| Martin Tudor | |
|
+12Helen Grace Burton Nyks A. Anna Bianca Sentius Claire Angel Deeply Cassandra Masen Satellite Morgan Robert Harris Clara Thompson Lucianna Fackrell Edward J. F. Newgate Thalia A. Carter Martin Tudor 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Martin Tudor Ptsi Şub. 07, 2011 9:53 pm | |
| M A R T I N T U D O R
Merhabalar herkese, ben küçük tanrılar mahallesinden Martin. Size kısaca -uzatmayı hiç sevmem- kendimi tanıtanacağım. Arkadaşım veya düşmanım olmakla ilgilenenlere kapım her zaman açık.
Adım: Martin Tudor Yaşım: 221 Konumum: Küçük tanrı, Geleceğin Tanrısı Silahım: Ok ve yay kullanmayı tercih ediyorum ama kılıçta da iyiyimdir.
Kişilik Oldukça saygılı olduğumu düşünüyorum, genellikle de açık sözlüyümdür. Daha önce de dediğim gibi uzatmayı sevmem, net biriyimdir, görüşlerim ve düşüncelerim kolay kolay değişmez.
Fizik 1.80 boyundayım, kahverengi dalgalı saçlarım çenemin hizasında ve genellikle sakal bırakırım. Evet, 2000'li yıllara fazla ayak uydurabilmiş değilim ama bu tarzım birkaç yüzyıl önce çok tutuluyordu. Tenimin buğday renginden biraz daha açık olduğunu söyleyebilirim, hiç aksatmadan spor yaptığım için de fit bir vücuda sahibim.
Mazi Kurgum oldukça uzundu, giriş rp'mi yazarken içim bayılmıştı. Benimle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyen olursa, açıp onu okuyabilir. Şu kadarını söylemem yeterli sanırım; babam Tanrı Apollon ve 200 yıl önce bana ölümsüzlük teklif etti. Böyle bir teklife kim balıklama atlamaz ki?
İlahi Güç Anne tarafından gelen genlerimden de kaynaklı olabilir; babamın Kehanet Tanrısı yönünden almışım özelliklerimi. Geleceğin Tanrısı'yım yani, geleceği görüyorum. Sadece görüyorum. Müdahale etmeyi aklımdan bile geçirmem çünkü Moiralar'ın işine karışmak kimsenin haddi değil.
Aşk Yıllarca Küçük Tanrılar Mahallesi'ndeki evime tıkılı kaldıktan sonra insan içine çıkar çıkmaz bir melez kıza aşık oldum. Beni uzunca bir süre peşinde koşturdu Lucianna ama şimdi Athena kızıyla tüm riskleri göze almış bir çiftiz.
Sevdiklerim Lucy Dostlarım Düellolar Lezzetli yemekler Babam Apollon Güzel geçen her gün
Sevmediklerim Egoistler Sinirlerimi bozmak için doğmuş gibi davrananlar Gece Yapmak zorunda olduğum görevler Çoğu Olimpos tanrısı Kaos ve kargaşa
| |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Martin Tudor Ptsi Şub. 07, 2011 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Martin Tudor Ptsi Şub. 07, 2011 9:57 pm | |
| İ L İ Ş K İ L E RArkadaşlar
Thalia [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Afrodit kulübesinden Thalia'yı iyi anlaştığım melezler listesinde sayabilirim. Henüz pek iyi tanımıyoruz birbirimizi ama, zamanla yakın dostlar olabileceğimizi düşünüyorum. Biraz güzellik meraklısı olduğu için onu suçlamam yersiz olur, Güzellik Tanrıçası'nın kızı sonuçta. Rot ile yakın arkadaşlığını saymazsak, onu sevdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Yondaime [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yon benim melez bir kardeşim. İkimizin de babası Tanrı Apollon olduğu için onunla iyi anlaşmamız gerektiğini düşünüyorum ve onun da aynı şekilde düşündüğünden eminim. Yerinde duramayan ve fazlasıyla cesur bir melez. Sanıyorum ilk kez Club Harris'in açılış partisinde karşılaşmıştık, sarışın ve hasır şapkalı o çocukta, görünenden çok daha fazlası olduğunu ilk o zaman fark etmiştim. Mana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mana, Demeter kızı ve kulübe lideri. Aynı zamanda kız arkadaşım Lucy'nin yakın bir dostu. Çok tatlı bir kıza benzediğini düşünüyorum ve onunla ilişkimizi ilerleteceğimiz kesin. Eh, ilk tanışmamızda beni arkadaşını üzersem başıma gelecekler konusunda uyarmayı da ihmal etmemişti. Aslına bakarsanız ondan biraz korktuğumu itiraf etmem gerekiyor. Yani tamam, sadece bir melez ama sadece tehditleri bile kan dondurucu.
