Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!

+2
Hermia Aigian Cocteau
Kristen Reneé Dawson
6 posters
YazarMesaj
Kristen Reneé Dawson
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Kristen Reneé Dawson

Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Empty
MesajKonu: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 3:01 am

Evet...Kış gelmişti ve kampa kar yağmıştı! Kamp sanki bembeyaz bir örtüyle kaplanmıştı. Karın yağışını seyretmekten bıkmıştım. Üzerime en kalın giysilerimi geçirdim ve dışarıya çıktım Thalia'nın Ağacına doğru yavaş yavaş ilerledim. Bu hava kartopu savaşı için idealdi. Oralarda bir kurban bulmak için sabırsızlanıyordum. Ta ki Thalia'nın ağacının biraz daha ilerisinde bir kız görene kadar. Kız ayakta duruyordu ve arkası dönüktü. Bu da işimi kolaylaştırmıştı. Sessizce kıza yaklaştım ve elimle bir kartopu yaptım ve kıza doğru fırlattım. Tam istedigim gibi, kızın kafasına-saçları açıktı ve ne bir bere ne de atkı takmıştı.-geldi ve kız "Ahhh!" diye bağırdı.İşte o an arkasına dönünce o kızı daha önce kampta hiç görmediğimi fark ettim. Saklandığım yerden çıktım ve "Sen de kimsin?" dedim pis pis sırıtarak. "Ben mi? Hı Şey Ares kızıyım. A-adım Shylâ." deyince o sırıtmam kayboldu. Bugün bir kız kardeşim geliyor ve kimse beni uyandımıyor! "O zaman kardeşiz ben de Reneé" dedim sevinçle. Gerçi ben bu kızı sevmiştim. Yalnızca beni uyandırmayan kardeşlerime kızmıştım. "O halde, sevgili kardeşim;" dedi ve aşağıya eğildi.Yerden biraz kar aldı ve top yaptı. "tanıştığıma MEMNUN oldum Ren geyiği!" diye bağırdı ve bana elindeki kartopunu fırlattı. Kartopu omuzumdan geçti. Güldüm. "Isk-" Tam o sırada yüzümün ortasında bir uyuşukluk hissettim. Elimle yüzümdeki karları sildikten sonra "Bu savaş demek!" diye bağırdım ve yerden biraz daha kar alarak Shylâ'ya doğru fırlattım. Shylâ eğilerek kartopundan kurtuldu. Artık gerçekten savaş başlamıştı. Bir ara Shylâ'nın yüzüne baktım. O anda yüzünde büyük bir gülümseme belirdi. Ama bana bakmıyordu. Tam arkamı dönüp kime baktığına bakacaktım ki arkamı döner dönmez yüzüme bir tane daha kartopu yedim. "Yine mi!" diye bağırdım.
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 4:25 am

Gülerek ''Bu seferki benden kardeş'' dedim. Sonra bende tam kulağıma bir kartopu yedim. ''hey oda kimdi??'' Yana dönünce adri'nin ve amanda'nın bana gülüşlerini gördüm. Sonra ''hmm o zaman gruplar kuralım var vurulan çıksın bu sayede kazana gruba hediye verilir.'' dedim. Kardeşlerimin bu fikir hoşlarına gittiğini planlıyordum fakat

''Ama biraz serbest ısınma savaşı ardından asıl savaş'' dedim ve elime hemen iki top alıp adri ve amandanın suratları kartopu attım.
Shylâ Fackrell
Küçük Tanrıça
Küçük Tanrıça
Shylâ Fackrell

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 4:38 am

Uzaktan izlemek çok daha fazla zevk vericiydi elbette fakat dayanamadım ve kimse bana bakmazken yere eğilerek kar topları oluşturdum birkaç tane. Adrian, Amanda ile beraber Mia ile Ren'le mücadele ederlerken saklandım yavaşça ve yetimhanede öğrendiğim isabet ettirme yöntemleriyle kardeşlerimin kafalarına nişan alarak kar toplarını fırlattım. Hepsinden gelen " Ahh..." sesleriyle tutturduğumu farkedince kıskıs gülmeye başladım.

