Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

anny moysrexxx

2 posters
YazarMesaj
Anny Moysre
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Anny Moysre

anny moysrexxx Empty
MesajKonu: anny moysrexxx   anny moysrexxx Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 6:50 am

Kulübenin kapısından ilk girdiğimde kendimi sanki denizdeymiş gibi hissettim.O kadar yoğun bir deniz kokusu vardı ki kendimden geçmişim.Neyse ki kardeşlerim beni uyandırdı da kendime geldim.İçeri girdiğimde ağzım açık kaldı.Çünkü kulübe o kadar özenle hazırlanmıştı ki.Ama En çok ilgimi çeken şey bir çeşme idi.Sonra şunu sordum:
Bu kulübenin baş danışmanı kim? Arkadan bir ses geldi:
Benim.Bir sorun mu vardı?dedi.
Ben de dedim ki:
Merhaba.Benim adım Anny.Evet bir şey soracaktım.Şu çeşme ne işe yarıyor aklıma acaba?
Ha.O mu?Onun içine bir drahmi atar gök kuşağı tanrıçasına bir adakta bulunur ve görüşmek istediğin kişinin mekanını ve adını söylersin.Yani kısaca istediğin kişi ile görüşmek içindir
Anladım.Peki nerede yatabilirm acaba?
Hıııım.Bakalım.Şurası uygun sanırım.
Teşekkürler.
Biraz dinlendikten sonra çantamdan bir şey almak istedim.Çantamı açtım ama aradığım şey yoktu.Nerede olabilir diye düşündüm.Sonra aklıma geldi.[color:b704=darkred ] HERMES KULÜBESİ!!!!
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

anny moysrexxx Empty
MesajKonu: Geri: anny moysrexxx   anny moysrexxx Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 3:07 am

Yeni rp puanı: 70.

/Admin.

(Aslına bakarsan 55 puan aldın ama 3. yazışın olduğu için artık melez alımlarına katılabil diye 70 verdim.)
http://olimpos.my-rpg.com

anny moysrexxx
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» anny moysre
» Anny Moysre xo(2.rp)
» Anny Moysre(Hürrem.)İlayda