Satellite [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Artemis avcılarının lideri olan Satellite, benim Melez Kampı'nda takılmaya başladıktan sonra ilk tanıştığım kişilerden biri. Çok iyi ve yardımsever, ayrıca kendi ayakları üzerinde kimseye ihtiyacı olmadan durabilen bir kız. Babam Apollon olduğundan onunla kuzen sayıldığımızı da söyleyebilirim. Eh, Lucy ile yakın arkadaş olduğunu da hesaba katarsak, Sat'ın benim için çok değerli olduğunu anlarsınız sanıyorum.Jessica[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jessica veya diğer ismiyle Claire, benim Küçük Tanrılar Mahallesi'nde komşum. Çiçeklerin Tanrıçası olan arkadaşımın evinin bahçesini oldum olası kıskanmışımdır. Henüz çok yakın olduğumuz söylenemez ama iki ölümsüzden bahsediyoruz burada, ilişkimizi ilerletmemiz için sonsuza kadar vaktimiz var. Kısa zamanda çok iyi anlaştığım biri olacağından eminim.
Claire [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Süslü bir Afrodit kızı olan Claire ile Melez Kampı'nda tanıştım. Oldukça arkadaş canlısı bir kız olduğu için ona hemen kanım ısındı. Güzel olduğu kadar akıllı da bir melez olan Claire'i elinde kılıç tutarken hiç görmedim ama makyaj çantası yanında olmadan bir kez bile dışarıya çıkmadığından eminim. Eh, karşısına çıkan canavarları da rujuyla falan haklıyordur herhalde.
Anna [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna göründüğünden çok daha fazlasını içinde yaşatan bir Afrodit kızı. Kulübesi ilk başta beni yanıltmış olsa da, kısa zamanda onun tam bir savaşçı olduğunu anladım. Henüz kendisini savaşırken görme fırsatım olmadı ama anlatılanlara göre oldukça iyi bir kılıç kullanıcısıymış. Pekala, tanrılara bu kızı benim karşıma çıkarmamaları için dua edeceğim. Anna'ya kesinlikle saygı duyuyorum, hem de fazlasıyla.
Evangeline [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çok güzel bir Artemis avcısı olan Evangeline, oldukça geçimsiz bir kız. Şimdilik fazla konuşmuşluğumuz olmadığı için onu arkadaşım olarak görüyorum ama bir odada birkaç saat kapalı kalırsak birbirimizi yemeye başlayacağımız da kesin gibi. Yine de Geleceğin Tanrısı olmama rağmen fazla iddialı konuşmamam iyi olacak, belki de Artemis avcısını birkaç ay sonra en iyi dostlarım arasında sayacağım.
Helen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kız arkadaşım Lucy gibi bir Athena kızı olan Helen'i yakın dostlarımdan sayabilirim çünkü birçok ortak noktamız var ve birbirimizle oldukça iyi anlaşıyoruz. Zaten kimsenin kolay kolay Helen ile düşman olamayacağını düşünüyorum çünkü o çok tatlı bir kız ve sinir bozucu kişilerle bile iyi geçinmesini biliyor. Bir gün biri Helen'i üzerse kesinlikle karşısında beni bulacak, bunu da ben biliyorum.Aşk
Lucianna [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lucy benim 221 yaşında ilk kez aşkı tatmamı sağlayan güzeller güzeli sevgilim. Kendisi Athena kızı ve kulübe lideri. Aynı zamanda asrın en iyi kılıç kullanıcısı olduğunu iddia ediyor ve sözüne inanmak için ona düello teklif etmek gibi bir planım kesinlikle yok. Tanrıyım ama sinirli olduğu zaman karşısına çıkmaya korkacağım cinsten biri. Eğer isterse onun için ölümsüzlüğümden vazgeçebileceğime eminim, aramızdaki bağ çok güçlü.Düşmanlar
Robert [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hades'in oğlu Robert Harris, kesinlikle nefret ettiğim kişilerden değil. Çok önemsediği Lucy'sisin erkek arkadaşı olduğum için bana cephe almış durumda ama onu buharlaştırmak gibi bir düşüncem hiç olmadı. Tamam, bazen gerçekten de onun olmadığı bir dünyanın daha güzel olabileceğini düşünüyorum ama... Yine de takdir ettiğim kişilerden biri.
