| Kulübemizin Görünüşü~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Kulübemizin Görünüşü~ C.tesi Ara. 18, 2010 11:54 am | |
| Salonumuz; Aleda ve SunYuri'nin Odası; Isabelle ve Amy'nin Odası; Ashley ve Ayleyda'nın Odası; Luke ve Sirius'un Odası; Stephanie'nin Odası; Bahçe;
En son Stephanie A. Heaven tarafından C.tesi Ara. 18, 2010 12:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ C.tesi Ara. 18, 2010 12:14 pm | |
| Rp yazma konusunda nasıl odalarda kaldığımızı yada nasıl bir yerde olduğumuzu çoğu zaman betimlemek zorunda kalıyorduk. Artık böyle bir sorunumuz olmayacak.
Aleda ne kadar Salonda daha salaşça bir tasarım istese bile Stephanie ona izin vermedi. Aslında biraz daha koyu tonlar ve eski türden bir tasarım istiyordu.
Stephanie önceden Ayleyda ile kalıyordu fakat büyük oda ile başa çıkamıyordu. Bu yüzden kendisinden sonra gelen kardeşi olan Ashley'e odasını verdi ve kendisi kulübedeki en küçük ve dar oda olan odaya tek kişi yerleşti. Aleda ne kadar odasının turuncu olması için baskı yapsa bile Step mavi hastalığından dolayı tüm odayı maviye bürüdü.
Luke, Sirius gelmeden önce kulübede tek erkekti. Fakat Sirius geldikten sonra ek bir yatakla iki erkek aynı odada kalmaya başladılar.
Bahçe bölümü Step geldikten sonra çabalarıyla yapılıp, kulübenin arkasına adeta gizlenmiş bir yer.
| |
|
| |
Sirius Wayne Daniels
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ C.tesi Ara. 18, 2010 7:52 pm | |
| Guzel olmus. Bende koridorda felan yatıyorum sanıyordum. Luke'la aynı kafadanız, aynı oda da kalmak sorun olmaz. | |
|
| |
Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| |
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ Paz Ara. 19, 2010 1:03 am | |
| Harika Steph!!! Kulübemiz müthiş ya! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ Paz Ara. 19, 2010 9:11 am | |
| Sirius istiyosan koridordada yatabilirsin hattaha bahçedede. Luke senden başka kulübedeki tek erkek olduğu için onunla kalıyosun doğrusu Beğendiğinize sevindim kızlar. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ Çarş. Ara. 29, 2010 3:28 am | |
| İştee salondaki büyük penceremiz! Amy! En güzel bizim odamızz! Ama diğerlerinede bayıldım Steph harikasın! - üstte ben yatsam Amy lütfeen - | |
|
| |
Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ Çarş. Ara. 29, 2010 3:48 am | |
| Eveet Coco en güzeli bizim hııh taamam aslında ben gözüme koymuştum ama neyse ablayız ( yaşıtta olabiliriz ) fedakarlık edebiliriz | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kulübemizin Görünüşü~ Çarş. Ara. 29, 2010 4:43 am | |
| Süpersin Amy! | |
|
| |
| Kulübemizin Görünüşü~ | |
|