kızımız eskiden paranormal varlıkları araştırdığından karşılaştığı satir. Atropos; Lakhesis, Klotho -aslında iki Moiradan biri fakat sitede olmadığından npc olarak kullanıyorum. Rplerde sık sık isimleri geçiyor. alksjd - Mirabella LaPiere; Charless: Mirabella'nın babası. Raimond: Mirabella'nın üvey erkek kardeşi. Taht kavgasında ki rakibi bir nevi. Joanna Oldwin; [Lilith] Tanrıça Tike'nin ismi çok geçiyor npc olarak. Venetta: Miesha: Hayali arkadaşı. Nadya Svensson / (Avaritia): Superbia | Luxuria | Invidia | Gula | Ira | Acedia: Yedi ölümcül günah / [Kardeşleri]
* * * Şimdilik bu kadar ama karakterlerin kurguları ilerledikçe haliylen yardımcı karakter olarak yeni kişiler ekleniyor. =D
| |
|
| |
Drew Taylor Black Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hayali Kurgu Karakterleriniz. Salı Tem. 26, 2011 7:03 am | |
| Babam Nicholas Black, halam Rosali Black, büyükbabam Mason, İlerki zamanlarda ortaya çıkacak, vaftiz babam Lucas Lewis, Kampa gelmeden önce sık sık takıldığım dostum Sally, Boston Herald; Patronum ihtiyar Mr. Dowsen, Spor sayfası yazarı Liam, Bizim gibi cinayet haberleri yapan Luna, Bir kaç tanımadığım stajyer, Dedektif Rizzoli ve Adli tıp görevlisi Moura Isles. | |
|
| |
| Hayali Kurgu Karakterleriniz. | |
|