Gülüşüm gittikçe yükselirken yerimi belli ettiğimi farketmemiştim doğrusu. Kafama peş peşe gelen toplarla kendimi yerde bulduğumda kahkahalarım iyice arttı. İşin kötü tarafı dörde bir kalmıştım ve ben bir tane atana kadar peş peşe atıyorlardı ve bense toplardan kaçmak için çabalarken bir tane bile tutturamıyordum hedeflerime.

" Tamam, pes... pes ediyorum. " diye bağırdım kahkahalarımın arasında. Pes ediyordum ama şimdilik... Kendime geldiğimde yeniden başlayacaktım kar topu savaşına
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimePtsi Ara. 13, 2010 1:04 am

"Tamam, pes... pes ediyorum. "
"İşte bu!" diye haykırdım kendime engel olamayarak. "Sinsilik yapmanın bedeli budu... Ahh!"
Bir anda kafama yediğim bir kartopu ile cümlem yarıda kalmıştı, dönüp baktığımda bunu gönderenin Mia olduğunu anladım. Yüzünde pis bir sırıtma ile yeni kartopları hazırlamaya çalışıyordu. Ama beni ne kadar kızdırdığının farkında bile değildi. Hızlıca iki büyük kartopu hazırladım ve hiçbirinin beklemediği bir şey yapmaya koyuldum; hızla Mia'nın üstüne koşmaya başladım. Mia bunun üzerine afalladı, hemen o da aksi yönde koşmaya başladı.
"Ağabey! Bu kadar yaklaşamazsın ama!" diye bağırdı Amanda. "Hey! Bu kurallara aykırı!"
Onu dinlemeye hiç niyetim yoktu, tek istediğim bir an önce Mia'dan intikamımı almaktı. Dolayısıyla ben de koşmaya devam ettim, diğerleri de arkamızdan geliyordu.
"Farkında mısın Adri?" diye sordu Mia hızla benden kaçmaya devam ederken. "Kampın sınırlarının dışına çıktık!"
"Umrumda mı sanıyorsun?" diye sordum öfkeyle.
Birkaç dakikalık bir koşuşturmacanın ardından Mia'ya dokunabilecek kadar yaklaşmıştım. Bir anda kendimi üzerine atıp kardeşimi yere kapakladım, "Karın tadına bak hadi Mia." dedim gülümseyerek. Ve sonra da elimde hazırladığım iki büyük kartopunu tüm yüzüne sürmeye başladım. Mia ise dudaklarını sıkı sıkı kapamış, karın ağzına girmemesi için çabalıyordu. Arkamızdan gelen diğerleri de yetişmişti bize, seslerini duyabiliyordum. Birkaç saniye sonra tam kafama bir kartopu daha geldi, dönüp arkama baktığımda ise kahkahalarla gülen Amanda'yı gördüm. "Buna satış derler!" dedim öfkeyle.
"Öyle mi?" diye araya girdi Shyla. Ve, bir kartopu da ondan geldi. Şimdi Mia'nın üstünden düşmüş ve yere yığılmıştım. Sanırım karın tadına bakma sırası bendeydi...
"Durun!" diye bağırdım bir anda ciddileşerek. "Bu sesler de ne?"
"Canavarlar..." diye mırıldandı üzerimden henüz inmiş olan Mia.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 9:58 am

