Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zellana'ya kampı gezdiriyorum

3 posters
YazarMesaj
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

Zellana'ya kampı gezdiriyorum Empty
MesajKonu: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 7:59 am

Zellana'yla beraber Melez Kafe'den çıktıktan sonra, canım ilk önce Kano Gölünden başlamak istedi. Orası çok sakin ve huzurluydu. Benim de gözde dinlenme mekanlarımdandı. Zellana sonunda sustuğunda Kano Gölüne yaklaşmıştık. ''Bir daha sana kendinden bahset demeyeceğim.'' dedim ona. O ise biraz konuşmaktan gayet memnun bir şekilde sırıttı. ''Tamam, şimdi Kano Gölüne gidiyoruz. Kafa dinlemek isteyen melezler buraya gelir ve dinlenir. Göldeki su nemflerine dikkat et. Çok kıskanç ve gıcıklardır. Ama beni severler, ben Demeter kızıyım.'' Sonunu gururla söylemiştim. Hiç bir nemf benden nefret etmezdi. Satirler de beni çok severdi. Bunlarn mutluydum. Sonunda Kano Gölünün kenarına geldik. Orada biraz mahzun bir şekilde suya bakan bir çocuk gördük. Su nemfleri suyun üzerine çıkıp ona öpücük yolluyorlardı. Ah, bunu biliyordum, bu şu yeni Afrodit oğluydu. Kamp danışmanı olarak her yeni gelenden haberim vardı zaten. Zellana'ya yeni birini tanıştırabilmenin neşesiyle onu çekiştirdim. ''Haydi Zellana, şu çocukla tanışalım, senin de bir kaç arkadaşın olur.''
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 8:08 am

Beraber melez kampından çıkıp Kano Gölüne doğru gitmiştik.Galiba hayattımdan ve yaşadıklarımdan çok söz etmiştim.Bana Demeter çocuğunu övüp durdu.Çekilmez bir andı.Banada çok konuştuğumu ima etmişti ama zaten öğleydim.Ve yürürken çok yakışıklı bir çocuk gözüme çarptı.Maya bana''Haydi Zellana, şu çocukla tanışalım, senin de bir kaç arkadaşın olur.'' ona doğru yürümeye başladık.Heyecanlı bir tavırlar '' Ben Zellanaa!!'' dedim heyecanla.
Mason Baxter

Mason Baxter

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 8:25 am

Bir anda gelen bu coşkulu karşılamaya hazırlıksız yakalanmıştım. Zellena'nın sesi beni korkutmuş ve göle düşmeme neden olmuştu. Nemflerin yardımıyla gölden çıktıktan sonra tam
-Ah hadi ama! diyecekken karşımda bu sesin sahibini gördüm
Birden kızgınlığım uçtu gitti. Ağzımdan çıkan tek şey ise:
-E...evet
Clara Thompson
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 8:31 am

Zellana ve yeni çocuğun hallerini gülmekten kırılıyordum! İkisi de bana ter ters baktı ama zavallı çocuğun dili tutulmuştu. ''Ben de Maya, melez danışmanıyım, eğer kampla ilgili bir sorunun olursa bana gelebilirsin.'' dedim kısaca. Çocuğu biraz rahatlatmak gerekiyordu. Çocuk kafasını salladı. ''B- ben de Mason.'' dedi zorla. Su nemfleri ilginin üzerlerinden gitmesi çok kızmış olacaklar ki surat asarak Zellana'ya su sıçrattılar. Zellana çocuğu ben kaptım dercesine su nemflerine dil çıkardı. Ben ise ister istemez tekrar güldüm. ''Oturabilir miyiz?'' diye sordum Mason'a. ''Tabii.'' dedi. Her Afrodit çocuğu gibi kibardı. Zellana ona büyük bir gülümseme bahşederek yanına oturdu. Ben de sanki onlar yıllardır burada, ben yabancı gibi yanlarına çöktüm.
Mason Baxter

