| Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? | |
|
+11A. Anna Bianca Sentius Clara Thompson Arthur Dragomir Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Ange Morgan Lamartine Cassandra Masen Tiffany Trully Serena Su Hanzadeoğlu Satellite Morgan Claire Angel Deeply 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 9:47 am | |
| Ben Claire. Gerçek adım Büşra Evet bbir ikizim var ve bu Tiff yani Kübra. Aynı günde doğduk. İkimizde lisedeyiz ama ayrı okullardayız. Bu siteyi bana Kübra önerdi. Ankara' da oturuyoruz. Sporla aram iyidir. Birçok sporu yapmışımdır ve hepsini de severim. Kübra la beraber tekvando,paten yüzme voleybol kurslarına gittik. Ayrıca futbol oynamasını ikimizde severiz Fenerbahçeli'yim Masa tenisini ve normal tenisi de çok severim Lise 3. sınıftayım en sevdiğim ders boş derstir ama ders olarak Geometridir Iyk diğebilirsiniz Orta boyluyum (1.62 falan), kahverengi saçlı normal gözlüyüm (sanki anarmolide varmış gibi ) yani kahverengi gözlüyüm Kübra'la pek iyi anlaşamam ama işte geçinmeye çalışıyoruz Allah'tan Kübra ile odalarımız ayrı Yoksa hiç çekillmez Başka söyleyecek bişi aklıma gelmiyor sonra hatırlayınca yazarım
En son Claire Deeply tarafından Paz Kas. 28, 2010 2:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 9:53 am | |
| En sevdiğim ders benim de boş derstir İkiz bence harika bir şey olmalı, çift yumurta mı tek yumurta mı? Ama bence her türlü senle aynı yaşta bir kardeşin olması güzel olmalı | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 9:54 am | |
| Ayy ikiz misiniz? Kardeş olduğunuzu Tiff söylemişti ama ikiz olduğunuzu bilmiyorum. Mükemmel <3 Bu arada Sat'in sorduğu soruyu bende merak ettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 9:58 am | |
| Çift yumurta. Bu yüzden hiç benzemiyoruz Bazenleri güzel oluyor tabi aynı yaşta ve kız olması | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 9:58 am | |
| Valla çok şanslısınız. Kıskandım diyebilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:01 am | |
| Ahahaha aman görmesin/duymasın falan. Yok ya iyi böyle. Hiç değilse dertlerini bilicek sana yardımı dokunucak yaşıtın olan biri var. Ben tekim ve çok mutsuzum. Siz bu yönden şanslısınız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:04 am | |
| Duymasın tabi bide onla mı uğraşıcam Tek olmayı da istemezdim tabi evet o konuda şanslıyız Senin için üzüldüm | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:06 am | |
| Gördüm bile. İkiz, ne karıştırıyorsun arkamdan? Ne yani ben yetmiyormuyum? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:08 am | |
| Ayyy çok şirinsiniz ciddiyim. Çok sevdim ben sizii. Bence iyi anlaşın ve mutlu olun. Benim gibi değilsiniz. Tek olmak can sıkıcı. İkizler birbirine hep destek olur. Ayy ne güzel ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:11 am | |
| eee şeyyy sen daha uyumadın mı ya git yat uyu yarın sabahın köründe dersane var nasıl kalkcan ben kaldırmam baştan söyleyim Bu arada aynı dersanede aynı sınıftayız bizde seni çok sevdik sere | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:12 am | |
| Ayy aynı okulda, aynı sınıfta falanda olsaymışsınız keşke. Süper olurdu. Ayyy yaşasın ikiz olmak falan. Bende ikizimi istiyorum. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:16 am | |
| Sere'ye biraz geç de olsa katılıyorum. Tek değilim ama yine de ikizlik güzel şey olmalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:17 am | |
| Ha ha ha, sanki ömründe bir kere bile beni uyandırdın. Git sen uyu. Aynı sınıfta olmak pek iyi olmuyor. Dershaneden biliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:18 am | |
| Bence iyidir ya. Mesela dershanede ilk günün olur yalnız kalırsın ya da okulda. Ama bir ikizin oldu mu o hep senin yanındadır. Sırdaşındır, herşeyindir. Bir kız kardeş olması harika ya. Benim abim var ve aramızdaki yaş farkı çok fazla. Berbat bir duygu emin olun. En güzel yanı arabası var ve arkadaşıma hava atıyorum başka faydası yok ahaha. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:21 am | |
| iyiymiş bizim bide 2 tane abimiz var 4 kardeşiz | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:26 am | |
| Ovvv süper yaaa. Dört kardeş olmak süperdir herhalde. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:29 am | |
| Evet, evde hiç sessizlik olmuyor. Tabi abimler şehir dışında okuyorlar. Arada sırada geliyorlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 10:32 am | |
| Ayyy olsun yinede çok güzel yaaa. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? C.tesi Kas. 27, 2010 8:30 pm | |
| ayy çok şanslısınız, Sere'ye katılıyorum, tek olmak berbat bir şey geç de olsa ben de girdim konuya | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 12:59 am | |
| Bende katılıyorum Annemde bana Emi'yi verdi (eski adıyla Sell ) İkiz olsaydık dahagüzel olurdu harika olurdu yha!! (Aramızda sanırım2 veya 3 yaş ama benden 1 yaş küçük olduğunu sanmıyorum :/ ) | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:03 am | |
| İnanmıyorum İkizsiniz haaa! Annemin neden ikinciyi doğurma gereğini anladım.Kesin birincisi akıllı olmadı şans işte ikincici akıllı olur dediler! Ve haklı çıktılar Abla Evet seni geç gönderdiler sanırım.Bende bir sorun yok Sere ablan olması kötü birşey Azizim | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:12 am | |
| tek olmaktan daha kötü olamaz .P | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:13 am | |
| Kardeşler büyüdükçe daha iyi anlaşıyor ben Kübra 'la hiç anlaşamazdım küçükken hep saç baş kavga ederdik ama şimdi liseye başladığımızdan beri yani 3 senedir çok daha iyi anlaşıyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:22 am | |
| Evet şimdi saç başa girmiyoruz, söz dalaşına giriyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:28 am | |
| Aaaa! Bizimde aynı ama sonra -ben- dayanamıyorum sataşmaya başlıyorum Ama kız kardeş olması iyi Arada bir ablamın ödevlerini yapmışlığım var Bu arada sizde iki bil mi var? Aynı anda giriyorsunuz da? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:33 am | |
| ewet biri bnm odamda biri de onun odasında babamlar kavga etmeyelim diye almıştı | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:41 am | |
| Babam almıyo bize ders notunuz düşüyor diye Bu arada doğum gününüz kutlu olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:50 am | |
| sağol hayatımmm muckkk | |
|
| |
| Konu: Geri: Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? Paz Kas. 28, 2010 2:57 am | |
| Çok teşekkür ederim bitanem | |
|
| |
| Bi ikizim olduğunu biliyor muydunuz? | |
|