Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Rose & Robert (Kış*11) C.tesi Ocak 01, 2011 12:54 pm | |
| Bilindiği gibi erkek arkadaşım Robert ile birlikte, Hoover Barajı yakınlarındaki bir üniversitede birinci sınıfta okuyoruz. Athena kulübesinden yakın dostum Sere ile Toynaklı İhtiyarlar'dan Koç Hedge de bize eşlik ediyor. İşte, bu kurgu 2011'in bahar aylarına kadar aynen devam edecek. Genelde kaybolma olaylarında falan ismim çok geçtiği için, burada belirtmek istedim. Karakterimin rp yazmasını gerektirmeyecek her türlü durumda, izin almadan beni kurgularınıza katabilirsiniz ama bu aralar aktif olarak hiçbir göreve katılamayacağım. *Yazın bomba gibi gelmeyi planlıyoruz, aklımızda şimdiden çok güzel maceralar oluştu. | |
|
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Rose & Robert (Kış*11) Paz Şub. 20, 2011 4:36 am | |
| Düzenleme yapıyorum; kış kurgumuzda biraz değişiklik oldu. Ben Hoover Barajı yakınlarındaki okulumuzu bıraktım, polis olacağım. Oradaki oda arkadaşım Sere ile birlikte, Paris'te kendi evimize çıktık. (Bkz, 'Serena ile Rose'un Evi') Robert ile hala sevgiliyiz ama onun yoğun üniversite programı yüzünden bu aralar fazla görüşemiyoruz. İkimiz de elimizden geldiğince fazla uğruyoruz kampa. | |
|