Ange'nin fırlatma konusunda iyi olduğu aşikardı ama beni fırlatmak mı ? İşte bu... ilginçti. Yani daha önce böyle bir öneri duymamıştım hiç. Tamam, denemekte fayda vardı ama yine de önce bunu nasıl yapacağımızı Ange'den öğrenmeliydim. "Evet, öyle olduğunu biliyorum ama bunu nasıl yapacağını biraz daha açıklayabilir misin ?" diye sordum endişeli bir sesle. Çünkü minator o sırada saldırmaya hazırlanıyordu büyük ihtimalle. Ange de bunun farkındaydı ve hızlı bir şekilde anlatmaya başladı. "Şimdi, sen şu ağacın dallarından destek alarak benim elime çıkacaksın ve ben de seni minatora doğru fırlatacağım." dedi. Bunu sanki çok kolay ve olağan bir şeymiş gibi söylemişti. "İyi de, sen beni nasıl taşıyacaksın ?" diye sordum şaşkınlıkla. Ange bana tekrar göz kırptı ve "Sen orasını bana bırak. Bu konuda az da olsa tecrübem var." dedi. Zaten bu öneriyi uygulamaktan başka çaremiz kalmamıştı. Ben de bu fikir pek içime sinmese de "Eh, peki o zaman. Sen öyle diyorsan..." diyerek kabul ettim ve ağaca doğru yöneldim. Ağacın dallarına tutundum ve onlardan destek olarak Ange'nin eline çıktım. Beni nasıl taşıdığını anlayamamıştım. Üstelik sarsılmıyordu da, oldukça dengeli duruyordu. Sanırım o fırlatma konusunda sandığımdan da iyiydi. Ange bana "Hazır mısın ?" diye sorduğunda kılıcımı iki elimle sıkıca kavradım ve "Hazırım." dedim kararlı bir sesle.