| *Stephanie Amaranth Heaven~ | |
|
+15A. Anna Bianca Sentius Kim Hyun Lee Chase Brandon Lee Jacquenetta Solielle Isabella Andie Cornelia Fackrell Mitchie Carter Isabelle Coco Franke Cassandra Masen Serena Su Hanzadeoğlu Eduard Ryan Longrange Clara Thompson Aleda Beth Hwang Satellite Morgan A. Raina Lindgren 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: *Stephanie Amaranth Heaven~ Perş. Ara. 02, 2010 9:58 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] #Stephanie Amaranth Heaven #16 Haziran'da doğdu #17 yaşında #L.A'da doğdu. #Melez #Hermes'in Kızı #Tanrıların tarafında. #İngilizce, Korece ve Japonca biliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eğlenmek ve gülmek, birde adrenalin. Bu üç kelime beni açıklar aslında. Ama, sadece benim hoşlandığım kişiler yanımdaysa açıklar, birde gerçekten çok mutluysam. Haa... Şimdi anlamadım derseniz, arkadaş konusunda seçici biri olmamdan bahsediyorum. Öyle her selam diyen ile sıkı fıkı olmak gibi bi özelliğim yoktur. Önce insanların davranışlarını süzerim. Aklı başında, eğlenceli ve mantıklı olanlarını ayıklar ve onlarla arkadaşlık yaparım diyelim, diğerleri umrumda bile değil. Kendi duygularımı nadiren karşımdaki insana gösteririm. Pek gülmediğimden, çoğu zaman "Çok soğuksun" damgası yemişimdir bu yüzden. Belkide bu yüzden fazla arkadaşım yoktur... Neyse, dediğim gibi etrafımı pek takan biri değilim ben. Espri anlayışımda farklıdır zaten. Fazla cesaretli, soğukkanlı ve kendine güveni olan bir insanım. Burnum havada biraz, evet. Ama asla insanları durupta aşağılamam. Çünkü kimse aşağılanmayı hak etmez benim dünyamda. Arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar. Çünkü; ben ne derlerse desinler umursamıyorum. Yani anlayacağınız negatif bi insanım ben. Şarkı söylemeye ve resim yapmaya bayılıyorum evet, doğru. Piyano ve gitarda çalabiliyorum. Ayrıca annem model evet, kendisi ünlü olduğu için doğal olarak benide tanıyan insanlar çok. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fizikten.1.70 boyundayım. Beyaz tenli, sarı saçlı ve kahverengi gözlüyüm. Oldukça zayıfım ama elimin bayağı bir ağır olduğunu söylerler. Elastik bir vücuda sahibim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pozitif/Negatif.+ Şekerlemeler Eğer insan olsalar evlenirdim. + Kardeşlerim ve Babam Var mı ki ötesi? + Athena Kulübesi Hepsi özel onların! Gerçek kardeşlerim gibiler. + Arkadaşlarım Pek olmasada... + Tutku En sevdiğim duygu! + Renkler Zevkler. Mavi, mavi... ^-^ + Müzik Varoluş nedeni? + Tür? Kulağıma hoş gelen. + Şarkı Söylemek Bir yaşam nedeni. + Nasılsın? Çılgın... İyi sen? + Değer verdiğin birşey? Sevdiklerim + Sevmek Ya ilk görüşte sevdirirsin, Yada nefret ettirirsin. + Lakap? Buz, Anne, Abla, Step(h), Ranth, Tiffany, Tipani.
- Yılışıklık Nefret ederim. Ama eğer yapan bensem sorun yok. - Özentiler İyidir iyidir... Örnek alınıyoruz. - Asilik Çok Fazla... - Böcekler Severim diyemem ama öldürecek kadarda caniyim. - Sevmediğin insan tipi Başarısız, herşeye gülen, kendini birşey sanan, liderlik taşıyan... - Sende liderlik taşıyorsun ama... Sana kim dedi benim kendimden hoşlandığımı? - Chase Nefret - En kötü yanın Hem aksi hem kıskancım. - Meyve/sebze? Karpuz, kavun, salatalık, asya armudu, pırasa, kabak sevmem.
- - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hermes Çocukları, Namıdiğer Ailem.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aleda Beth Hwang En en en bitane kardeşim! Ben seni yerim. Kampa ilk geldiğim günde, hatırlıyomusun birbirimize bön bön bakıp gülüşmüştük, sonra ciddi durmaya falan çalışmıştık. İkimizde çekiğiz işte bu süper! *-* Babamızın Asyalı kadınları sevmesinden olsa gerek bu! Ayrıca o tatlı hareketlerinden hiç hoşlanmıyorum, biliyosun bunu yaramıyo bana artık o numaralaar. -.- Seni sevdiğimi unutma. <3 (Not: Ne kadar istemesende biliyosun ki 2 yaş farkla unninim ben senin hihi *-*)
Isabelle Coco Franke İlk beni görüp Asyalı olduğumu anladığında "3.çekik kardeş artık çok olmaya başladınız siz. Bu kulübede değerimiz azalıyor sanırım!" esprisiyle kalbimi fethetmeyi başardın kardeş. Bir kere, fotojenik olduğun doğru ayrıca çokta güzelsin bence. Neyse, çatlak ve neşeli ruhunu seviyorum senin. Hayatta en çok değer verdiğim şeylerden birisin, Kardeş! <3
SunYuri Jung 3. ve kulübedeki son çekik kardeş! Yine tekrar ediyorum, hayatımda değer verdiğim en değerli insanlardan birisin benim için. Hakkında en çok endişe duyduklarımdan biri... haha! Bugünlerde ne kadar fazla görüşemesekte... Neyse, benim tarafımdan sevildiğini asla unutma!
Arkadaşım, Dostum, Diğerleri...
Chase Brandon Lee Okul hayatım boyunca bana eziyet etmiştin resmen. Senden hala nefret ediyorum aslında ama... Sanki şimdilerde daha bir cazip geliyorsun gözüme. Belkide senden hoşlanıyorumdur, ne dersin? Hep o ayyaş Kim yüzünden senin hakkında ne düşüneceğimi bilmez oldum! Of.
Kim Hyun Lee Kardeşim! 3 aylık yaz okulunda tanışmıştık seninle. Hep seni anlayabildiğimi söylerdin bana, anlıyordumda zaten. Kampa ilk geldiğin gün çok şaşırmıştım, doğru. Çünkü birbirimizden o 3 aydan sonra haber alamamıştık ve etrafımda beni anlayamayanlar ordusu oldukça boşluğun fazlasıyla belli oluyordu. İyikide burdasın. Hera'ya seni manevi çocuğu olarak aldığı için minnettarım. Ama şimdi bir ayyaşsın. Kıl insan. Ama seviyorum seni.
Summer K. Ramsey Ortak! yada üç silahşörden ikincisi mi demeliydim... Neyse, görevden göreve koşturuyoruz sürekli. Bilgilerinle etkiliyorsun beni sen ama! Beraber koşuşturmaya devam ettirmeliyiz bence. Neyse, çok seviyorum ben senii!
Serena Melanie Holls Artık onun için kardeşimden farklı kalmadı diyebilirim neredeyse. Çünkü kendisi kampa ayak attığımdan beri bana sevgi gösteriyor, e tabi benimde hoşuma -Neee hiç kendini beğenmişler birilerini sevemez mi?- gidiyor bu. Aslında fazla disiplinli olduğu için hanım hanımcık tavırlarını pek sevmiyorum, eh ben bi hırsızım sonuçta! Neyse, severim seni Sere. Benden çok fazlada ilgi beklemeni önermem ama. Sen yinede sev beni.
Jessica Claire Masen Persephone'nin tanışabildiğim tek çocuğu Jessica... Hmm... Aslında onunla konuştukça benzer yanlarımız olduğunu fark ettim. İkimizinde geç sinirlenmesi, kendimize olan güvenimiz falan... Ama en beğendiğim şey, içinde asilik var. Herhalde bundan iyi anlaşıyoruz birazda. Az tanımama rağmen hemen güvendiklerimden biri. Benim tarafımdan seviliyosun Jess.
