Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Serious Rıck John

2 posters
YazarMesaj
Serıous Rıck John
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Hera'nın (manevi) Çocuğu
Serıous Rıck John

Serious Rıck John  Empty
MesajKonu: Serious Rıck John    Serious Rıck John  Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 8:11 am

Sürekli kendimi kılıcı kullanmak için yaratılmış olarak düşünürdüm ilk melez kampına geldiğimde arena olduğunu fark etmiştim bu yüzden kamptaki 2. günümde öğleden sonra hemen arenaya koştum.Tüm melezler oraya toplanmış deli gibi düello ediyorlardı.Birbirlerine öfkeyle bakıyorlardı.Sanki karşı taraf saldırganın saldırısını karşılarttım.amasa kılcı göğüsüne yerleştirecekmiş gibi dövüşüyorlardı.İlk başta korktum.Manevi annem Heranın bana verdiği Kasırga yı çıkarttım.Arenaya doğru inmeye başladım.Melezlerden biri arenaya inerken bana şurdaki klubedeki eğitmen sana yardımcı olur dedi.Gülümseyip arenaya hızla indi.Bende Klubeye girdim.
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Serious Rıck John  Empty
MesajKonu: Geri: Serious Rıck John    Serious Rıck John  Icon_minitimeÇarş. Mart 09, 2011 7:36 am

O gün dersliğe yeni gelmiştim. Öğretmenler kapısını çalarak içeride oturan bütün eğitmenlere selam verdim. Ardından masama oturdum ve çayımı yudumlamaya başladım. Öğretmenler odası her zamanki gibiydi, bana kendimi büyük bir varlık olarak hissettiriyordu. Birçok melezden daha çok imkana sahiptik burada, yiyorduk, içiyorduk. Ama bunu sonuna kadar hak ediyorduk. Her gün kampa onlarca melez geliyordu, hayata sıfırdan başlayarak. Onlara yeni hayata adapte olmalarında da biz alanımızda uzman öğretmenler yardım ediyorduk. Bir süre daha çayımı içtikten sonra arenaya indiğimde karşımda yeni bir melez gördüm, yanına gittim. Sanırım bu melez de ziyaret edilmesi gerekenler listesindeydi. Elimi uzattım. "Selam, ben Satellite Morgan. Ya sen?" dedim elim havada bir şekilde. O da bana kendini tanıtınca gülümsedim ve elindeki kılıcı aldım. "Hayır, başlangıç için bu kılıç uygun değil. Al bakalım." dedim ve ona daha hafif bir kılıç uzattım. "Hazırsan başlayalım." dedim, biraz dinlenmesi için süre verdikten sonra.
http://www.platis.forummum.net

Serious Rıck John
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serious Rıck John
» Serious Rıck John -2 rp.-
» john Kewll