| Daphne Briseis Skyros | |
|
+10Alexis Kwon Isabelle Coco Franke Satellite Morgan Claire Angel Deeply Helen Grace Burton A. Raina Lindgren Adyali Beckett Hermia Aigian Cocteau Clara Thompson Daphne Briseis Skyros 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Briseis Skyros
| Konu: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 2:20 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İsim:Daphne Briseis Skyros Yas:15 Konum:Artemis Avcısı Silah:Su nemflerinin bana hediye ettiği deniz kuralcısı adlı ok yay takımım kullanmadığım da nemf şeklinde bir kolye oluyor, ve bu okun öyle bir yapısı varki yakın dövüşlerde kılıç olarak bile kullanabiliyorum. Ebeveyn:Artemis.(gerçek ailesi hakkında bir fikri yok maalesef hatta bir tanrının mı yoksa bir tanrıçanın mı kızı olduğunu bile bilmiyor.) Bildigi Diller:Türkçe,Ingilizce,Almanca,Japonca,Yunanca, Tarafı:Tanrılar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kişisel özelliklerim: Kendimi hep nemflere benzetirim deniz nemflerine, ve onları gerçekten kıskanırım tek sınırları denizdir çünkü. Özgürlüğüm bu dünyada en çok değer verdiğim şeydir.Gerçek ailem hakkında hiç bir şey bilmiyorum ve bu Artemis avcılarına katılmamda en büyük etken buydu sonunda bir ailem olmuştu.Arkadaş canlısıyımdır ama kimseye kendimden daha fazla değer veremem sanırım.Müzik hayatımın en önemli parçasıdır yani müzik beni yarattı diyebilirim.Bir de eğlenmenin,mutlu olmanın bu dünyaya geliş amacımız olduğuna inanıyorum.Bir avcı için uygun bir felsefe midir bilemiyorum ama...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fiziksel özelliklerim: 1.75 boyundayım çoğu kızın anında uzun kalıyorum ve bu bazen kötü hissetmeme neden oluyor.Uzun kızıl saçların yeşil gözlerim ve çıkık elmacık kemiklerimle aynaya baktığımda görüntüm hoşuma gitmiyor değil.Ama savaş alanında herşeyi bırakın orda sadece savaşçı gibi görünüyorum ve bu görüntüm daha çok hoşuma gidiyor sanırım.Sonuçta ben bir avcıyım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kamptan Önce-Ve Sonra: Kampta yeni olduğum için bu konuda çokta yorum yapamam.Ama ilk defa aidiyet duygusunu hissediyorum ve bu bana uzunca süre yetebilir eminim.Kamptan önce normal bir çocuktum demek de normal olmaz ama okulda sevilen biriydim ama belayı çekiyordum sürekli sadece şu melezlerin sürekli karşılaştığı canavarlardan söz etmiyorum.Okulun kabadayıları mesela bir keresinde okulun ortasında liderlerini dövmüştüm.Kimse gözlerine inanamadı ve o günden sonra kurtarıcı olarak görülmeye başlandım ama bu sadece 3 ay sürdü bilirsiniz iziniz bulunur ve siz taşınırsınız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdiklerim: *1 numaram daima MÜZİK *Deniz *Kulübem ve kardeşlerim,tanrıça Artemis'i de unutmamalıyım tabii. *Düellolar,Antremanlar,Çatışmalar...(Evet üzgünüm bazen içimdeki vahşiye engel olamıyorum.) *Partiler *Achilles *Deniz Nemfleri *Çikolataaaa...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevmediklerim: /Yalnızlık /Yalanlar /Yenilgiler /Güvenimi boşa çıkaranlar.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Iconlarım:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]BRİSEİS'İN İLİŞKİLERİ:AİLE:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Satellite Morgan*:Kulübemizin lideri ve asla bir avcıdan beklemeyeceğim kadar sempatik kardeşim. İlk geldiğim anadan itibaren hakkında kötü birşey bulamayacağımı anladım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Alexis Kwon*:Kampa daha yeni geldim ama Alexis beni hemen içlerinden biri gibi gördü bana desteği çok fazla oldu. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Adyali Beckett*:Kulübemizin yardımcı lideri.Beni şaşırtmayı çok sever.Kimseyi daha çok tanımıyorum ama o da diğer avcılar gibi çok tatlı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Veronica Mars*Kulübeye gelir gelmez ilk karşılaştığım kişiydi avcılara ısınmamı sağlayan kişi olduğunu da söyleyebilirim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Andrea Grace Harvey*Onunla kampa aynı anda geldiğimiz için pek çok sorunu birlikte aşıyoruz.Ne demişler kardeşler bu günler içindir. ARKADAŞLAR:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Maya Marie Collins*Melez Kampına geldiğimde bana burayı sevdiren insanlardan biridir.Avcı sevenleri bizde severiz hem. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Hermia Aigian Cocteau-Kulübeleri arasındaki gerilime rağmen Hermia ile olan arkadaşlığımı korumaya çalışıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Stephanie A. Heaven:--Göz aşınalığı- Kampa geldiğim gün ağlıyordum sonra Stephanie'yi gördüm bana sırıttı ve göz kırptı.O an neden ağladığımı düşündüm ve kendime geldim.Daha onunla tanışmıyoruz ama ilk fırsatta ona teşekkür etmeliyim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Helen Grace Wilson*Kampta ilk tanıştığım melez.Adımız kaynağı aynı ve çok severim kendisini.Bana avcılığın yakıştığını söyleyen beni bu yola iten de oydu.Umarım dostluğumuz hiç bozulmaz Athena kızı.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*Claire Angel Deeply:*Kampta yeni olmama rağmen hemen yanıma gelip bana sanki uzun zamandır buradaymışım gibi davranan tatlı arkadaşım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Isabelle Coco Franke-Kampa ilk geldiğimde Hermes kulübesinden uzak durmaya karar vermiştim bilirsiniz...Isabelle ile tanışmam önyargılarımı kırmamı sağladı.Babanızın hırsızların tanrısı olabilir ama bu sizin çok tatlı bir insan olduğunuz gerçeğini değiştirmez bazen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Alex Nike-Kampa geldiğimde onu bir köşede kendi başına görünce yanına 'merhaba,ben yeni geldim' havasında gitmiş olmamın onu iyi yönde etkilediğini sanmıyorum ama ilerde onunla anlaşabileceğim inancındayım hala. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Serena Melanie Holls-Çocukluk arkadaşımdı.Ben melez kampına katılmayı uzunca bir süre gelmeyi düşünmemiştim.Kampın ne kadar güvenli olduğunu fark etmemi ilk o sağladı.Onun yanında düşünmem gerektiğini bile düşünmüyorum bazen en yakın dostlarımdan biri olduğu için çok şanslı olduğumu hep bileceğim.
En son Daphne Briseis Skyros tarafından Ptsi Ocak 24, 2011 11:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 4:23 am | |
| İlk benn -tabii arkadaş ekliyorsan ^^ Şu anda bir kurgumuz yok, daha tanışmandık, o yüzden kafana göre takıl [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 4:36 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de ekle avcı istersen düşmanım ol avcılarla kurgu gereği aram bozuktur geriçi sat ile iyi ama | |
|
| |
Daphne Briseis Skyros
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 5:02 am | |
| Eklendiniz | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 5:12 am | |
| Kardeş! Beni de ekle!!! İconlarım lejantımda, seç beğen al ^^ | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 5:34 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kampa geldiğinde beni görmüş olabilirsin belki yani daha tanışmamışızdır. Bi ara rp yapar hallederiz. Monte istiyorum. | |
|
| |
Daphne Briseis Skyros
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 5:54 am | |
| Ekledim.Rpmizi dört gözle bekliyor olacağım. | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 9:25 am | |
| Canım ben söylemeden eklemişsin bile çok teşekkür ederiim | |
|
| |
Daphne Briseis Skyros
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 9:53 am | |
| Bu forumda ilk tanıştığım insansın olsun o kadarı | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 9:58 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 10:00 am | |
| Aaa beni eklemişsin. Harikasın kardeşim. | |
|
| |
Daphne Briseis Skyros
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Paz Ocak 23, 2011 10:06 am | |
| Claire ekledim seni Kardeşimsiniz sizi nasıl es geçerdim. Zaman geçirdikçe sizinle ilgili düşüncelerimi daha da ayrıntılı yazarım Şimdilik biraz kısa tuttum. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Ptsi Ocak 24, 2011 12:58 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Ptsi Ocak 24, 2011 3:34 am | |
| Kardeşim beni de eklemissin sağoll <3 | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Ptsi Ocak 24, 2011 3:43 am | |
| | |
|
| |
Veronica Gardyner Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Ptsi Ocak 24, 2011 5:18 am | |
| Hemen de eklermiş Teşekkür ederim canım ^^ | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Ptsi Ocak 24, 2011 6:49 am | |
| | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Daphne Briseis Skyros Ptsi Ocak 24, 2011 7:26 am | |
| Benide eklersen çok sevinirim canım. Karakter özelliklerimi, iconlarımı vs lejantımdan bulabilirsin. | |
|
| |
| Daphne Briseis Skyros | |
|