| Mark Hamill | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Mark Hamill C.tesi Mart 05, 2011 7:32 am | |
| Okçuluk eğitimlerimi Tiff sayesinde bitirmiştim ama şimdi hangi derse girsem diye düşünürken içimden bir ses kılıç antrenmanları sınıfına girmemi söylüyordu,ben her zamanki gibi o sesi dinledim ve sınıfa gittim sınıfta bir kız vardı içeri girdim ve yanına gelip sordum "Pardon öğretmeni nerede bulabilirim?" diye sordum.Kız gülümseyerek bana baktı ve Ben Lucy'im senin öğretmeninim dedi ve ben bir an şok oldum ama hemen kendime geldim bana sordu "Kılıcın varmı?" diye.Bende ona babamın bana verdiği kılıcı gösterdim sadece bana bakmakla yetindi içimden düşünüyordum acaba beni eğitecek miydi? | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Mark Hamill Çarş. Mart 09, 2011 6:07 am | |
| Lucy yeni gelen biri ile konuşuyordu. Yanlarına gidip ''Lucy bunu ben alabilir miyim Apollon çocuklarını pek severim bilirsin'' dedim. Önece tereddüt etti ama sonra tamam der gibi kafa salladı. Yanımdan geçerken elini omzuma koyup kulağıma ''Fazla hırpalama'' diye fısıldadı.
Çocuğa döndüm ''Evet çaylak bey adınız? Her neyse önemsiz bir husus kılıcınızı kaldırın bay çaylak. Ve lütfen atakta bulunun neler yapabileceğinizi merak ediyorum'' dedim gülümseyerek kılıcımı elime aldım ve pozisyonuma geçtim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mark Hamill Perş. Mart 10, 2011 1:22 am | |
| Bu kız bana bahsedilen kız mı acaba diye düşünüyordum hani her okulda bunlardan bir tane olur şu kabadayı dediklerinden kızda o tiplere benziyordu Lucy ile konuşurken yanımıza geldi beni eğitmek istediğini söyledi Lucy ona "Fazla hırpalama" dedi.Biraz tereddütte kaldım bana durmadan sorular soruyor cevabımı beklemeden yeni bir şey soruyordu sonra ona saldırmamı istedi ona doğru koştum ve kılıcımı salladım sadece bir adım geri çekildi ve ben kılıcımı elimden düşürüp bir ağaca sapladım kız bana gülüyordu ona iyice sinirlendim bana "Duruşun üzerinde çalışmalısın" dedi.Evet bu okçuluk derslerine benzemiyordu dahada zordu dik durdum bunudu ok atar gibi yapıcağım dedim,saldırıya geçtim kılıçlarımız çarpışma sesleriyle her yeri inletiyordu en sonunda kılıcımı aldı ve beni kıstırdı iyice sinirlenmiştim kılıcıma tekme attım elinden kılıç uçtu elime geldi tekrar savaşmaya başladık.Olamaz! Tekrar aynı canavarın görüntüsü geldi gözlerimin önüne hırçınlaşmaya başladım canavar bana "Aaarrgghh!" diye bağırdı,bende ona "Git buradan!" diyordum.Kız bayağı şaşırmıştı acaba daha neler olacaktı | |
|
| |
| Konu: Geri: Mark Hamill Perş. Mart 10, 2011 3:58 am | |
| "Git buradan!" diye bağırmaya başladı. Şizofren misin burada kimse ah tabi benden kormadıysan falan diyesim gelmişti ama sustum aklıma dank etti. Bazı melezlerde canlı rüya gibi bişi oluyordu. Korktukları anıları falan gözüne geliyordu. Kılıcımı kınına koydum. Bu sırada çocuk dizlerinin üzerine düşmüştü ve kafasını da iki elinin arasına almıştı. Bir nemf kenarda duruyordu. ''Çabuk su getir'' nemf ses tonumdan irkilmişti. Su almaya gitti ama yolda ikide bir düştü. Su gelince ona verdin içti.