Aima Pageton Hım... Seni geldiğin ilk gün, etrafını sarıp çıkma teklifi eden kızlardan kurtarmıştım ben değil mi? Ah, farkındayım bu kamptaki melez kızlarının çoğunun sevgilisi olması büyük bir sorun ama her gelen yakışıklı meleze sarkmalarını gerektirmez! Neyse, yine başın sıkışırsa haber verde herkesi dağıtıyim yine. ^^
Alexis Kwon Lex! Seninle tenha olduğundan dolayı hırsızlık yapmaya gittiğim cephanelikte karşılaşmıştık! İlk haftandı ve seninle beraber silahını seçmiştik. Tek gülümsemen ile bile kanım ısındı sana. Küçük ama eğlenceli bi geziydi. ^^ Yeni ve sayılı arkadaşlarımdan birisisin.
Jacquenetta Solielle Sen çekikleri seviyorsun, bende çekiğim. Ayrıca kulübenizde yakın bir dostumda var! Bence o kadar kötü biride değilsin ayrıca. Beni seviyorsun, ve bende seni seviyorum.
Satellite Morgan Fazla tanıdığım söylenemez, ama kampa ilk geldiğimde bana bayağı yardımı dokunmuştu diye hatırlıyorum. Aslında, çok hırslı biri olduğunu duymuştum yaa. Belki bir gün daha yakından tanıma fırsatı bulurum. Kim bilir?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Maya Marie Collins Buraya yeni geldim, ama kardeşlerim senden çok bahsediyor, cidden! İlk karşılaştığımızda bahçede önüme bakmadan yürürken çarpışmıştık sanırım. Ben özür dileyip yoluma devam etmiştim falan. Ama ben yakından tanımak istiyorum seni, özellikle kardeşleriminde sevdiği biri olduğu için. İyi anlaşacağımza eminim!
Cornelia Scarlett Sık sık Kulübe'de adını duyduklarımdan biri daha... En kısa zamanda tanışırız umarım Cornelia, Poseidon'u da severim zaten. Aslında tanışmak için sabırsızlandıklarımdan birisin, evet evet! Hermes çocukları tarafından seviliyorsun. ^^
Eduard R. Longrange Daha tanışmış sayılmayız ama bu aralar fazlaca etrafta görüyorum onu ya. Dış görünüş olarak sevimli bi tipi var, ama tipim değil ya. Neyse, Maya böyle bir sevgilisi olduğu için çok sanşlı. (:
Anna Blair Johnson Aslında seni tanıyorum diyemiyicem çünkü daha çok etrafımda görüyorum ve selamlaşmaktan hariç konuşmamız ilerleyemedi henüz. Bir gün işim olmadığım zaman denk gelirsen konuşmayı denemeliyiz. ^^
Claire Angel Deeply Cips için yaptığımız voleybol maçından hatırlıyorum seni. Sarı saçlarını cidden kıskanıyorum bazen. Güzelliğini Afroditten almışsın ayrıca. Bir gün doğru düzgün konuşmak için zamanımız olur umarım.
Düşman.[/b] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mitchie Henz Espri anlayışın nerelerde senin?! Demeter'in çocuklarını severim, ama senin Aly'me ukala tavırların bana fazla! Tebrikler o zaman sana, bir düşmanın vardı iki oldu! Gözüme gözükme.
