Sabah kalktığımda etraf çok sessizdi.Klübeme baktığımda klübede kimsenin olmadığını gördüm.Sanırım bereber bir yerlere gitmişlerdi.Kalktım ve elimi yüzümü yıkamaya gittim.Elimi yüzümü yıkadıktan sonra içeri gelirken, klübeden bir ses duydum ve hızla içeriye bakındım.İçeride en iyi arkadaşlarımdan Henry duruyordu.Henry kampa yeni gelmesine rağmen, kampa çok çabuk uyum sağlamıştı.Onu görünce biraz şaşırmıştım.Bana ''Nasılsın Jas?'' dedi.Bu saatte burada olması beni hem şaşırtmıştı hemde meraklandırmıştı.Acaba bana kötü bir haber vermek için mi buradaydı?Hemen merakla ona ''İyiyimde ne için geldin yoksa bir şey mi oldu?'' dedim ve merakla vereceği cevabı bekledim.En sonunda ''Hayır Jas bir şey olmadı, sadece seni ziyarete geldim'' dedikten sonra rahatladım ve bir koltuğa oturdum.Ona bir şey ikram etmek isteyerek ''İyi gel otur o zaman, bir şey ister misin?'' dedim.Henry beni sabah sabah telaşlandırmıştı.Ama yinede iyi bir çocuktu.Ardından bana ''Yok teşekkürler, ee ne yapıyorsun kardeşlerin nerede?'' dedi.Kardeşlerimin nerede olduğunu bende bilmiyordum ve bunun için ona ''Kardeşlerimin nerede olduğunu bende bilmiyorum, ben kalkmadan klübeden çıkmışlar.Sanırım önemli bir işleri vardı'' dedim.Ardından dolabıma yönelip, üstüme bir şeyler aldım ve giydim.Ardından Henry bana bir şey söyledi...