Sıradan bir cuma akşamıydı.Güneş havada hiç acelesi yokmuşçasına yavaş yavaş batıyordu.
Tüm kulübeler bu sırada amfitiyatroya gider,şarkılar söyler,dans ederdi.
Ben ve kardeşlerim amfitiyatronun yolunu tutmuştuk.Sat,Nica,Adya önde;Lexi ve Anns onların arkada;benseen arkadan gidiyordum o gün kendimi çok tuhaf hissediyordum ve şarkı söylemenin iyi geleceğini düşünüyordum.Ben böyle düşüncelerle meşgulken karşıma kankam Zell çıktı.Zell:
-Selam,Lena naber?-İyi,senden?-İyi.Birlikte oturalım mı?-Harika olur;ama acele edelim,önde oturmak istiyorum.Biz de koşa koşa amfitiyatroya gittik.Önde bir kişilik yer kalmıştı,Biz de sıkışmaya karar verdik.Yanımda kampın Freddy Krueger'ı vardı ve sıkışıklık yarattığım için kötü kötü baktı.Ben de hemen başımı Zell'e çevirdim.Onda da durum farksızdı,arkasındakiler boyunda bir şey göremediklerini söyleyip ona kızıyor;Zell ise 11 yaşında bu kampta ne aradıklarını soruyordu
.Biz iki çılgın yerimize yerleştikten sonra kherion elinde bir bas gitarla geldi.Herkes şok içinde bakıyordu.Neyse ki Zell şok içinde bakarken biraz kamburlaşmıştı ki arkadakiler olayı birazcıkta olsa görebildiler.Kherion bir akor çalıp şöyle dedi:
-Evvet,bu gün rock yapacağız!!!!!!!!Acaba Kherion'un yemeğine bir şey mi katmışlardı?!
Ben saçma düşünceler içindeyken konuşmaya devam etti:
-Evet.Şimdi,bu gün solo söyleteceğizzz!!!!Herkez üfflemeye başladı.Ben dahil sesim harikadır;ama çok utangacım.Umarım beni seçmez!!!!!
kherion:
-Evet,bu günün talihlileri Zell ve Lenaaaaa!Harika!
Zell çok iyi bir dansçı ben de iyi bir şarkıcıyım;ama o da en az benim kadar utangaçtı.Artemis ve Hestia kulübelerinden bir alkış koptu ve biz amfitiyatronun geniş alanına çıktık.