A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Yeni Kulübe Görünüşü~! Cuma Mart 04, 2011 1:43 pm | |
| cCc Hermes Kulübesi cCc (Ahahah bunu yaptığım için kendimden utandım)Salon;Biz, Hermes Çocuklarının Kulübesi'nin Salonu. Aslında burası aslında göstermelik bir salon. Kulübemize kim ziyarete gelirse, bu salonda ağırlanır.- Spoiler:
Mutfak;Evin, benim hobilerim yüzünden eksik etmediğimiz, tasarımını gayet kendim üstlendiğim mutfağımız.- Spoiler:
Kulübemizin Direği, Bitanecik Abimiz Luke'un Odası;- Spoiler:
Leonard ve Seth'in Odası; Mazilerden yatakları ve boyaları çıkarıp sizin için uydurduk bişeyler. Şimdilik bunlarla idare edin yanlız, odanız birdahaki düzenlememizde daha genç ve erkeklere hitap eden tarzdan olur.- Spoiler:
Tatlı kardeşlerimiz, Amy ve Ayleyda'nın Odası; [color=greySizin için değişik tasarımlara imza attık kızlar. Yaza giriyoruz, unutmayın.
- Spoiler:
[size=17]Aleda ve Raina'nın Odası; Ahem, yatak yoktu bu yüzden çift kişilik yatakta yatıyoruz taammı? Ayrıca hem biz iki kişilik olsa bile birleştirir yatarız, merak etmeyin.- Spoiler:
Yer Altı!; Evin Karanlık kısımları... Buraya sadece Hermes çocukları inebilir. Bu yüzden gizli bölge olarakta bilinir aramızda. Temizlik denetlemelerinde bile bakılmayan ve daima temiz tutulan, teknolojik aletlerle donatılmış bir bölge...- Spoiler:
Ek olaraktan; | |
|
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Kulübe Görünüşü~! Cuma Mart 11, 2011 2:42 am | |
| Vay canına, kulübemize bakın! Yatak odaları müthiş olmuş ama en çok yeraltını sevdim. | |
|
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Kulübe Görünüşü~! C.tesi Mart 19, 2011 9:18 am | |
| Ihm. Sizin odalarınızıda ilerleyen zamanlarda ekliyicem o yüzden merak etmeyin! ^^ | |
|
Timmy Walton Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Kulübe Görünüşü~! Paz Mart 20, 2011 1:40 am | |
| Hmmm güzel odalar Bir tanede benim olsa herkesle kalabilirim | |
|
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Kulübe Görünüşü~! Salı Mart 22, 2011 8:10 am | |
| | |
|