En son Stephanie A. Heaven tarafından C.tesi Ocak 22, 2011 10:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 43 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Perş. Ara. 02, 2010 10:03 am | |
| Haha ilk ben yazıcam Öncelikle hoşgeldin kampaa. Sefalar getirdiniz , bir Koreli Hermes çocuğuyla daha karşılaşmak güzel O zaman ikonu vereyim; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu arada ben melez danışmanlarındanım yani istediğin soruyu bana sorabilirsin ve istediğin an rp yapabiliriz | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Perş. Ara. 02, 2010 10:32 am | |
| Tamamdıır. ^^ Bi ara birbirimizi daha iyi tanımak amaçlı rp yapalım. ^^ | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 12:32 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 1:06 am | |
| yazdım yazdım *-* Büyüğünüm ben senin bunu farkettim bu arada sdfg. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 1:31 am | |
| Beni de ekleyebilirsin istersen, tam bir kurgumuz yok daha ama kardeşlerini çok severim, seni de seveceğimden eminim ^^ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İstediğin birini seçebilirsin istersen, ben karar veremedim =( | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 1:41 am | |
| Eklemiş bulunmaktayım. Kurgum bi problem yaratırsa ö.mle halledelim ^^ | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 1:47 am | |
| Hayır, çok güzel olmuş merak etme ^^ | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 2:14 am | |
| Beni de ekle Bu arada lejantın güzel olmuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 3:58 am | |
| Tamamdır Edward. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 4:04 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bakkk şekerinn geldiii. En güzel yerlerden birini istiyorum. Hatta kardeşlerinden sonraki en güzel yer olsun!! RP de yapıcaz bol bol. Aklıma şuan birşey gelmiyor. İstersen pmden konuşuruz şekerim. Öptümm!! :-* | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 4:24 am | |
| Tamamdır. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 4:24 am | |
| heyy beni de ekle icon lejantta seç*beğen*al | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 4:38 am | |
| Ekledim. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 4:39 am | |
| tmm, çok güzel olmuş, tek bir şey dışında, benim 4 tane kardeşim var, ama ilk gelen benim | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 4:40 am | |
| Aslında tanıdığım yazıcaktı başında ama yazmamışım dalgınlıktan, düzeltiyorum hemen. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 5:08 am | |
| | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 5:29 am | |
| Şimdi ben Aleda'yla düşmanım -sadece kurguda- . Bizim kurgumuz düşman olabilir, Aly'le ilişkin çünkü kardeşlikten öte. Ama o kadar ileri de gitmeye bilir. İstersen arkadaş falan da olabiliriz yani. Takıl kafana göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 6:49 am | |
| @Belle'm O kadar güzel bi espri yaptınki kurgumuzada yazdım biliyomusuuun. @Mitchie Gözüme gözükme. -Kurgu gereği - | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 7:08 am | |
| Kampa hoşgeldin Hermes kızı *-* Henüz seninle tanışmadık ama olsun Hermes çocuklarıyla aram çok iyidir seninle de iyi anlaşacağımızı umuyorum^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] al bu da iconum Mm.. Kurguda.. Seninle de iyi olmak isterim ben yaa, tabi sende istersen..^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 9:40 am | |
| | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 03, 2010 11:23 pm | |
| Sende benim hayatımda en çok değer verdiğim şeylerden birisin, Kardeş! <3 | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Isabella Andie Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ C.tesi Ara. 04, 2010 3:59 am | |
| Kardeşim beni de ekle İconlar lejantımda,seni seviyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ C.tesi Ara. 04, 2010 4:42 am | |
| İkinizide ekledim! ^^ @Adrian Aslında mesajını gördüm ama hoşgeldinle başlayıp iyi eğlencelerle bitirdiğin için yazacak bişey bulamadım o yüzden cevap atamadım. Ayrıca düşmanlara eklememi çok beklersin bikere. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ C.tesi Ara. 04, 2010 5:29 am | |
| Tanımadığım birini neden sevmiyim/nefret ediyim ki onu tanımadığım ve bana zarar vermediği sürece ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Perş. Ara. 16, 2010 10:39 am | |
| Günceel, güncel ve güncel. | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 17, 2010 10:03 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kampta sevildiğim kişilerin sayısı oldukça azdır, ama kardeşim de çekik, ne diyebilirim çekikleri seviyorum yani seni de sevebilirim. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: *Stephanie Amaranth Heaven~ Cuma Ara. 17, 2010 2:42 pm | |
| | |
|
| |
| *Stephanie Amaranth Heaven~ | |
|