Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Biraz yaramazlığın kimseye zararı olmaz

YazarMesaj
Diatrisi Demo
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Biraz yaramazlığın kimseye zararı olmaz Empty
MesajKonu: Biraz yaramazlığın kimseye zararı olmaz   Biraz yaramazlığın kimseye zararı olmaz Icon_minitimeCuma Mart 25, 2011 6:32 am

Bir Hypnos çocuğuna yaraşır bir şekilde saat 14.00 uyandım.O günün sıkıcı geçememesi için sabahtan (Pardon öğleden) haraketli bir gün yaşamak için tarlalara gitmeyi düşündüm.Tarlalar bildiğim kadarıyla şarap, üzüm bağı ve medeniyet tanrısı Dionysos'un yani orda çok güzel üzüm ve çilekler var ama normalde ordan çilek ve ya üzüm aşırmak yasakmış.Ama duyduğuma göre herkes ordan üzürüm aşırıyormuş.Biraz sonra Tarlalara varmıştım kimseye görünmemeye çalışıyordum sonra üzüm bağından bir adet üzüm aldım.Tadı mükkemmeldi annemin bana yaptığı karamelli brownilerden daha güzeldi(Bu brownie'yi yemeniz gerek.).Sonra birde üzüm aldım normalde üzüm yemezdim ama bu üzümü yiyince işler 3 saniye içinde değişti.Sonra burda fazla kalmamaman gerektiğini anladım 2 salkım üzümle biraz çilek alıp kulübenin yolunu tuttum.Kimseye yakalanmadığım için Zeus'a şükrediyordum.Ama gine hiçbirşey yolunda gitmedi yaklaşan ayak sesleri duydum.İçimdeki bir ses "Kaç."dedi.Ve koşarak tarladan çıktım.

Biraz yaramazlığın kimseye zararı olmaz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaramazlığın sonu...
» Biraz barış ve biraz korku...
» Biraz Hırsızlık, Biraz Macera
» Steph aramasa olmaz *-*
» Jane Audrey aramazsa olmaz