Mason Baxter

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 8:43 am

Maya'nın balndan pek de memnun olmadıgının farkına varmıştım ama nedense gözlerimi Zellana'dan ayıramıyordum. Nihayet açıldığımı hissediyordum. Uzunca bir konuştuk sanırım çünkü Maya'nın masanın üstünde tuttuğu ritmin temposunun arttığını duydum. En sonunda onlara ufak bir oyun oynamaya karar verdim ve golün yanına cagirdim
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 9:12 am

Her afrodit çocuğu bu kadar paha biçilemez bir güzelliği sahip olmak zorundalarmıydı? Nelflere dil çıkararak Mason'u ben kaptım haraketiyle onları kovmaya çalıştım.Mason bizi Gölün kenarına çağırdı ve gerçekten hiç iyi kokular sezmemeye başlamıştım.
Mason Baxter

Mason Baxter

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 9:40 am

Maya'ya onu unutmadığımı göstermek istiyordum ve bunu yapmanın herhalde en aptalca yolunu seçtim.
Gölün kenarına geldiklerinde onu suya itmeye çalıştım ama şaşırtıcı bir çeviklikle geri çekildi ve Zellana ince bir çığlıkla suyun içine düştü! Etkilemeye çalıştığınız kızı suya atmak pek iyi bir yol değil söyleyeyim...
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 9:51 am

Mason Maya'yı göle doğru ittiyordu ve iyi bir refleks ile kurtuldu ve ben göle düşmüştüm.Maya elini uzattı ve gölden beni çıkardı.Mason utangaç bir tavırla özür dilermiş gibi yaptı.Maya'ya döndüm ve ''Maya teşekkür ederim ama bazılarımız gerçekten özür dilemeyi bile başaramıyorlar'' dedim.Saçımı elimle kabartmaya başladım.O sırada Mason'a da tip tip bakmayıda bırakmıyordum.
Mason Baxter

Mason Baxter

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 10:02 am

Gerçekten mahcup durumdaydım ama aynı zamanda gulememek için kendimi zor tutuyordum. Zell suya düşerken aynı anda hem komik hem de çok güzeldi. En sonunda göz göze geldik ve ben kendimi daha fazla tutamadım. Onun da gulecegini umarak kahkaha atmaya basladim
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 12:21 am

Tamam karşı koymak çok zoru.Gülmemek için kendimi zor tutuyordum.Ve birden birden gülmeye başladım.Maya'da gülmeye başladı tabikide.Sonra Maya bana baktı ve '' Çok berbat gözükyosun '' dedi.Kendi üstüme şöyle bir göz gezdirim ve ''Haklısın galiba '' dedim.Mason yanımıza geli ve '' Başka bir sulu kaza olmadan başka bir yere gitsek iyi olucak '' dedi. Aslında bu gölü çok sevmiştim. Bana çok şey hatırlatıyordu.Hemde bir çok şeyi hatırlatıyordu.Kampa gelmeden nceki hayatımı anlatıyordu burası gibi karanlık ve nemliydi.Ama şimdii çok neşeli ve renkli.Beni koşulsuz seven arkadaşlarım var.Kardeşlerim kuzenlerim var..Dalmış olmalıyım ki Mason beni dürtmeye başladı.Birden irkildim ve '' Pardon dalmışım.'' dedim. Maya bana '' Gitmiyor muyuz?'' dedi.Bende karşılık olarak '' Biraz daha kalalım lütfen..'' dedim.Mason ve Maya yanıma oturdular.'' Burdan nefret ediceğimi hiç alışamıyacağımı üşünüyordum.Ama sizle tanıştık..'' sözümü bitirmeden Maya '' Teşekküre gerek yok Zell! Biz bunun için burdayız.Hepimiz sıcak bir aileyiz aslında bunu sakın unutma.Bu yüzen teşekküre gerek yok '' dedi.Gerçekte çok duygulanmıştım gözümden bir kaç damla yaş geldi.
Clara Thompson
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 2:09 am

