| Edward Kevin Oswald | |
|
+16Cassandra Masen Crystal Anna Ixdior Serena Su Hanzadeoğlu Alexandra Bethany Daniels Hermia Aigian Cocteau Satellite Morgan Lara Adams Ange Morgan Lamartine Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Jennifer Amy Carter Sona McDiable Steward Thurstan Edward Kevin Hawke 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 08, 2010 8:25 pm | |
| Sevecenimdir kolayca arkadaş bulur veya arkadaş olurum kötü gün dostuyumdur bir sorununuz varsa (aşk değil ona Afrodit bakıyor) veya arkadaşınızla aranızda tartışma yaşanmışsa bana gelin sizi hemen barıştırabilir veya moralinizi düzeltebilirim Pek sinirlenen bir insan değilim ama sinirlendiğim zaman birinden çıkarırım tabi hemen özür dilerim.Şiir yazabilirim ama bu yazmayı çok sevdiğim anlamına gelmez Bunları geçtikten sonra savaşta: Sessizliği severim düşmanının kanını dondurur özel silahım hidden blade le daha çok bir suikastçi gibi hareket ederim her hareketim planlı ve düzenlidirSavaş yokken: Sevecen bir insan olur çıkarım bugüne kadar sadece küçük bir tartışma yaşadım kampta hatta isteyene sorabilirsiniz onlar beni daha iyi anlatır.Liderliğim nasıldır: Savaşacak insaları yönetmede iyiyimdir liderlik yeteneklerim iyidir ikna yeteneğimde.Ama kararlar veren veya tartışma konularında liderlik pek bana göre değildir.Savaşta yanıma en fazla 2 kişi alırım._.-KARDEŞLİK-._Bizim işimiz nedir ? asıl soru bu işte. biz artık insanlara suikast düzenlemiyoruz ama bu sizi yanıltmasın yani artık aynı savaş tekniklerini kullanmayacağız diye birşey yok. Ama artık bir karar aldım. Bu sitede ilk başta sinir bozan tek grup bizdik. Ama artık değil... artık savaşları ayırmaya çalışan ve mantıklı bir grup olacağız. Peki bu kararı almamın nedeni neydi ? Çünkü artık sayımız artıyor ve sorun çıkaranlar çoğalıyor. Biz ne yapacağız ? işte bu sorunun cevabı basit... sorunlar fazla farkedilmeden yani sitenin huzuru bozulmadan kaldırmaya çalışacağız. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Benim işim LİDERLİK. Yani kararları veren benim. Sorun çıkaranları bulmak ve ilk uyarıyı yapmak benim görevim.Beni dinlemezse Dan ve Cole'a aktarılıyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dan grubun mantıklı ve etkileyici olanı yani ben çözemezsem ilk Onla , Cole'a haber gidiyor ve bir siste kurup olaya çözüm bulmaya çalışıyorlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cole grubun güçlü olanı. Sorunu Dan'le birlikte çözmelerinin nedeni Dan çok kaba ama güçsüz olurken Cole'un Sabırlı ama Çok güçlü olması yani birbirlerini dengelyorlar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mike bizim uysal olanımız eğer işi cole ve Dan bile başaramazsa bu noktada Felix ve Mike devreye giriyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Felix grubun anlayışsız ama bir o kadar da bağlı olanı. Verdiği sözü tutmak için ne pahasına olsa çalışır.
