Off ! Sabah uyandığınızda bir Hestia kızının , hemde sevdiğiniz Hestia kızının kulübenize gelmesi çok süper bir duygudur.Eğer bilmiyorsanız söyleyeyim yani.İçeri geldiğinde resmen parıldıyordu.İşte Zell ! Benim güneşim oydu ! Aslında okçuluk yarışması yerine yine Kano Gölü'nde müthiş bir gün geçirmeyi isterdim ama zaten Okçuluk Alanı'na gittiğimizde de sadece yarışmayacağımızı biliyordum.Kesinlikle okçuluktan sonra birşeyler yapardık.Bana okçuluk yarışması teklif etti.Hemen kabul ettim tabiiki.Okçulukta Apollon çocuklarının eline kimse su dökemezdi.Beraberce okçuluk alanına gidiyorduk.(Burada dikkati çekmek isterim , tabiiki el eleydik.Hahaha ! ) Okçuluk alanına geldiğimizde eldivenimden ok-yay olmasını istedim.Evet gerçekten güzel bir hareketti.O da oklarını ve yayını çıkardı.İlk hedefleri ikimizde ıskaladık.İkinci hedefi tam ortasından vurmuştum.Ama kötü şans ! Zell yine vuramamıştı.Gülmeye başladım ama Zell çok sinirlenmişti.Ama sinirin bir faydası yoktu.Üçüncüyü de ıskalamıştı.Bende biraz düşündükten sonra bilerek bende ıskaladım.İkimizde kıs kıs gülüyorduk.Bu işin bir yere varacağı yoktu.Başka bişeyler denemeliydik !