| Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... | |
|
+5Claire Angel Deeply Satellite Morgan Serena Su Hanzadeoğlu Cassandra Masen Mirabella LaPiere 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 4:54 am | |
| Herkese selamlar ben de Büşra… Pek çok forumda "Anna Maria" nickiyle üyeyim belki bilen bilir, bilmeyen ulursa da tanışırız sorun değil ^^ Kendimden biraz bahsedecek olursam köken Yunanistan ama siz İstanbul diyin. *-* Sonuçta doğduğumdan beri buradayım, Merlin tutkunu, Nutella düşkünü, Medusa savunucusu bir insanım. Evet Medusa savunucu diyorum çünkü o kadına hastayım ve maalesef haksız yere gorgon'a dönüştürüldüğünü düşünen biriyim. 18 yaşındayım, hiçte güzel bir yaş değil, neden şimdi yaşımı söyledim bir fikrim yok açıkçası sonuçta seneye değişecek bir şeyi söylemek bile aslında saçma, neticede değişmeyen tek şey değişimdir *-* Fakat değişken ruhlu bir insanımdır, hoşuma giden bir şeyden direkmen soğuyabiliyorum. Fakat bazı şeyler ise benim için özeldir, asla bırakmam. Sıralamaya kalksam sanırm bir liste olur *-* Önceden dediğim gibi bir nutella'cıymdır. ([Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) hayatımın bir parçası diyebilirim. Onun haricinde resim yapmayı seviyorum ve sanırım yapabildiğin en iyi şey. Müzik; her hangi bir tarzım yoktur açıkçası bu konuda, o an ki ruh halime göre takılıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Supernatural, Supernatural, Supernatural; Anime, Rpg, Mitoloji ve Merlin tutkumdan sonra ki en sevdiğim şey diyebilirim, belki de önce. Bu liste biraz karışık aslında.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ( Harry'i de unutmayalım. / Zaten o olmasaydı rp düşkünün biri olmazdım. <3 ) Her ne kadar çevremdekilere göre doğaüstü olaylar falan saçma gelse de, seviyorum ya! Diyerek haykırıyorum. Bilimkurgu ve fantastik kitapların hastasıydım, zaten Harry Potter, Merlin ve Supernatural'a da bundan bağlandım. Televizyonla aram yoktur diyebilirim, bu yıl değerli çağdaşçımız Sema Hoca'nın beni ÇTT.'ye bağlaması üzerine tek politika programlarına adanmış bulunmaktayım, siyaset & politika ile defa bu kadar dikkatime çekiyor bundan dolayı buradan Sema hocama sevgilerimi de iletiyorum. Ayrıca hazır Sema hocaya iletmişken beni ps. ile tanıştıran bilgisayarcım Mehmet hocama da selamlarımı iletiyorum. Duy sesimi eyy hocam! Neyse sanırım bu kadar yeterli, GalataSaray'lıyım, falan filan... Bazen çenem düşebilir madur görün, ikizler burcunun çenesi düşük olur derler ama ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası. Neyse efendim, yeniden selamlar hoşbulmuşum... Ee. merhabalaarrr? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 4:57 am | |
| hoşgeldin aramıza okuduğum kadarıyla, bir çok ortak noktamız varmış | |
|
| |
| |
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:01 am | |
| Hoşgeldin Büşra. Beni tanıyorsun zaten dimiğğ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:03 am | |
| sadece Ceren desen de olur orada iki söz var ama ben ilk söze katıldığını düşünerek konuşuyorum .p evet derdim ama değil, hayatın gerçekleri bunlar
felsefeye meraklı bir kızımdır ayrıca | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:04 am | |
| | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:05 am | |
| Aldım aldım. Sen o rp'yi nasıl yapıcaksın merakla bekliyorum zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:06 am | |
| - Anna Maria Benson demiş ki:
Felsefe'yi ben de severim. Sözel mevzunu bir insanımdır. Yaşasn felsefik hayat. Sözel en iyi olduğum konudur.^^ Bence de .p | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:13 am | |
| evet bu arada az önce nutella yedim, snn yazında görünce canım çekti birden | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:18 am | |
| kutlarız, hatta nutella partisi yapalım (falan)
5 Şubat? Ne var o günde o.o | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:21 am | |
| sana pegasus alalım oo iyimiş aslında, Artemis veya Persephone kulübesinde yapalım bu partiyi, eğleniriz xD | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:23 am | |
| Artemis Kulübesinde yapalım Damladım ama hoşgeldin kardeşim. Pegasus edindirtelim sana o zaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:23 am | |
| Persephone daha iyidi yaa | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 5:27 am | |
| alırım tabisi xD ama yanınızda nutella bulunursa, yooksa zor girersiniz içeri | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 6:09 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Ptsi Kas. 29, 2010 7:49 am | |
| hoşgeldin adaş | |
|
| |
| |
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Çarş. Ara. 01, 2010 5:45 am | |
| Selaammmm.. ortak yanlarımız var ama malesef ben felsefe sevmem nefret ederim Çenem düşüktür ayrıca inatçıyımdır | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Çarş. Ara. 01, 2010 6:12 am | |
| | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Perş. Ara. 02, 2010 2:49 am | |
| Katılıyorum en iyi olduğum iş inatçılıktır Sahi mi? Ceyda ismi fazla kullanılmıyorda | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Cuma Ara. 03, 2010 3:36 am | |
| bende felsefe sevmem ve pazartesi felsefe sınavı var benim arkadaşımın ismide ceyda | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Cuma Ara. 03, 2010 3:37 am | |
| oo siz buldukça buluyosunuz şu sitede Ceren isimli biri yok mudur | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Cuma Ara. 03, 2010 3:49 am | |
| ... Yok sanırsam , duruma göre | |
|
| |
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Cuma Ara. 03, 2010 3:53 am | |
| yok kardeşim ben getireceğim karar verdim, olacak! | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... Cuma Ara. 03, 2010 3:55 am | |
| Jess yaptım olacak diyorsa, yapar da olur da | |
|
| |
| Büşra~Nutella - Artemis kızı selam eder... | |
|