Pegasusumun yanında hem ona en sevdiği şekerlerden veriyor hemde bugün ne yapsam diye düşünüyordum.Kesinlikle kamp dışında birşey yapmak istiyordum ama...birden Pegasus Ahırlarının kapısı açıldı,yakalanmamayı umut ederek hızla arkamı döndüm giren Ange'ydi.Hemen yanına gittim.Beni daha görmemişti. ''selam!'' hızla arkasını döndü ve az daha lissa'nın üstüne düşüyordu.Güldüm. ''Merhaba.'' diye karşılık verdi.Hafifçe kulağına eğildim ve fısıldadım. ''Ben kampta sıkıldım.Gezmeye gidelim mi?'' dedim.Ange sevinçle el çırptı ve bana cevap verdi.
''Süper olur!Nereye gidelim?'' dedi.Kendime yol arkadaşı bulmak hoşuma gitmişti.Keyfim yerine gelmişti.''pekala,biraz düşünelim...'' dedim.Elimi çeneme dayadım ve bir süre öyle kaldım.Canım sıkılıyordu orası kesindi ama...Acaba nereye gidecektim?yada gidecektik? ''Hımm..." diye düşüncelerime cevap verdim.Bunun üzerine ange'de düşünmeye başladı.Aslında gidecek o kadar çok yer vardı ki...ama bu sefer gitmediğim bir yere gitmek istiyordum.gitmediğim bir yere...Ange'nin sesiyle ona döndüm.Bağırıyordu,aslında hayır,çığlık atıyordu. ''Buldum!Buldum!"