| Yeni kardeşlerim | |
|
+25Zoi Anadyontai Argon Felix Antony Kristen Reneé Dawson Elena Martin Martin Tudor Aldrick R. Carter Mark William Trully Julia Fackrell Artius GreyWarden Marcus L. Stanislaus Lara Adams Korael Tydeth Ariavel Edward J. F. Newgate Clara Thompson Adyali Beckett Ayleyda Laurana Falls Theodor Aquila Tiffany Trully Danniel Hawke Afrodit. Edward Kevin Hawke Cristina Black Apollon. Athena Ange Morgan Lamartine 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim C.tesi Şub. 19, 2011 10:49 pm | |
| Vede Kırmızı takım cidden güçlü.Hala kararsızım :/ litfen birinizi nerde olmak istediğini yazsında eşitlik sağlansın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Şub. 21, 2011 12:16 am | |
| birinci olmuşuz olleyy!!! Kendi kendime konuşuyorum yha hiç mi kardeş yok :S Umudumu kestim temizlik denetlemesinden bu arada | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Şub. 21, 2011 3:07 am | |
| Bence kırmızı takımı seçelim hem kırmızı güneşin rengine daha yakın ve evet bencede temizlik detlemesini biraz abartın... | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Şub. 21, 2011 4:39 am | |
| Kırmızı olsun o halde Ben çok yoğunum kusura bakma uğrayamıyorum Şimdi oturup 300 soru çözmem gerek görüşürüz | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Şub. 21, 2011 5:54 am | |
| Selam kardeşlerim ben Apollon'un yeni oğlu Josh nasılsınız? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Şub. 21, 2011 8:41 am | |
| ( bende yeniyim )Selem Josh hoşgeldin ve iyi bir zamanda geldin geçen gün bi temizlik savaşı vardıda kulübede ve sana bi şey sormak istiyorum Ange'nin yazdığı gibi kırmızı takım mı mavi takımı ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Şub. 22, 2011 12:46 am | |
| Julia'ya katılıyorum kırmızı güneşin rengine yakın ya kırmızı olsun bizim olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Şub. 22, 2011 6:57 am | |
| Teşekkürler!Ve hoşgeldin Josh Kırmızı takımdayız,yazdım ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Şub. 22, 2011 7:05 am | |
| Saol Ann Haydi İş Başına Kırmızı Takım | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Şub. 22, 2011 8:20 am | |
| Hey bura ne kadar durgunlaşmış :/ birinciliğimizi kutlayan yok :/ Ben kutluyorum hepimizi tek tek Ben de yoktum sitede uzun zamandır, hala daha doğru düzgün girmiyorum gerçi ya neyse. Şu temizlik işini de hızlandırsak iyi olur, 1 hafta filan kaldı ve Alex'in yazdığına bakılırsa umut teşkil ediyoruz ama Athena kulübesi birinci olabilir. Ki birincliği onlardan 13 puan farkla kazandığımız için temizliği de kaybetmek istemiyorum! (Ortalığa ayar çektim gelir gelmez ) Bu arada yeni gelen kardeşlerim hoşgeldiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Şub. 23, 2011 2:52 am | |
| Athena çocukları kazanmak için her şeyi yapacaklarmışı yeni bir melezleri beni tehtit ediyo ama bi daha bi kazanalım ona gösterecem ben... | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Şub. 23, 2011 3:04 am | |
| Temizlik konusu ayrı bir konuyken başkanlık seçimleri baş gösterdi Rica ediyorum açık oylama yapınız. Ange'in gayet iyi bir başkan olduğunu belirtirseniz ve oyunuz bu yönde olacaksa bunu yazın ki beni bir konuşma yapma mecburiyetinde bırakmayın. Bu sıralar yoğunum(Dersler,ödevler vs.) ve adaylığımı çekme gibi bir şansım yok eğer beni veya Tiff'i başkan olarak görmek istiyorsanız belirtmeniz yeterli. Konuşma Rp'lerine göre oylarsınız böylece belirlenmiş olur. Bütün kardeşlerime sevgiler ve Ange senin açık oyun 2 kişilik sayılır. Pekala başkanlığa devam edebilirim diyebilirsin Ben senin iyi bir lider olduğunu düşünüyorum vs. Ama belki sıkılmışsındır. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Şub. 23, 2011 3:40 am | |