En son Martin Tudor tarafından Cuma Nis. 01, 2011 10:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Martin Tudor Salı Şub. 08, 2011 12:21 am | |
| -Hakkımdaki düşünceleriniz : seni pek tanımıyorum ama anlattıklarına göre oldukça iyi birine benziyorsun -Kurgumuz nasıl olsun? : Benim için hiç fark etmezz -Icon ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Martin Tudor Çarş. Şub. 09, 2011 5:17 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Martin Tudor Çarş. Şub. 09, 2011 5:36 am | |
| Lu - Martin mii? İnanamıyorum yaaa! Bu nasıl- öhöm öhöm, lejantını bunlarla işgal etmeyeyim, Lu mutluysa ben de mutluyum. Ve Lu'ya bir şey olursa senden soracağım ama iyi anlaşırız umarım. Küçük tanrılar iyidir ya. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Martin Tudor Perş. Şub. 10, 2011 7:47 am | |
| Thalia: Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkürler, en kısa zamanda tanışmamızı isterim. Yon: Lakabınla hitap ediyorum ama sorun değildir umarım, seninle çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum kardeş. Lucy: Yazmana gerek yoktu zaten ilk ekleyeceğim kişiydin, sen daha tatlısın. Maya: Lucy'yi üzmektense kendimi öldürmeyi tercih edeceğimden emin olabilirsin, kesinlikle en yakın zamanda tanışmalıyız seninle. # Yazmış olan herkes lejantıma eklendi, ilişkilerim geliştikçe hakkınızda yazdıklarım da düzenlenecek. Yeni kişilerle tanışmak için de can atıyorum, birkaç da düşmanım olsa fena olmaz hani. | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Martin Tudor Perş. Şub. 10, 2011 8:37 am | |
| Artist. Dost mu olsak düşman mı bilemedim şimdi. Sen ortaya karışık bir kurgu hazırla, zamanla şekillenir zaten. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Martin Tudor Paz Şub. 13, 2011 9:55 am | |
| | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Martin Tudor Paz Şub. 13, 2011 12:01 pm | |
| Aslında daha tanışmadık ama rplerini okudum ve iyi birine benziyorsun. İstediğin yere ekleyebilirsin. Dost ya da düşman fark etmez.^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Martin Tudor Cuma Şub. 25, 2011 10:59 pm | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Martin Tudor C.tesi Şub. 26, 2011 12:35 am | |
| | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Martin Tudor C.tesi Şub. 26, 2011 4:37 am | |
| | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Martin Tudor C.tesi Şub. 26, 2011 9:43 am | |
| Martiinn -enişte de diyebilirim aslında lejantın çok hoş olmuş. Beni de eklemelisin. İyi anlaşacağımızı biliyorum (Tudor'lara bayılırım genelde!) İşte bu da iconum: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Martin Tudor Cuma Nis. 01, 2011 10:58 pm | |
| Rot: Düşmanlarımdasın dostum ama kanlı bıçaklı düşmanım değilsin. Sat: Elbette yakın dost. Jessica: Dostlarıma ekledim, en kısa zamanda rp yapmalıyız seninle. İki ölümsüz çok güzel bir arkadaşlık kurabiliriz. Claire: Eklendin. Anna: Seni de ekledim, kişiliğini doğru çözümleyebilmiş olduğumu umuyorum. Evangeline: Arkadaşlarıma ekledim ama istersen düşman da olabiliriz. Helen: Bence de çok iyi anlaşacağız, şimdiden kanım ısındı sana. Elbette dostlarımdasın ve Tudor'lara ben de hayranımdır, soyadımdan belli zaten. # Evet, yeni başvurular beklemekteyim. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Martin Tudor C.tesi Nis. 02, 2011 4:24 am | |
| | |
|
| |
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Martin Tudor Paz Nis. 03, 2011 4:52 am | |
| Bence Tristan ve Martin iyi anlaşsın. Rot ortak düşmanımız. - icon:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Martin Tudor Paz Nis. 03, 2011 6:22 am | |
| Tam olarak tanışmış değiliz ama ablamın erkek arkadaşısın, iyi anlaşalım bence. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Martin Tudor Paz Nis. 03, 2011 7:03 am | |
| | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| |
| |
| Martin Tudor | |
|