''Daha iyisin ya'' kafasını salladı. ''O zaman kalk ayağa'' dedim hemen kılıcımı çektim ama sonra geri koydum oda ayağa kalktı. ''Şimdi ok atarken fazla dik durursun ama kılıç tutarken dik ama dizler biraz kırık olur.Tamam dene bi'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Mark Hamill Çarş. Mart 16, 2011 2:47 am | |
| Rüyalardan nefret ediyorum ama hiç olmazsa kızın biraz yumuşamasını sağlamıştı adının Hermia olduğunu söyledi nasıl duracağımı gösterdi bende o şekilde durmaya çalıştım ama zordu neyse en sonunda başardım ve tekrar eğitime başladık biraz kılıçlarımız çarpıştı ve beni durdurdu kılıcı elden alma yı ve daha bir çok hamleyi gösterdi bende bir süre denedim ve en sonunda bütün hareketlerimi ona karşı tek bir saldırıda kullanmamı istedi bende gülerek "Memnuniyetle" dedim ve saldırdım sonra bir darbeyle beni yere düşürdü ama birden nasıl olduysa bir duyum aşırı güçlendi ve rüzgarın nereden nasıl estiğini hesapladım bir takla attım ve kılıcımı rüzgarın estiği yöne doğru salladım ve biraz da olsa hız kazandım Hermia birden affalladı bende o sırada kılıcını düşürdüm bir bana bir de kılıcına şaşkınlıkla bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Mark Hamill Perş. Nis. 07, 2011 6:40 am | |
| ''Aferin Mark'' dedim. Ama sonra koluna tekme atıp kılıcını düşürdüm. ''Dikkatini dağıtma düello sadece kılıcı düşürmekle bitmez kılıcı düşürüp sonrada onu kıstırmalısın kaçamasın hareket edemesin bla bla bla''Eğilip kılıcımı yerden aldım. Sonra da Bir sandalye ye oturup ounun da oturmasını istedim.
Kılıcını yerden alıp bir sadalye çekti ve oturdu. ''Etrafındaki eşyaları ve ortamı kullanmalısın mesala yüksek alan sana avantaj sağlar ya da şu kutuları rakibine atman gib istersen biraz dinlenelim istersen devamda edebiliriz?'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Mark Hamill Perş. Nis. 07, 2011 6:50 am | |
| En sonunda onun kılıcını düşürmüştüm derin bir oh! çektim ancak birden bacağıma çelme taktı ve kılıcımı benden alıp bana doğru tuttu.Hayretle ona bakıyordum sonra kalkmama yardım etti."Biraz dinlenelim" dedi.Başımı salladım ve kendimi yere attıp dinlenmeye koyuldum.
Daha sonra Mia ayağı kalktı ve kılıcını çekti bir kere daha dedi,benden ayağı kalktım ve ona saldırdım savaşmaya başladık artık vuruşlarım iyice hızlanmıştı ona bütün gücümle saldırıyordum ellerim terlemeye başlamıştı ve bir süre sonra Mia'nın darbesiyle kılıcım elimden uçtu kılıcını tekrar bana dayadı ancak beni henüz köşeye sıkıştırmamıştı eğilip kılıcına tekme attım kılıcı havada süzüldü bende o sırada kendi kılıcımı aldım tekrar savaşmaya başladık bu sefer kazanmakta kararlıydım darbelerimi iyice şiddetlendirdim geriye çekilmeye başladı onu ağacın oraya gitmeye zorladım en sonunda sıkıştığını anlayınca kılıcına vurdum kılıcı elinden fırladı onun kılıcını aldığımda ağaçta tamamen sıkışmıştı.
En son Mark William Trully tarafından Ptsi Mayıs 16, 2011 2:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Mark Hamill C.tesi Nis. 09, 2011 3:16 am | |
| Yazını editlemeni rica edicem yeni konuya ancak ben geçerim ve yazdıklarının bir kelimesini bile anlamadım. | |
|
| |
| Mark Hamill | |
|