| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 10:50 am | |
| Kimse yazmıyor rp Neden bu işler böyle Uykum bastırıyor yandan yandan İçerim şarabı yavaştan yavaştan | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 10:56 am | |
| Rp yazdım ben Kevin benden Şarap nerede Kev benimkinie ver (kafiye denen şey yok) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 10:59 am | |
| Al şarabı bul kafayı Unut bütün dünyayı Artık rp yazamıyorum Uykuma yenik düşüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 11:00 am | |
| Uyumaktan nefret ediyorum Kitap fuarına gitmek istiyorum gezmek dolaşmak Ama hiç uyumamak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 11:02 am | |
| Kitap fuarına az kaldı Kasap eti tarttı Tam üç kilo çıktı Cebimizde para kalmadı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 11:03 am | |
| Drahmi bittiyse Baldızın burada Kitap fuarı açıldı 5 mart oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 11:04 am | |
| İzmir'e Nisan'da geliyor Kevin şarabı içiyor Kafası uçuyor Kimse indiremiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 11:06 am | |
| Uyku ağır bastırdı Yatak sıcaklık yaptı Bilgisayar kapandı Melez kampında ışıklar kapandı İyi geceler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 04, 2011 11:06 am | |
| İyi geceler sana Rüyan dolsun şarapla İyi geceler | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Mart 05, 2011 10:52 am | |
| Vazgeçmek korkakların işidir Saramazsın kanatırsa gönlünü Pişmanlık gelecekteki eşidir Keşkelerle çürütürsün ömrünü. İsyankarım bugün , takmayın siz beni . | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 06, 2011 9:30 am | |
| Şarabı içer Kevin Sixten sonra gelir Seven Biraz sonra kaçıyorum Şarabı ve Lara'yı çok seviyorum | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| |
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Mart 08, 2011 3:28 am | |
| Geçmişin sorar ve şimdi nerede? Anılar hep yorar adınsa matem Gölgeler sarar geceler içinde Batmamış bir gün kalırsa zaten.
Mutlu olursun (!) , kandır kendini Herkes kendi kabuğuna çekilmiş Aynalar hatırlamazsa ismini Bedende gençliği terkedilmiş. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Mart 09, 2011 9:04 am | |
| Roc niye sürekli küsüyorsun bana Sen yine beni yanlış anladın ama Hadi gel barışalım Yoksa gelmem msn'e bi' daha. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Mart 12, 2011 10:39 am | |
| Zindan olursa bir dört duvar arası Ellerinle gözlerini bağlarsın İzleri kapanıp geçmez yarası Çaresizce haykırıp ağlarsın ! | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Mart 12, 2011 11:36 am | |
| Kev'in şaraplar burada iyi kafa yapmış Melez Kampı boyuna efkarlanmış İçi yanar bu Lucy'nin de ama, Onun derdi burada biraz küçük kaçmış. | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 6:01 am | |
| Roc çok dertlenmiş anlayana Ağzının payını veriririm Lexü'me takana Ann'in adı değişti Cia oldu Bundan sonra böyle tanıyın onu Lakabımı değiştirdim ama Cia yine havalarda İnşallah Cia'yı benimsersiniz Sonra bana ''Ann'' demezsiniz Ann desenizde birşey olmaz Lakabımı değiştirdim çünkü Anastacia çok Adımı çaldılar sanki ama sorun olmaz Çünkü benim gibi sevilen deli yok Lexü bana Annü desin Yiyeyim onu o da beni yesin Bu şiir uzun oldu biri bana dur desin Herkes der ki Cia çok süpersin Ov yee giiiirrrrrlllll | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 8:02 am | |
| Sere çok unutuldu, Biri hatırlasın onu, Hadi kızlar hep beraber, ''Erkeklere lanet olsun!'' asdfghj. Feministliğim tuttu abi. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 8:08 am | |
| sere,benim hayat felsefemi yansıtmışsın gerçi ben eşitliği savunuorum;ama nedense bizi hep küçümsüyolar. onları bir gün toplu katliam yapalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 9:05 am | |
| Erkeklere ölüm diyor Elif Zell feministlik istemiyor Günler,yıllar geçsede erkekler bir türlü akıllanmıyor | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 10:24 am | |
| Erkekleri kimse sevmiyor. Kendiler dışında. Hiçbiri akıllanmıyor. İnsan biraz daha akıllanmalarını bekliyor. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 10:46 am | |
| Uzun süre okuduktan sonra yazılanları, Katherine de geldi yazmaya. Üsttekileri okuyunca dayanamadı, Karar verdi feminist olmaya.
Sitedeki kızların çoğu olmuş feminist. Partnerleri ise suskun kesilmiş. Avcılardan bazıları bile bu kadar olmazken, Bu kızlar nasıl bu kadar kararlı hale gelmiş?
Bu kadar saçmaladım işte. Yeteneksizim ben ya. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mart 13, 2011 10:59 am | |
| Katherine yeteneğinin farkında değil, Serena'nın sorunu hüsrana meyil. Çağırdınız geldim de ne oldu sanki? Lucy domates yememek için önüne eğil. asdfdgad. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 18, 2011 8:19 pm | |
| Ne zamandır yazan yok Leon'un canı sıkıldı çok Birisi gelsin muhabbet edelim Tam kalbime geldi ok -tarkana gönderme- | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 18, 2011 8:21 pm | |
| Kevin buralara uğramamış Kimse buraya yazmamış Tarkan şarkı işlerini bırakmış | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Mart 18, 2011 8:25 pm | |
| Kev gelmiş ne mutlu bana Tarkan'ın son şarkıları anca anlayana Ne kadar saçma bir şiir Kimse lölölö demesin banaaa Bana şarap lazım Kandıralım Gel beraber dağıtalım Bu şiir nereye gidiyor Öp öp öp öp doyamadım -avcılıktan kopulan anlar-artemis beni oklamasııın- -tarkana gönderme yapmaktan vazgeçmicem- | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Mart 31, 2011 7:13 pm | |
| Höööööööööööööööööööyyyyyyyyyyyyyyttttttt!!!Yazan yok hiç buraya yaaaa!!!! canım sıkıldı yaaa Maaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrcccccccccc nerdeeeesiiiiinnnnnn!!!??? -cidden sıkıldım...- | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Mart 31, 2011 10:08 pm | |
| Sen Marc'a gel demişsin ama Alexis geldi artık katlanacaksın ona Bu arada gördüm duvarıma yazdığını Döverim ben o çocuğu, Başı bağlı birine yazmamalı. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Mayıs 22, 2011 9:06 am | |
| Şok oldum görünce, Dayanamadım ilham gelince, Şiir aşkım başladı yine, Canlansın bu bahçe... | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|