En son Edward Kevin Knıght tarafından C.tesi Kas. 06, 2010 7:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 9:01 am | |
| -Ares Çocukları- - - - - -Afrodit Çocukları- - Annalyne Johnson:Anna Kesinlikle çok sakin ve ani kararların melezi.Kendine güvenir ama kendini beğenmiş değil , buda iyi dost olmamızı sağladı - Selly Emily Greene:Selly'i öz kardeşim gibi severim her zaman sevecendir ve sevimlidir bir sorunu olduğunda ilk anlattıklarından biriyimdir - Alexsandra Regina Danniels:Kardeşini yanıma amaya çalışmıştım onun için bana kızgın ama bunun dışında (sadist bile olsa) iyi biri - -Hephaestos çocukları- - - - - -Hermes çocukları. - Luke Evelon:Luke her sözünün arkasında duran cesur bir tip.Asla sözünü unutmayan sayılı melezlerden - Aleda Beth Hwang:Çok enerjik biri ve bunu etrafınada yayıyor.Babası gibi zekası hızlıdır herşeyi çabucak kavrar. - - -Athena çocukları- - - - - -Dioniysos çocukları- - - - - -Hera çocukları- - - - - -Persephone çocukları- - - - - -Zeusun çocukları- - - - - -Poseidon çocukları- - - - - -Hades çocukları- - - - - -Artemis avcıları- - Satellite Morgan:Kuzen en sevdiklerimdensin.Bana gelip kuzen dediğin zaman noluyor ya?Dediğim günü çok iyi hatırlıyorum - - - -Demeterin çocukları- - - - - -Hestianın çocukları - - - - -Satirler - - - - -Sentorlar - - - - -Dryadlar- - - - - -Naiadlar- - - - - -Oreadlar- - - - - -
En son Edward Kevin Oswald tarafından C.tesi Eyl. 25, 2010 5:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 9:11 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 9:31 am | |
| lafımı olur | |
|
| |
Sona McDiable
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 9:21 pm | |
| teşekkürlerrr =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 9:41 pm | |
| çnemli değil | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 11:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Salı Eyl. 14, 2010 11:55 pm | |
| beni sizin tarafa geçiren sendin asılsana teşşür ederim ve iyi anlaşacağımıza eminim zaten ben çoğu kişiyle iyi anlaşırım ama | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 15, 2010 12:04 am | |
| Ama sen zaten geçmeyi düşünüyordun, ben sadece yardımcı oldum Bencede herkesle iyi anlaşıyor gibi görünüyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 15, 2010 12:11 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 15, 2010 12:19 am | |
| Aman sende ne olacak Siteye senin kadar vakit ayırabilsem benim ne kadar geveze bir insan olduğumu görebilirdiniz Asla susmak bilmem ve insanların başını ağrıtmakta üstüme yoktur, emin ol seni bu konuda sollar geçerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 15, 2010 12:20 am | |
| yapcak daha iyi birşeyim yokki burası çok eğlenceli | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 15, 2010 12:23 am | |
| Kesinlikle katılıyorum, burası harika Keşke benim derslerim olmasaydı, okullar açılacağı için çok fazla nette kalamıyorum Ama Şubat tatilinde her gün burdayım, beni kaldırabilene aşk olsun | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Çarş. Eyl. 15, 2010 12:38 am | |
| bende kışın giremem siteye ama yazın sabaha kadar 24saat açık olurum | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Ptsi Eyl. 20, 2010 4:01 am | |
| ben hafta sonları hep buradayım | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Ptsi Eyl. 20, 2010 4:13 am | |
| Ben 18-19 ve 20-22 saatleri buralardayım cuma ve cumatesi akşamları ve pazar tüm gün | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Ptsi Eyl. 20, 2010 4:14 am | |
| | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Ptsi Eyl. 20, 2010 4:15 am | |
| StKevm ın benide ekle | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Ptsi Eyl. 20, 2010 4:23 am | |
| Eklenmek isteyen söylesin yeni liste oluşturdum | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Perş. Eyl. 23, 2010 5:20 am | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Perş. Eyl. 23, 2010 5:43 am | |
| Benideee | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Perş. Eyl. 23, 2010 6:54 am | |
| | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Perş. Eyl. 23, 2010 10:00 am | |
| E hani ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 1:53 am | |
| ekledim bil | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 3:04 am | |
| Benden sustuğum anda korkacaksınız arkadaşlar bu benim işi çok ciddiye aldığımı ve ne ahasına olursa olssun bunu yapacağımı belirtir | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 3:37 am | |
| Kev lejant açmışsın! biraz geç kaldım ama uğruyım dedim | |
|
| |
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 3:54 am | |
| çoktandır vardı ama zaten zamanı değil gelip gelmemen önemli | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 4:00 am | |
| vay vay vay sen incelikte öğrenmişsin!! | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 5:07 am | |
| Katılıyorum Ange dünya tersine mi dönüyor ne? Bende ziyaret ediyim dedim. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Edward Kevin Oswald Cuma Eyl. 24, 2010 5:10 am | |
| Selam Kevin Seni dostlarımdan en yakın dostlarıma çıkardım artık sen de bir kıyak yapıp,eklersin | |
|
| |
| Edward Kevin Oswald | |
|