Kartopu savaşı olukça iyi gidiyordu. yeni gelen kardeşimizle birlikte çok eğleniyorduk. Aynı zamanda birbirimizle daha fazla vakit geçirme imkanı bulduğumuz için onu daha iyi tanıyorduk. Sınırların dışında da savaşımız devam ederken sesler gelmeye başladı."Bu sesler de ne?" dedi abim. Etrafa bakınmaya başladık. "Canavarlar..." diye mırıldandı Mia. Shylâ şaşkınlıkla etrafına bakıyordu. Muhtemelen eline daha önce hiç kılıç almamıştı. Onu elimde arkama aldıktan hemen kılıcımı çıkarttım. Mia hemen savaş pozisyonu almıştı. Kristen kılıcını çıkartmakla meşkulken, abim de ormana doğru ilerlemeye başladı. '' Of! Abi iki dakika beklesen zaten gelecekler.'' diye bağırdım arkasından. Ama beni dinlemedi bile. Bende hemen arkasından gittim. Tabi Mia'da yanımda geliyordu. Biz ormana varmadan karşımıza dragonlar çıktı. Bir kahkaha patlattım. '' İşimiz kolaymış ya.'' dedim sırıtarak. Shylâ korkulu gözlerle baksada abim ve Mia'da gülmeye başlamıştı. Dragonun üzerine atladım hemen. Önce bacağına bir darbe. O debelenirken abim arkadan saldırmaya başladı. Aslında saldırmakta denemezdi. Çünkü eğleniyorduk. Fazla uğraşta vermiyorduk. Bu dragonu hallettikten sonra hepimiz birer tanesiyle savaşmaya başladık. Babamın kılıcıyla işimin çok kolay olacağını bilsemde böyle bir şey için onu çıkarmak istemiyordum...
Zack Care

Zack Care

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 12:27 am

[center]Thalia'nın ağacının yanından geçiyordum.Kardeşlerimin Birkaç düzine drakonla savaştığını gördüm ve bende katıldım.Kılıcımı çektiğim gibi ordaki Drakonlardan birine saldırdım.Arkası bana dönük olduğu için onu öldürmem çok kolay oldu.Artık savaşın ritmine kendimi çok kaptırmıştım.İkişeli üçerli canavarları kesiyordum.Ardından İlerde İki düzine Prehistroya'lı dev göründü.Bize doğru yavaş adımlarla geliyorlardı.Ben elime bir kartopu aldım ve devin ağzına fırlattım.Sinirlenmişti.Bana doğru koştu ama ben ayağına kılıcımı sapladım ve sırtına çıkıp onu öldürdüm.Gerçekten çok eğleniyordum.
Jessica Croft

Jessica Croft

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 12:54 am

Tam gelmiştim ve canavarlar saldıracaktım ki sonkalan canavarı Zack öldürdü. Hemen bir kaptopu yaptım ve Zack'e fırlattım. "Hey onu ben öldürecektim" diye bağırdım. Zack kısa bir şaşkınlığın ardından hemen bana atmak için büyük bir kartopu yaptı ve üstüme doğru yürümeye başladı. Tam kafama koca bir kartopu yiyecekken Mia bağırdı "Çocuklar kamp sınırlarına geri dönmeliyiz orada devam edersiniz!" Zack yanıma geldi ve "Görüşeceğiz" dedi. Hepimiz kampa doğru yürüdük.
Lilly Jackson

MesajKonu: Geri: Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!   Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı! Icon_minitimePerş. Şub. 10, 2011 12:24 am

Ben geldiğimde kardeşlerim kampa dönüyorlardı. Jess'e "Neredeydiniz?" dedim. "Bir şey yok birkaç dragon hakladık." dedi. Sonra pis pis Zack'e bakıp daha doğrusu "Hakladılar." dedi. Zack sırıttı Jess'e bir kartopu fırlattı. Jess'e "Yardım ister misin ?" diye sordum.Güldü "Hiç fena olmaz" dedi. Elindeki kartopunu Zack'e fırlattı hemen ardından ben de bir tane attım. Bir tane daha atacakken arkama isabet eden bir kartopuyla irkildim.Arkamı döndüğümde Mia'yı gördüm. O anda bir tane daha kartopunu yüzüme yedim. "Öyle olsun." diyerek Mia'ya bir kartopu attım. ıskalamıştı, kıs kıs güldü. "Çaylak" dedi ve gülmeye devam etti. O arada bu sefer isabetli bir atış yapmış karnına isabet ettirmiştim. Gülme sırası bendeydi..

Kış geldi...Başlasın Kartopu Savaşıııııı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaz geldi.
» Hakeminiz Geldi.
» Kargo geldi
» Babanız Geldi.
» Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)