Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kargo geldi

YazarMesaj
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

Kargo geldi Empty
MesajKonu: Kargo geldi   Kargo geldi Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 7:51 am

O gün çok güzel bir gün geçirmiştim.Bütün gün eğlenmiştim.Akşam oluncada kamp ateşindede çok eğlenmiştim.Kulübelere giderken aradan kaçtım.Bu güzel günün hemen bitmesini istemiyordum.O yüzden kaçtım ve harpyalara yakalanmadan kampta dolaşmaya başladım.Cephaneliği falan dolaştım sonra biraz basket sahasının orda durdum.En sonunda Long ısland kıyısına varmıştım.Bir şezlonga oturdum ve burda Poseidon'u gördüğüm zamanı falan hatırladım.Bana yardımcı olmuştu umuduğumu kaybettiğimde işte bu yüzden hep buraya gelirdim.Sonra içimden gözlerini kapa bir şeyler olucak diyordu.O sese güvendim ve gözlerimi kapadım.VE bir kaç saniye sonra bir ses gelmeye başladı.Tam gözümğ açıcaktım ki hayır daha değil dedi.Gene o ses.Ses bitince bu sefer açtım.Ve karşımda bir adam duruyordu.Koşu kıyafetleri giymişti.Ayakkabılarıysa spor ayakkabılarıydı ama kanatlar vardı ayakkabılarında.o anda karşımdakinin kim olduğunu anlamıştım.

Tanrı Hermesdedim.
Gözlüğünü çıkardıve

evet evlat benimdedi.

Elinde bir kutu oluşmaya başladı.ve bana uzatıp

evlat bu artemisin yayı sanırım kırılmış hephaistosun tamir etmesi için bana verdi ama çok yoğunum bunu benim için yaparmısın.dedi.
Şaşkınlıkla

evetdedim.

Güzel ama Artemisin haberi olmasın bir erkeğe özellikle meleze silahını verdiğimi duymamalı

Olurdedim.

Üstünede bir not yazdım hephaistos ne olduğunu anlatır hadi gitme zamanıdedi.

Ve kafamda bir ağrı hissetmeye başladım ve yere düştüm kalktığımda bir kapının önündeydim.Hala kafam ağrıyordu ama eskisi gibi değildi.Kapı 5-6 metre olmalıydı.Kapının tokmağı benden 3-4 metre büyüktü.Bir tane daha vardı o tam benim boyumdaydı.ve kapıda bir Ήφαιστος yazısı vardı yunanca ne olduğunu anlıyordum hephaistos yazıyordu.Kapıyı açtım ve içeri girdim.İçerde bir adam vardı En az boyu kapı kadardı.Kapının sesini duyunca bana doğru döndü ve

Sen kimsindedi.

ben bir athena çocuğuyum yani melez adım David

Demek bir melezsin buraya nasıl geldin ve elindeki o şey nedir

Beni tanrı Hermes gönderdi.Artemise ait bir paketmiş bu size verilmeliymiş ama çok işi olduğundan bana getirti.

Peki ver bakalımdedi. ve kutuyu elimden aldı.

Kutu hephaistosun elinde büyüdü Açtığında kırılmış bir yay vardı.

artemis bu sefer çok kötü kırmışdedi.

Ve tamir etmeye başladı aradan 15 dakka geçti ve bitirdi yayı.

Al bittidedi.

ve kutuya geri koyarken bir kağıt çıkardı

Hermes sana bir hediye vermemi söylemiş.Beni burda bekle lütfendedi.

Olurdedi.

İçeri geri geldiğinde elinde büyük bir kolye vardı ona göreydi.Bana uzattı ve kolye küçülmeye başladı alınca hemen bana göre oldu kolye.Üstünde bir çekiç vardı.

Bu kolyeyi kırılan yada herhangi bir şey olursa onun üstüne koy tamir olmaya başlar eşyadedi.

Alıp boynuma geçirdim ve kolye parlamaya başladı.

Teşekkürler tanrımdedim.

Artık gitmelisindedi.

Peki nasıl gidicem.

Der demez başım tekrar aynı şekilde ağrıdı ve uyandığımda tekrar Long ıslanddaydım Hermes hala karşımdaydı.Kutuyu verdim neden kendi yapmamıştıki çok kısa sürmüştü.

Saol melezdedi.

Çok kısa oldu tanrım neden kendiniz yapmadınız.

Beni bekletirdi tanrıyım diye ama sen melezsin hemen halletti işini saol şimdi gözlerini kapadedi

Kapadım ve tekrar açtığımda hermes yoktu.Kulübeme gidip yattım
Rp sonu

Kargo geldi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaz geldi.
» Hakeminiz Geldi.
» Babanız Geldi.
» Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)
» Adım aklıma nereden geldi?