| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 27, 2011 8:25 am | |
| Artık yok bahane Şarabın tadı şahane Eğer sende istiyorsan Pamuk eller cebe | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 27, 2011 9:08 am | |
| Parayla şişe verin haydee! Bize beleşte size drahmiyle!! :DD | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 27, 2011 9:11 am | |
| Pet isteyen şiir yazar ve sanane bundan Tamara benim sevgilim ve vazgeç bu huyundan Tamara'ya laf attığını bir daha görürsem eğer Sana şiir kitabı bile yazarım , bence buna değer. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 27, 2011 9:11 am | |
| O ayarlayacak bana Kevin birde anlasa Kim olduğunu öğrendim zaten Gerisi boş bu Dünya'da | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 27, 2011 9:19 am | |
| Roc'u severim Korumacığını yerimm! Kevin'in sevgilisinin düğününde şahidim! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 27, 2011 6:41 pm | |
| Okul zamanı geldi Kevin şarabı içti Tek bir sorun vardı Oda bugün dersler çok sıkıcıydı... | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 3:17 am | |
| Eh hala bahsediyorsunuz şaraptan. Diyoruz seçiniz dizeleri edebiyattan. Benim azarlamamı bekliyorsunuz haliniz yavaştan. Edebiyat ve divan ile düzeltin kendinizi kitaptan.
~~~~~~~~~
Lucy isterde Yon döktürmez mi ? Edebi dizelerini bu bahçeye dikmez mi ? Yalnız tek bir şartı vardır Yon'un Beraber yazmak daha doğru değil mi ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 3:21 am | |
| Şarap işi uzadı gerçekten Seviyorum onu kalpten Artık sorun yok Şarap isteyenlere karnım tok | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 7:47 am | |
| Roc Her şeyi ciddiye alma Bi Şaka Yaptık uzatma Nedir Senden çektiğim Boş BOş Konuşma..!! | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 7:53 am | |
| Senin saçmalıkların benimkinin yanında vız gelir Dilim şiiri bıraktırır , eline saz verir Apollon oğluna sataşma suz ve devam et , Senin bu yaptığına geri vites denir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:01 am | |
| Off tamam artık uzadı bu iş........
En son Peter Karl Brown tarafından Ptsi Şub. 28, 2011 9:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:03 am | |
| Neden unutuluyorum, Nerede o efsane Serena, Biri de hatırlayı verse, Bende öpsem anlından... (eh 2-3 saniye içinde bunlar geldi aklıma. Berbat old üzgünüm. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:04 am | |
| Kavga yok ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:07 am | |
| Sokak ağzına geçmeye gerek yok ki Peter voulez-vous coucher avec moi ? Senle şimdi özelden görüşürüz. Ben şuan sinirliyim , biraz küfür edicem sana.Kusura bakma. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:18 am | |
| Muhattap olma bnle zaten athena girdikten sonra istesen de olamayacaksın
En son Peter Karl Brown tarafından Ptsi Şub. 28, 2011 9:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:24 am | |
| Ah , hint fakiri de gelmiş. Dediğim gibi burada senin seviyene düşecek değilim.Ama sana özelden verdiğim adrese gelirsen yerin dibine bile girerim.Burada durup seninle tartışacak değilim. | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:49 am | |
| Peter isimli üye! O postu hemen değiştiriyorsun! Biz senin seviyesizliğine katlanmak zorunda değiliz. Yuh ama artık yaa. Çok ciddiyim, değiştiriyorsun o mesajı, hemen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:53 am | |
| - Robert Harris demiş ki:
- Peter isimli üye! O postu hemen değiştiriyorsun! Biz senin seviyesizliğine katlanmak zorunda değiliz. Yuh ama artık yaa. Çok ciddiyim, değiştiriyorsun o mesajı, hemen.
Nerede ne yazılacağını bilmiyor işte çocuk.Yazık napalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:56 am | |
| Tamam, madem onun seviyesinin farkındasın, sen neden sürdürüyorsun laf dalaşını? Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama kahvede değiliz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:56 am | |
- Tamam, madem onun seviyesinin farkındasın, sen neden sürdürüyorsun laf dalaşını?
Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama kahvede değiliz. Ben onun seviyesinin farkındayım , benim bir seviyesizliğimi gördün mü şu ana kadar ? | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:57 am | |
| Ya bence hemen Athena gelmeli. Durun kavga etmeyin. Bu işe bir son verilmeli. Yahu burası şiir bahçesi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:58 am | |
| Pardon da ortada kavga yok ki ? Çocuk seviyesizliğini kanıtladı. | |
|
| |
| Seviyesiz olduğunu söylemedim Rocce. Neden bir seviyesizle laf dalaşına girdiğini merak ettim sadece. Bırak, kendi terbiyesizliğiyle otursun dursun çocuk. Sen karşılık verme. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Tamam konu kapansın. Arkadaşta mesajını editlesin. Olması Athena editler. Tabi Athena görürse neler olacağını tahmin ediyorum. Aramızda çok küçük kardeşlerimizde var. Bundan sonra sözlerinize dikkat edersiniz. (genel olarak konuşuyorum!) Mümkünse tartışma ortamıda oluşmasın. Neyse şiir bahçesini de doldurursak burası da kapanacak. Dikkatli olalım. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 8:59 am | |
- Seviyesiz olduğunu söylemedim Rocce. Neden bir seviyesizle laf dalaşına girdiğini merak ettim sadece. Bırak, kendi terbiyesizliğiyle otursun dursun çocuk. Sen karşılık verme.
Doğru diyorsun , o zaman bırakalım da ortam şairlere kalsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 9:00 am | |
| Şu kavga şuanda bitiyor. Rahibe olarak öhöömm Neyse ciddiyim. Bu kavgayı uzatmayın artık! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 9:06 am | |
| Seviyemize döndüysek o halde, Gelsin Hades oğlundan bir bade Dionysos çocuklarına hep yüklenmeyeceğiz ya, Bozulmalı arada bu kaide. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 9:35 am | |
| | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 9:39 am | |
| Ay neredesiniz Bilgelik Tanrıçası, Bir yol gösterin şunlara ışık tutun. Çeviriyorlar bahçemizi maskaraya, Aslında çeviren tek kişi, neden çoğul kullandıysam. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Şub. 28, 2011 9:41 am | |
| Geldim ve çok sinirli olduğum için şiir yazmakla uğraşmayacağım, kusura bakmayın. Mesajların editlenmeden önceki halini okudum, Peter, banlanmamak için son şansın; iyi değerlendir. | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|