58- Serbest Kurgu
Uğranması gereken mekanlar:
1) Plaj
2) Ogygia Adası
Kriterler:
*Rp'ye sadece sen katılabilirsin; tek başına yazman gereken bir kurgu.
Gözlerimi açtığımda long Island kıyısına vurmak üzereydim. Hemen toparlanıp sandaldan dizime kadar su olan denize girdim. Yavaş yavaş ilerledim. Murluydum sonunda Lucy hediyelerimi bulmuştum. Sudan çıkınca sıcacık kum ile birleşti ayağım Lucy’i plajın diğer ucunda gördüm. Mutluydu birazda tedrgin her zaman ki hali diye düşünerek elimdekileri ona vermek için can attığımı düşündüm. Biliyorum daha çok vardı, ama ne yapayım hayatta dayanamazdım. Belki önce kuşu sonrada kolyeyi verebilirdim oh hayır hayır vazgeçtim. İkisini şimdi ve derhal vermenin beni daha rahatlatacağını düşünerekten Lucy’e doğru yürümeye devam ettim.
Lucy’e yaklaştığımda beni görüp hemen gülümsedi. ‘’Selam mia bende bu çaylağa yapması gerekenleri söylüyordum’’ Omuz silktim. ‘’Çaylakları sadece kafaları klozette iken seviyorum’’ çocuk korku ile titredi. ‘’Teşekkürler Lucy’i şey ben görüşürüz.’’ Dedi ve doz oldu. ‘’ Lucy biraz erken ama bilirsin pek sabırsızımdır, o yüzden doğum günü hediyeni şimdi vermek istiyorum.’’ Hediyemi –Bir kafes içinde baykuş ile baykuş bir kolye- ona uzatarak