Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.

3 posters
YazarMesaj
Summer Katherine Ramsey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Summer Katherine Ramsey

Andy'ye Kampı Gezdiriyorum. Empty
MesajKonu: Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.   Andy'ye Kampı Gezdiriyorum. Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 10:34 pm

Andy benden ona kampı gezdirmemi istemişti. Ben de zaten bunu yapmak için can atıyordum. Ama önce Arena'yı gezdirmemi istemişti. Ben de onun isteğini yaparak onu Arena'ya getirmiştim işte. Aslında ben de Arena'ya ilk defa geliyordum. Birkaç kez gidecek olmuş ama sonra nedense vazgeçmiştim. Yani bu kampı daha fazla tanımak adına benim için de iyi olacaktı. Kısa bir yolculuktan sonra Arena'ya vardığımızda "İşte Arena burası !" dedim. "Melezler arası düellolar da burada yapılıyor. Belki bir gün düello yapmak istersin." dedim ve ona göz kırptım. O bana döndü ve "Sanırım bunun için biraz çalışmam gerek. Daha düello yapacak kadar bilgi sahibi değilim." dedi. Ben de ona "Merak etme, Andy. En kısa zamanda senin çok iyi bir Avcı olacağından adım gibi eminim." dedim. Bu sözlerim onu sevindirmiş gibiydi. İçini çekerek "Umarım dediğin gibi olur Summ." dedi. Andy bir yandan gezerken bir yandan da dikkatle Arena'yı süzüyordu. Sanki burayı hafızasına kazımak ister gibi bir hali vardı. Sonunda Arena'da gezimiz sona erdiğinde Andy "Vay be, burası gerçekten de harika bir yer. Daha önce buna benzer bir yer görmemiştim !" dedi. Gözleri hayranlık ve sevinçle parlıyordu. O sırada Julia'nın sesini duyduk. "Demek benim yeni kardeşim buradaymış !"
http://supernaturalrpg.yetkin-forum.com/
Andrea Grace Harvey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Andrea Grace Harvey

MesajKonu: Geri: Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.   Andy'ye Kampı Gezdiriyorum. Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 10:51 pm

Summ bana Arena'yı gezdirme teklifini kabul edince çok mutlu olmuştum.Bana söylediğine göre o da Arena'ya bir iki defa gelmiş.O yüzden bu eğlenceli gezi ikimiz için de çok iyi olmuştu.Bana Arena'yla her yeni şey anlattığında içim içime sığmıyordu.Biran önce eğitimime başlamak ve burada diğer avcılarla veya melezlerle düello yapmak istiyordum.Summ bana etrafı gezdirirken ve ben böylesine düşüncelere dalarken Julia geldi.Julia Roberts.Robin bana bahsettiği için Julia'nın da benim gibi bir avcı olduğunu biliyordum.Julia:
''Demek benim yeni kardeşim buradymış.'' diye haykırdı.Onu görünce birden gülümsedim.
Görünüşünden, sözlerinden, davranışlarından çok cana yakın bir melez olduğu anlaşılıyordu.Onunla kaynaşıp gerçek birer kardeş olabilmek için can atıyodum.Çekingenliğimden biraz olsun sıyrılmayı başarmıştım.
''Selam Julia, şey yani kardeşim.'' dedim.Saçmalamış mıydım, bana mı öyle geliyordu.Neyse ki kimse bunu hor görmüyordu.Yani saçmalamayı.Julia:
''Merhaba, kardeşim.Kampa geldiğin haberi hemen tüm avcılara yayıldı.Ailemize hoşgeldin kardeşim.'' dedi.
Bana ailedenmiş gibi davranması çok hoşuma gitmişti.Gerçekten de bu aileye dahil olmayı istiyordum çünkü. Ben de:
''Hoşbulduk... kardeşim.'' dedim.Sanırım çekingenliğimin farkına varmıştı.Bu yüzden sohbeti o başlattı.
Bana Summ'ın yaptığı gibi hikayeler, kampla ilgili olaylar anlattı.Gösterilen ilgiden gayet memnundum.Bana yardımcı oldukları için Summ ve Julia'ya minnettar gözlerle bakıyordum.
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

MesajKonu: Geri: Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.   Andy'ye Kampı Gezdiriyorum. Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 11:04 pm

Yeni bir kardeşim olduğu için mutlu olmuştum.Yani Lexi ve Nica'dan sonra bir kardeşim daha olmuştu.Çok içten ve sıcak görünüyordu.Buna sevinmiştim çünkü Sat Adyali Pace ben Lexi Nica hepimiz çok sıcakkanlıydık.Zaten böyle olmamız gerekiyordu.İçimden gelen ani tepkiyle Andy'ye sarıldım.O da bana sarıldı.Çok içten sarılmıştık.Çok güzel bir görüntü ortaya çıkmıştı...
Andrea Grace Harvey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Andrea Grace Harvey

MesajKonu: Geri: Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.   Andy'ye Kampı Gezdiriyorum. Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 11:10 pm

Julia'nın bana sarılması beni çok şaşırtmıştı.Daha birbirimizi ilk defa görmüştük sonuçta.Ama kendimi çok iyi hissettirmişti.Summer ve Julia kulübemdeki ilk günü hatırlanmaya değer yapan melezlerdendi.

Rp bitmiştir.

Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zellana'ya kampı gezdiriyorum
» Melez Kampı Rpg
» Naz-i kampı. Gel vatandaş :D
» melez kampı
» melez kampı