Pegasusularımızla havada ilerlemeye devam ederken Will'in sürekli bana bakıp sinsice gülümsediğini fark ediyordum.'Aklında kesin bir şey var.' diye içimden geçirirken Will bir anda fevri bir şekilde hızlanarak yanımızdan geçti ve arkasını dönerek "Olimpos'a kadar... Yarış !" diye haykırdı.Bu çocuk ne zaman benimle rekabet etmekten vazgeçecekti ? Yine de onun yarış teklifini reddetmem demek, ona yenileceğimi kabullenmiş olmak demekti.Her ne kadar gönüllü olmasam da önümden bir uçak misali geçen Will'in pegasusunu geçmeliydim.Felix'i ne kadar okşarsam okşayayım onun hızlanmak gibi bir niyeti yoktu.Daha sonra kulağına doğru eğilerek ona vaatler vermeye başladım. ''Eğer Ashland'ı geçersen sana bir tane dişi pegasus bulacağım.'' dediğim anda Felix bir fişek gibi yerinden fırladı.Ee, ne de olsa o da bir erkek ve o da her erkek gibi çapkınlık yapmaya bayılıyordu.Will'e bayağı bir fark atmıştım ama o yine de bana yetişmeyi başarmıştı.Başa baş bir mücadele içerisindeydik.Will tam yanımdaydı.Onu atlatmam gerekiyordu.Onunla yarışmaktan nefret ediyordum ama bu sefer o başlatmıştı.Felix'i hızlandırarak Will'e doğru çarptırdım.Yumuşak bir çarpışma olduğu için iki pegasusun da canı acımayacaktı ama Will'in dengesi bozulacaktı.Will kısa bir süreliğine sarsılıp dengesini kaybettikten sonra tekrar kendini toparladı ve hızlanmaya başladı.Hala yapabileceğim bir şey vardı aslında.Will Cirit Sahası'nda özel gücünü kullanarak hile yapmıştı.Her ne kadar bunu itiraf etmese de aslının böyle olduğunu biliyordum.Bu sefer hile yapma sırası bendeydi.Will'e doğru bakarak dikkatini çekmek için onu kışkırtmaya başladım.''Hey Will, duyduğuma göre uçarken o kadar korkuyormuşsun ki, havadayken altına kaçırıyormuşsun !'' Will yüzüne sanki beni yeneceğine eminmiş gibi küstahca bir gülümseme yerleştirdi ve kafasını bana doğru çevirerek ''Psikolojik baskıların bende işe yaramayacak sevgili kardeşim.'' dedi.Amacım ona psikolojik baskı yapmak değildi zaten.Sadece bana bakmasını sağlayıp onu özel gücümün etkisi altına almayı deneyecektim.Kafasını çevirdiği anda gözlerinin içine bakarak adapte olmaya çalıştım.Will şaşkın gözlerle bana bakmaya devam ediyordu.''Ne yapı-'' demesine fırsat vermeden onu yönlendirmeye başladım.''Beni geçmeye çalışma.Sadece beni arkamdan takip et.'' Özel gücümü geliştirme dersleri aldığım için artık gücümün etkisi daha yoğun oluyordu.Yaptırmak istediğim bir şeyi bir kere söylemem yeterli oluyordu.Will etkimin altına girmişti.Felix'i hızlandırarak onun önüne geçtim ve bir zafer kahkahası atarak yoluma devam ettim.