Mason ile Zellana yine konuşmaya dalmadan etrafa bakındım. ''Keşke bir Hestia çocuğu burada olsa da seni kurutsa...'' dedim. Zellana'nın bana tip tip bakmasıyla söylediğim cümlenin saçmalığını farkettim. ''Tabii ya sen Hestia kızısın ya... Ah, neyse, siz beni takmayın.'' dedim homurdanarak. Onların arasında olmayı hiç istemiyordum. Mason hayran hayran Zell'e bakarken Zell de su nemfleri ile uğraşıyordu. Benim yapacak hiç bir şeyim kalmamıştı. Kollarımı kavuşturdum ve suya doğru baktım.
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 2:17 am

Maya benim Hestia kızı olduğumu unutmuş olacak ki çok saçma bir cümle kurdu.Süreki olarak Mason'a bakıyordum.Elimi kalbime götürdüm ve '' Küt küt atıyor.'' dedim. Bana sadece boş boş bakmakla yetinmişlerdi. Mason'a '' Bir dakika sonra geliceğiz'' dedi. Mayanın elinden tutuğum gibi kenara çektim.Maya '' Ne oluyor yhaa '' dedi.Kafamı Mason'a doğru çevirdim .
Mason Baxter

Mason Baxter

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 3:12 am

Zell Maya'yı da alarak bir dakika sonra döneceklerini söyledi ve benden uzaklaştılar. Görünüşümde bir sorun falan mı olduğunu görmek için göle doğru eğildim. Nemfler bana gülücükler yolluyordu. Sonra Zell'i bana baktigini fark ettim
Clara Thompson
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 3:31 am

Zell yine Masonâ bakıyordu. ''Heey, Zell, Zellana! Bare üzerini kurut!'' dedim Zell'e. Zell üzerine baktı. ''Evet doğru, Mason'ın beni bu halde görmesini hiç istemem.'' dedi. Derin bir iç çektim. Küçük bir ateş topu yarattı ve üzerine yaklaştırdı. Bu uzun siren bir kurutma şekliydi ama şu anda yapabileceğimizin en iyisi buydu. Zell Mason'a baka baka kurunmaya devam etti. Her an üzerini yakacak diye bakıyordum ama sonunda kıyafetini kurutabilmişti. Böyle bakışmaları giderek sinirimi bozmuştu. ''Haydi amaa, artık bir çıksanız siz de!'' dedim. Birisinin onlara sadede gelmeleri için zorlamalıydı artık.
Mason Baxter

Mason Baxter

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 3:44 am

Maya bu düşüncesini biraz fazla yüksek çıkmıştı! Duymamazliktan gelmekle dikkate almak arasında kararsız kalmıştım. En sonunda artık bir şeyler yapmam gerektiğine karar verdim. Daha fazla beklersem bayilacagimi hissetmeye başlamıştım. Emin olun bir Afrodit cocuğu için böyle bir seyin olması neredeyse imkansız. Derin bir nefes aldım ve
-hey...Zell.....acaba benimle çıkar mısın?
Ah ne aptalca bir konusma sekliydi bu! Zell'in beni diri diri yakmasından korkarak yüzüne baktim
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 6:04 am

Maya artık sıkılmaya başlamıştı bu işten.. Bu arada üstüm ıslak olduğu için bir ateş topu yarttımm ve stüme doğru tutmaya başladım ama hale Mason'a bakıyordum.O sırda Mason '' Heyy.Zell acaba benimle çıkar mısın?'' diye bağırdı.Buda ne demek oluyordu şimdi? Maya bana karşı gülmsedi ve '' Eee hadi cevap belli. '' dedi.Birden gülümsedim ve Mason'a doğru yürümeye başladım bn geldikçe o geri gidiyordu.Ve birden dengesini kaybedip gle düştü. Birden çığlık attım ve göl kenarına koştum. '' Islandığıma değdi mi ? '' dedi gülerek.Elimi uzatarak karaya çektim onu ve sarıldım.
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Zellana'ya kampı gezdiriyorum   Zellana'ya kampı gezdiriyorum Icon_minitimeSalı Ocak 11, 2011 11:21 pm

RP BİTMİŞTİR !!

Zellana'ya kampı gezdiriyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Andy'ye Kampı Gezdiriyorum.
» melez kampı
» Melez kampı ha ?
» 1. Avcı Kampı
» Melez Kampı Rpg