| Drahmi İletim Merkezi | |
|
+8Mitchie Carter Robert Harris Alex Nike Lucianna Fackrell Eduard Ryan Longrange Cassandra Masen Aster Phoenix Athena 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Drahmi İletim Merkezi Ptsi Ara. 06, 2010 12:37 pm | |
| Bu başlığı, arkadaşlarınıza veya bir kuruma para havale edeceğiniz zaman kullanabilirsiniz. İster aşk iksiri almak için parasını denkleştirmeye çalışan bir meleze kıyak geçin, ister gazeteye bir ilan gönderdiğiniz için ödemeniz gereken parayı, baş editöre iletin. Tabii ekonomik sıkıntının ne anlama geldiğini bilmeyen bir Olimpos tanrısıysanız, kamptaki melezlerinize yardımcı olmak için de bu başlığa uğrayabilirsiniz. Form - Kod:
-
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): İletilme Nedeni (resmi/özel.): İletebileceğiniz en düşük miktar, 50 drahmidir. Üç kuruş için sistemimizi oyalamayınız. Önemli not: Ne yazık ki, drahmi iletim servisimiz yavaş çalışmaktadır, burada saatlerce sıra beklemek zorunda kaldığınız için üzgünüz! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Ptsi Ara. 20, 2010 6:14 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Amanda Sylise Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Serena Melanie Holls İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 766 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Forumdan ayrılırken ona armağan etmek istiyorum. |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Perş. Ara. 23, 2010 12:40 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı:Lelouch Lamperouge Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı:Summer Katherine Ramsey İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.):215 İletilme Nedeni (resmi/özel.):Siteyi bıraktığım için ona hediye etmek istedim. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Perş. Ara. 23, 2010 1:52 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Jessica Claire Masen Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Satellite Morgan İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 1844 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kış kurgumuz olmasa siteden ayrılacaktım, yani kış bittikten sonra siteyi bırakmayı düşünüyorum, drahmilere de pek ihtiyacım yok, Sat hem çok iyi bir arkadaşım hem de hak ettiğini düşündüğüm kişi, ona iletilmesini istiyorum. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Cuma Ara. 31, 2010 5:28 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Eduard R. Longrange Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Maya Marie Collins İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 400 Drahmi İletilme Nedeni (resmi/özel.): Açıkçası benim drahmiye fazla ihtiyacım yok. Bir tür Noel hediyesi ^^ | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Çarş. Ocak 05, 2011 5:05 am | |
| *Amanda Sylise, hesabınızda bulunan tüm drahmiler -763 drahmi- Serena Melanie Holls isimli meleze iletildi. (Serena Holls'ün eski drahmi miktarı: 1243. Yeni drahmi miktarı: 2006.)
*Lelouch Lamperouge, hesabınızda bulunan 215 drahmi, Summer Katherine Ramsey isimli meleze iletildi. (Summer Ramsey'in eski drahmi miktarı: 266. Yeni drahmi miktarı: 481.)
*Jessica Claire Masen, hesabınızda bulunan 1844 drahmi, Satellite Morgan isimli avcıya iletildi. (Satellite Morgan'ın eski drahmi miktarı: 1917. Yeni drahmi miktarı: 3761.)
*Eduard R. Longrange, hesabınızda bulunan 400 drahmi, Maya Marie Collins isimli meleze iletildi. (Maya Collins'in eski drahmi miktarı: 1359. Yeni drahmi miktarı: 1759.) | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi C.tesi Ocak 08, 2011 3:34 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Lucianna Fackrell Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Serena Melanie Holls İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 300 drahmi
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Lucianna Fackrell Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Helen Grace Wilson İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 300 drahmi
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Lucianna Fackrell Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Summer Katherine Ramsey İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 300 drahmi
*İletilme Nedeni (resmi/özel.): Özel. Kardeşlerimi çok seviyorum ve sık sık kampa uğrayıp tehlikeli görevlere çıktıkları için onlara kendimce ödül vermek istiyorum.
| |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Salı Ocak 25, 2011 1:55 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alex Nike Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Aima Pageton İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 50 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kulübe 3. sü olmamız.
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alex Nike Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Eduard R. Longrange İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 50 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kulübe 3. sü olmamız.
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alex Nike Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Elena Martin İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 50 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kulübe 3. sü olmamız.
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alex Nike Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Perseus Grace İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 50 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kulübe 3. sü olmamız.
Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alex Nike Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Tyler Swalm İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 50 İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kulübe 3. sü olmamız.
| |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Cuma Şub. 25, 2011 10:17 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Robert Harris Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Maya Marie Collins İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 300 drahmi İletilme Nedeni (resmi/özel.): Manevi toruna kıyak. | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Ptsi Şub. 28, 2011 8:52 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Mitchie Heinz Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Maya Marie Collins İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 70 drahmi. İletilme Nedeni (resmi/özel.): Bir nevi özür. Onu ve kulübemizi çok aksattım ve ona gerçekten borçlu hissediyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Perş. Nis. 07, 2011 12:08 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı:Tyler Swalm Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı:Kratos Hershlag İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.):656 İletilme Nedeni (resmi/özel.):özel sinirimi bozdu srahmilerini ver diye bende sussun diye hepsini veriyorum. |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Çarş. Mayıs 25, 2011 1:15 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alexa Mai DeLorré Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Cassandra Masen İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 700 drahmi. İletilme Nedeni (resmi/özel.): Kurguya karşılık drahmi
En son Alexa Mai DeLorré tarafından Çarş. Tem. 20, 2011 8:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Paz Haz. 05, 2011 8:33 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Paz Haz. 12, 2011 8:59 pm | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Satellite Morgan. Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: Andrea Crepsley, Alexis Kwon, Happy Erin Collin, Lena Hunter, Veronica Mars, Nina Sayers, Chione Tale Gladhell, Ashley Debra Chandler. İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 75'er drahmi. İletilme Nedeni (resmi/özel.): Verilmiş bir söz. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Drahmi İletim Merkezi Cuma Tem. 08, 2011 1:55 am | |
| Başvuran Kişinin Ad-Soyadı: Alexia Sophie Russell Drahmi Verilecek Kişinin Ad-Soyadı: David Killer İletilecek Drahmi Miktarı (örn. 200 drahmi.): 50 drahmi İletilme Nedeni (resmi/özel.): Denetlemeye katılma ödülü... | |
|
| |
| Drahmi İletim Merkezi | |
|