Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Güç keşfediliyor!

2 posters
YazarMesaj
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Güç keşfediliyor! Empty
MesajKonu: Güç keşfediliyor!   Güç keşfediliyor! Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 2:19 am

Pegasusumun yanında hem ona en sevdiği şekerlerden veriyor hemde bugün ne yapsam diye düşünüyordum.Kesinlikle kamp dışında birşey yapmak istiyordum ama...birden Pegasus Ahırlarının kapısı açıldı,yakalanmamayı umut ederek hızla arkamı döndüm giren Ange'ydi.Hemen yanına gittim.Beni daha görmemişti. ''selam!'' hızla arkasını döndü ve az daha lissa'nın üstüne düşüyordu.Güldüm. ''Merhaba.'' diye karşılık verdi.Hafifçe kulağına eğildim ve fısıldadım. ''Ben kampta sıkıldım.Gezmeye gidelim mi?'' dedim.Ange sevinçle el çırptı ve bana cevap verdi.

''Süper olur!Nereye gidelim?'' dedi.Kendime yol arkadaşı bulmak hoşuma gitmişti.Keyfim yerine gelmişti.''pekala,biraz düşünelim...'' dedim.Elimi çeneme dayadım ve bir süre öyle kaldım.Canım sıkılıyordu orası kesindi ama...Acaba nereye gidecektim?yada gidecektik? ''Hımm..." diye düşüncelerime cevap verdim.Bunun üzerine ange'de düşünmeye başladı.Aslında gidecek o kadar çok yer vardı ki...ama bu sefer gitmediğim bir yere gitmek istiyordum.gitmediğim bir yere...Ange'nin sesiyle ona döndüm.Bağırıyordu,aslında hayır,çığlık atıyordu. ''Buldum!Buldum!"
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

Güç keşfediliyor! Empty
MesajKonu: Geri: Güç keşfediliyor!   Güç keşfediliyor! Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 2:34 am

kulübemden çıkmıştım ve içimde Lissa'nın özlem duygusu yanıyordu.Hep yanımdaydı o.hemen günlük ok atma seanslarımı geçip Pegasus Ahırlarının yanına vardım.Lissa'nın yanına aceleyle vardım.çok şekerdi her zamanki gibi bembeyaz tüyleri beni büyülüyordu. ''Selam.'' Arkamdan gelen sesle yerimden sıçradım ve hızla arkamı döndüm.Karşımda Lara vardı. ''Merhaba.'' diye mırıldandım nefes nefese.Lara2yla bir süre konuştum. Kaçmaya karar vermiştik ama nereye? ''Buldum!buldum!'' diye çığlık attım birden bu sefer kesinlikle bulmuştum. "nereye?" diye sordu Lara. "İhtiyar Denizci Nereus'un Limanı'nq gitmeye ne dersin?" dedim.Bunu neden kendisi bulamadığını düşünür gibi alnına vurdu ve pegasusu Missy'in yanına gitti.Bende hemen Lissa'nın sırtına bindim.birlikte havalanmaya başladık. Bir süre sonra bir binanın üstüne iniş yaptık.Etrafıma bakındım.Ve o kötü koku...İyiki kahvaltı yapmamışım diye mırıldandım kesin kusardım bu sefer.Hemen Lara2nın bileğini tuttum ve mırıldandım. ''Kötü kokuyu takip edelim.'' dedim. ''Zorundamıyız?'' diye mırıldandı.Onun Afrodit kızı olduğunu bir an unutu vermiştim. ''Evet''diye mırıldandım ve birlikte kötü kokuya doğru ilerledik.Fazla geçmemişti ki o kaynağı gördüm.Limanın önüne uzanmıştı ve uyuyor gibiydi.Mırıldandım.Ve Lara'nın kulağına eğildim. "sanırım birini güzellik uykususundan uyandıracağız.'' dedim. liara suratını buruşturdu. ''Ama hiç işe yaramamış.'' bir kahkaha attım.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Lara Adams
Lara Adams

Güç keşfediliyor! Empty
MesajKonu: Geri: Güç keşfediliyor!   Güç keşfediliyor! Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 2:44 am

o söz konusunda ciddiydim.Ama belli etmemeye çalıştım yinede Ange anlamış gibiydi.birlikte Neverus'un yanına gittik.Yağlıydı.ona dokunamıyordum bile.Ellerim kirlenebilirdi.Ange tiksinerek onu dürttü. ''Neverus.'' diye mırıldandı.adamın güneş gözlükleri vardı.O gözlüklerin arasından gözlerini açtığını farketmiştim.Ama birşey demedim.Neverus yarım ağızla ''Efendim?" diye sordu. "Kalksana bi" dedim hırsla.Burnum artık kokuya alışmaya başlamıştı.Neverus kendine geldi birden hemen gözlerini açtı ve güneş gözlüklerini yere düşürdü.yere bakmadı.o kocaman karar gözleriyle bize bakıyordu.telaşlanmıştı. ''Siz..'' diye mırıldandı.iinsanların yüzündeki şaşkınlık ifadesine bayılıyordum. ''biz ne?" diye üstelendim.Konuşmaya çalışıyordu ama kaçmak iter gibi bir yandan da suya bakıyordu.Soluna Ange geçerken engel olmak içinde deniz tarafına ben geçtim.Gözlerini devirdi ve cevap verdi. ''Siz melez değilmisiniz?'' Sevinçle mırıldandım. ''Evet öyleyiz!'' dedim.Melez olmak hoşuma gidiyordu. ''Beni rahat bırakmayacakmısınız?'' dedi ve ayağa kalktı.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Ange Morgan Lamartine
Ange Morgan Lamartine

Güç keşfediliyor! Empty
MesajKonu: Geri: Güç keşfediliyor!   Güç keşfediliyor! Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 1:22 am

Ayağa kalktığı anda ne yapacağını tahmin etmeliydim ama geç kalmıştım.Nereus Lara'ya dönmüş ve suya ilerlerken Lara onu bir kaç dakika anca tutabilmişti.Kesinlikle berbat birşeydi.Yani Nereus ellerini Lara'nın boynuna dolarken diyorum.Lara'ysa acı içinde çığlık atıyordu. ''Ellerini çek üstümden!Ahh,hayır kıyafetim kirlendi!'' Aslında gerçekten çok komik bir sahneydi ama gülecek halde değildim aklıma ilk olarak oklarım geldi ama onları fırlatamazdım çünkü önünde Lara vardı.Lara'yla birlikte suya atlayabilirdi ki Lara'yı bırakıp bırakmayacağını bilirken bunu yapmak istemiyordum.Onun yerine refleks olarak elim güneşe gitti.Dokunamıyordum elbette ama onun hizasındaydım ve elim ısınıyordu.Güneşin ısısı elime geliyordu!Yapacağım tek birşey vardı.Aklımda olan tek şey ve ısıyı Nereus'a fırlattım.Tam zamanındaydı!Nereus tam suya atlayacakken onu durdurmuştu.Hemen Lara'nın kolundan tuutum.Ve kendime çektim.arkamda ne olduğunu bilmiyorum ama biz Lara'yla pegasuslarımza doğru kaşmaya başlamıştık.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm

Güç keşfediliyor!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yeteneklerimiz keşfediliyor. :D
» gizli yetenek keşfediliyor!