| Yon, verilen sıralamaya göre adaylar seçim konuşmalarını yapana kadar, üyeler oylarını kime vereceklerini söylemeyecekler. 1 Mart tarihinde o başlıkta açık oylama yapılacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Şub. 23, 2011 6:55 am | |
| Mecburen konuşma için zaman ayıracağım o zaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Şub. 23, 2011 7:02 am | |
| Ama bence sende iyi bir başkan olursun. Ama... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Şub. 23, 2011 7:02 am | |
| Ama fazla tembelim | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Cuma Şub. 25, 2011 6:59 am | |
| Hayır Yon tembel değilsin Sadece bir liderlik seçimi bu biz yine kardeşiz ve sizden brişey istiyorum aramızda rekabet olmasın yani sen ona verdin niye bana vermedin vb. şeyler istemiyorum,aramızın bozulması en son istediğim şey | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Cuma Şub. 25, 2011 8:14 am | |
| Yani bu seçimler neyi değiştirebilir ki? Biz kardeşiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim C.tesi Şub. 26, 2011 1:10 am | |
| Kesinlikle Cok duygu yüklü bir sahne oldu Tiff kimsede destek çıkmıyo Göz yaşı falaln | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim C.tesi Şub. 26, 2011 2:40 am | |
| Ben değiştireceğim zuhaha Apollon Oğlu Yon Melez Kampı Devrim Ordusu lideri olacak Kardeşlerim sizin gibi önemli kişileri de beklerim Şaka bir yana daha konuşmamı yazacağım neyse Edit: Kısa hali [MEKDO] | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Şub. 27, 2011 2:21 am | |
| Apollon çocuklarııı ! Temizliğimize yardıma gelen strateji tanrısına selma verip sonraki Rp'yi yazıyoruz hadi bakalım bu temizlik 15 post olacak Tempo tempo Sonra mağdurumda mağdurum demeyelim | |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Şub. 27, 2011 2:41 am | |
| Selamlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Şub. 27, 2011 3:38 am | |
| Selam! | |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Şub. 27, 2011 3:52 am | |
| Size yardımım dokunur inşallah | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Şub. 27, 2011 4:01 am | |
| Bence dokunur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 02, 2011 4:40 am | |
| Evet kardeşler araba yarışı gelip çattı Hepinizin yarışa girmesini istiyorum İsterseniz benim takımıma katılabilirsiniz geçen yarışta 1. olan biziz ve bunu söylemekten onur duyuyorum
En son Yondaime Hokage tarafından Çarş. Mart 02, 2011 4:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 02, 2011 4:43 am | |
| Onur duyman güzel Yondaime ama kibir duymak sadece kibir yaratır Melez olsam katılırdım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 02, 2011 4:47 am | |
| Apollon çocuğu olupta tanrı olanlar acaba oy kullanabiliyor mu ? | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 02, 2011 4:51 am | |
| Eğer merak ediyorsan oy kullanmazdım liderlik potansiyeli en yüksek olan sensin ama bu hala iyi bir lider olduğunu açıklamaz belki zamanla... Not: Hala hangi tanrının oğlu olsam çözemedim arkadaşlar yani ortada kesin bir şey yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 02, 2011 4:54 am | |
| Ben onu kastetmemiştim 2 tane tanrı kardeşimiz var sen hariç senide sayarsak 3 kişi yapar. Gerçi biri uzun zamandır girmiyor Martin'de nadir uğruyor Merak etmiştim Her neyse pek lider olmak istediğim yok bende hırsın zerresi olmadığı için böyle tembel tembel takılıyorum | |
|
| |
| Yeni kardeşlerim | |
|