| 'Mitolojik' Eşyalarımız | |
|
+8Edward J. F. Newgate Lucianna Fackrell Summer Katherine Ramsey Thalia A. Carter Alexis Kwon asdasdfasdfg Adyali Beckett Pandora Monica Chase 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Pandora Monica Chase
| Konu: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 12:11 am | |
| Burada mitolojiyle yakından uzaktan ilgisi olan eşyalarımız varsa onları yazabiliriz diye düşündüm . Benim Kemeraltı'ndan aldığım çok tatlı 'drahmi'lerim var. Evet,aldığım yerde bunun -bilmediğimbirmalzemedenyapılmışolanları- da var. Tabiikide gerçek değiller ama ben onları çok seviyorum. Aynı zamanda Athena'nın simgesi olan baykuşlu, denizkenarında kılıcını çekmiş olan Perseus'lu ve Zeus'lu bir kolyemde var. Geçen gün onları kaybettim diye öyle korktum ki. Sizin de böyle eşyalarınız varsa yazııın | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 2:07 am | |
| Şimşekli bir kolyem var Ama tabii Zeus falan yok üzerinden Athena tapınağından aldığım İ şeklinde bir anahtarlık var | |
|
| |
asdasdfasdfg
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 6:13 am | |
| benimde bir hançerim var | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 6:33 am | |
| Ön tarafında "Demigod Training" arkasında da PJO vb tarzı şeyler yazan siyah bir tişörtüm var GoGirl çekilişinden kazanmıştım Bir de annemin baya yıl önce doğum günü hediyesi olarak aldığı "Ayda oturan adam"ım var O zamanlar PJO nedir bilmezdim ama Avatar the last airbender takıntılıydım ve ne bileyim kendimi su bükücü sanıp gücümü aydan aldığımı falan sanıyordum (Sorunlu falan değilim, çocukluk işte ) Ama şimdi takınca daha farklı anlamlar ifade ediyor. (tamam, belki sorunluyum ) Buyrun buradaki : - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 7:09 am | |
| Ay, çok tatlıymış ^^ Ahah, ben hala The Last Airbender'ı izliyorum ya, Aang'e bayılıyorum Ama artık hiç sık olmuyor tabii Süngerbob favorim ama! =DD (Yani Lexy, bir de sen kendie sorunlu diyorsun ) | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 8:35 am | |
| Ad ben üç sezonuda üç kere baştan izlediğim için öğğk gelmeye başlamıştı, artık replikleri falan ezberlemiştim sonra artık yeter dedim anca öyle bıraktım. Ve de Sünger Bob herkessin favorisi Add yalnız değilsiin kaydeş (Team Patrick ! ) | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 8:39 am | |
| Ahah, Patrick süper ya ^^ Evet, ben de hepsini defalarca izledim, ama hala Appa ve Momo'ya kopuyorum | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 9:14 am | |
| percy yazan bir kolyem var =D şimşek şeklinde kolyem var | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 12:35 pm | |
| Baykuş şeklinde çok sevdiğim bir kolyem var. - Spoiler:
| |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 2:25 pm | |
| Mitolojiyle ilgili bir şeyim aklıma gelmedi şimdi ama, Summ gibi baykuşlu bir kolyem var, bir de -hayır, kafayı yemedim- baykuşlu kazağım, şapkam falan, baykuşlu bir sürü kıyafetim oldu Athena kulübesine geldim geleli. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Cuma Şub. 04, 2011 2:30 pm | |
| Hımm herkesin süper eşyaları var Bende bir tanrının -apollon veya athena- tapınağının minyatürü ve birkaç drahmim var. 4 tane metal, gümüş renginde Adam ile pazarlık ederek almıştım Bir tane de bakır olduğunu çözdüğüm ama altın renginde olan var | |
|
| |
Pandora Monica Chase
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 8:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 8:17 am | |
| Ben de Drahmi istiyoruum Nerden aldın, Kemeraltında nerde var, hemen alacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 11:12 am | |
| | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 11:18 am | |
| Efes Antik kentinden ve birde Babamın Atina gezisinden gelenler var Efes antik kentindekiler gümüş renginde Arkasında zeus var bende Sakallı ve gözleri yıldırımlar saçıyordu da | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 11:21 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 11:26 am | |
| Evet | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 06, 2011 10:22 pm | |
| @Thalia: Afrodit'in sembolu, erkekleri kendine aşık etmesini sağlayan büyülü kemeri. Ama kulübe olarak daha çok güvercinli sembolünü kullanlıyor. Güvercin onun kutsal hayvanı. | |
|
| |
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Perş. Şub. 10, 2011 12:56 am | |
| bende Nico'nun biriktirdiği gibi küçük tanrı heykelleri var. Şuan Hermes, Zeus, Athena, Hades, Poseidon, Ares, Afrodit heykelcikleri var. Daha hepsini toplayamadım | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Perş. Şub. 10, 2011 1:16 am | |
| Vaay, süpermiş. Bende de Akropolis'teyken aldığımız Akropolis Tapınağı var. Ayrıca bizim ailemizden uğuru baykuş olduğu için her gittiğimiz yerden baykuş toplarız. Hatta bu sene gittiğimiz Yunanistan'dan tam 9 tane baykuş heykelciği aldık. Bir de işte Athena heykeli var, altında antik yunanca Athena yazıyor ve temsili bir resmi var. | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız Paz Şub. 13, 2011 1:18 am | |
| ballı | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: 'Mitolojik' Eşyalarımız C.tesi Mart 12, 2011 12:19 pm | |
| hephaistostan aldığım kolye üzerinde çekiç işareti var kırılan bir eşyanın üstüne götürünce tamir oluyor eşya | |
|
| |
| 'Mitolojik' Eşyalarımız | |
|